תגובה: אז אני נשאר עם ה-Jimmy
אני מחכה לעידכונים גם אני רוצה להגביהה מעט אים אפשר פירוט של הדברים אודה לך מאוד .
[למרות שבדרך כלל העידכונים שלך מפורטים ברמת הסוכרזית שבקפה;)]
יוסי ידידי, אין לך אופציה לשנות את הפתיחה של הדלת האחורית,
(אלא אם כן אתה עוקר אותה ושם פלדלת במקום)
למה הכוונה "מדרגות צד בתוספת מדרגה מתקפלת"
זה מדרגות צד? או מדרגה מתקפלת? (המלצה - תבנה מדרגה מצינור ברזל של צול)
שיהיה בהצלחה ידידי,
אני מקווה שתפנק את כולנו עם תצלומים,
שי ידידי
אני חייב מדרגה כזו נשלפת כדי שאוכל לטפס
אינני יכול להרים את רגל ימין די גבוה---כלומר אני יכול אך התוצאות לא יהיו טובות-זו תהיה מין מדרגונת כמו סולם קטן
זהו אני בטוח שעכשיו אני ברורו
טלטולי-את ההגבהה יעשה יניב מהייטק מוטורס וגם את מדרגות הצד האורכיות=פלוס הסולם הנשלף
הלילה סיימנו ממש מוקדם לעבוד ומנהל האתר באחד האתרים שמע את תוכנית שליפת הציוד מתא המטען ושמח שפיניתי לו פסולת של עמודי תמרורים
2.5x2-5 נו העמסתי על הרכב
מדוע החלטתי לנסוע עם הג'מוס ולא לחכות לניידת שתאסוף אותי?
אין לי מושג
יוסי
הדלת האחורית נשארת כמו שהיא
המדרגות
http://www.ebay.com/itm/Carr-SIDE-ST...ht_2791wt_1135
אני לא מבין למה המוצר התייקר כל כך, לפני 10 שנים שילמתי פחות מ40$
הייתי נותן לך את שלי אבל המרוקאית שואפת למטר ושייבה.
על כול השאר, תתיעץ עם ילד המחשבים לפני שאתה שורף דלק יקר על הדרך לרעננה.
הוא די מוכשר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
בניית מתקן משתי אלונקות אמבולנס שיקוצרו -וזאת לטובת הוצאת כל הציוד מתא המטען בשליפה
אתה יכול לפרט ? (או להסחף ולהעלות איזו סקיצה)
אתה מדבר על משטח העמסה עם יכולת שינוע ?
ג'ו-אם רעננה רק יבקש אני עוזב את העבודה והולך לעבוד במוסך
ואני לא קונה שום דבר ברשת(בקושי יש לי כרטיס אשראי)
סנדק יקר
איך אני יכול להסחף ולהעלות סקיצה כאשר עדיין אני לא מצליח להעלות תמונות כמו שצריך.
וברצינות
בגלל מגבלות פיזיות קשה לי להוציא בצורה מסודרת את כל הג'נק שיש לי מאחור-ונכון שאין צורך לסחוב את הכל בנסיעות מנהלתיות
חשבתי על התקנת לוח אלומינים שיושב על מסילה כדי שכל תכולת תא המטען תישלף קצת החוצה.
ואז,,ליד הבית שלי העמיסו מישהו על אלונקה ומיד הרגשתי כמו ארכימדס
לקחת שתי עגלות אמבולנס-לקצר אותן ולחבר אותן עם משטח וכך אני יכול בשליפה להוציא את כל תכולת תא המטען ועוד לשנע אותו למחסן וכו'
יוסי
יוסי, תתאם איתי בהודעה פרטית ויש מצב שאני יכול לבוא לעזור לך עם כל הג'אנקיה
לגבי האלונקות, איך אתה מתכוון לאבטח אותם שהציוד לא ירקד לך באוטו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
ואני לא קונה שום דבר ברשת(בקושי יש לי כרטיס אשראי)
יוסי
בעיה קלאסית בתרבות המזרח תיכונית
אבל אתה במקום הנכון לפתור את הבעיה הפטאלית הזאת, אין דאגה. שנה-שנתיים, תכנס לקצב.
יוסי, זה גאוני. אין מילה אחרת לתאר את הרעיון ולחשוב שהוא כל כך פשוט ועומד לנגד עינינו.
מחכה לראות את התוצר הסופי (ולהעתיק :) )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
בעיה קלאסית בתרבות המזרח תיכונית
אבל אתה במקום הנכון לפתור את הבעיה הפטאלית הזאת, אין דאגה. שנה-שנתיים, תכנס לקצב.
צ'מע, ג'ו אם לומר את האמת. גם אני ללא אשראי,
היה לי אמריקן אקספרס, מה אני אגיד לך ידידי סטאלין, מחלה ונגע יותר גרוע מזה לא קיים!
אני קונה אך ורק במזומן! את האמריקן לא חידשתי (ט'נקס גאד!) עם המזומן אני מתנהל הרבה, אבל הרבה יותר טוב!
(שוב, כנראה בעיה שמקורה במנטאליות המזרח תיכונית כפי שהטבת להגדיר)
שי מתוקי,
כלי נשק לא הורגים, אנשים הורגים,
וכשנותנים לקוף מכונת יריה, והקוף לוחץ על ההדק, אין להאשים את הקוף
ושלא תבין אותי לא נכון,
הכ'א זה כלי עבודה, כמו גרזן סתם לדוגמה, תשתמש בו נכון....או לא, זה בבחירתך בלבד.
וחןץ מזה, וממש בנימה הכי לא אישית שאפשר, אצלי במשפחה יש יותר מכמה מתפוצתך, וכ'א זה הדבר האחרון שהייתי נותן להם, זה יותר גרוע מלתת וודקה לרוסי.
זה רק יזיק להם.
יוסי, ראשית הרבה שנים של אושר בריאות והנאה!
לגבי הג'ימי- אבא שלי מתעקש על סונומה, לא חשוב מה קורה יש לו בחניה סונומה.
היו כמה שנים, בין הסברבן לסונומה שהוא היה סוג של טרמפיסט ללא רכב "שלו" והיו כל מיני זמניים.
יש הרבה מאוד עונג באמריקאיות הללו. יודעות לתת לך הרבה מאוד כנהג.
לנושא השיפורים- בדוק מדרגה חשמלית נשלפת כמו שהותקנו בסוואנות. עם אפשרות לפתיחה אוטומטית יחד עם הדלת או ע"י מפסק.
מדרגה קפיצית זה נחמד, אבל עלולה שלא להתקפל או להיתקע וכו' (סטייל מה שיש בדיפנדרים מאחורה).
אפשרות נוספת היא שימוש בכבל פלדה מאוד עבה בצורת "U" לא רגיש לכלום אבל גם דורג מעט אקרובטיקה. מתישהו אני איישם כזה בסופה שלי.
לגבי טרנספר ידני- למה? מה רע לך בקיים? כמה יוצא לך לטייל ולשלב שאתה חושש ממנו? (לא שואל חלילה מזלזול אלא בגלל שזה ניראה לי בזבוז).
לגבי זיווד אחורי, הרעיון שלך עם מיטות אמבולנס נחמד, אבל לדעתי לא ייסים.
אם אתה בשיפוע או משהו כל העסק עלול להיגמר לא טוב.
במקרה של אבא שלי, בסונומה, התקנו מגירות של רכסים (קבינה וחצי, החצי שימש למגירות)- זה עשה לו הרבה הרבה סדר וזה מאוד נוח.
גם אצלי בסופה מאחורה התקנתי מגירות של רכסים.
במקור תיכננתי לבנות מגירות פשוטות מעץ,זול חזק ופרקטי. אבל אז צצה הזדמנות של פעם בחיים כשרכס עבר מפעל...
אני לא מכיר את מידות החלל הפנוי מאחור. אבל אני משוכנע שהכל יכנס שם בקלות ונוח מאוד לעבוד עם זה.
החסרון שזה פתרון לא זול. דבר עם חיים רכס, אם לא תסתדרו- עדכן אותי בפרטי אולי יש לי רעיון אחר לעזור.
לגבי דלת אחורית, אני לא ממש מבין מה רע לך כרגע... אבל אין דבר שאי אפשר לעשות.
פחח מסוגל לעשות שינוי כזה. אבל זה המון עבודה והרבה כסף... אישית הייתי יורד מזה.
הדלת הנפתחת למטה היא פתרון טוב להעמסה ופריקה וסתם לעשות קפה עליה.
נשמח לראות קצת תמונות מהפרויקט!
רק בריאות!!!
בהמשך לדבריו של עומרי, אפשר גם לשלוף את המגירות עצמן מהמסילות לשולחן עם גלגלים שיבנה בהתאמה.
עומרי, לגבי עניין השיפוע - איך מד"א מעלים שמן (בלי לפגוע באף אחד) בשיפוע לאמבולנס ?
עומרי
תענוג היה לקרוא את ההערות וההארות-אז ככה
מאחר והבטן שלי מרושתת בצלקות אורך רוחב ואלכסונים והפחד ממאמץ יתר שיגרום לבקעים בדופן הבטן הוא רב -הדלת שנפתחת למטה מגבילה את התנועות שלי-לטפס על הדלת אני לא יכול מפני שהרגל המנווולת שלי מסרבת לתפקד כרגל נורמלית אז אני צריך לרמות אותה
מדרגה חשמלית-לא חשבתי על זה -זה גאוני תודה
לגבי שיפוע באלכסון-כבר חשבתי על פתרון-מוט הגלגלים הקדמיים יהיה טלסקופי
כסף זו לא הבעיה ואני לא מחליף את יניב(מהג'יפ שלו עם המגרות מאחור גנבתי את הרעיון(רעיון ציוד נשלף)=למען הגילוי הנאות אימצתי את הילדות שלו כנכדות
ואותו ואת זהבה כילדים(והילדים שלנו קיבלו אותם באהבה רבה למשפחה)
זה שאבא שלך לא מחליף את הסונומה=הוא צודק במיליון אחוז-היתה לי סונומה ידנית
כסף?למזלי הנושא לא מטריד אותי-הנוחות והנוחיות כן
שי
אני לא אוותר על עזרתך
לאבטח את הציוד זה פשוט
בתא המטען יש בארבע פינות אוזניים מובנות לקשירת חפצים-אני לא מבטל אותן-גם היום הן משמשות לקיבוע הציוד
סנדק פיליפיני
הרעיון המרכזי הינו
גישה לציוד מחד ושינוע כל הקומפלקס למחסן מבלי להתאמץ
אנשים שמנים מאוד אינה בעיה לאלונקה של אמבולנס-כל עגלה בנויה לעומס של 300 קילו(נבדק בתקנות)
טלטולי
אתה בצרות-עד ששימי לא ילמד אותי להעלות תמונות תהיה בעיה
ולגבי הכתיבה ןהפרטים אתה מוזמן לבלבל לי את המוח-(אם נשאר משהו)
ג'ו האיש עם התמונה
למעט תחנות דלק אני משתדל לא להשתמש בפלסטיק-וגם זה מפני שללכת לקופה לשלם ולחזור זה מטרד בשבילי וחוץ מזה אני אוהב לראות במצטבר את התפלגות הוצאות הדלק מול הוצאות הסיגריות(כן אני קונה סיגריות במקום קבוע והרבה)
תמשיכו להקשות זה נותן לי ראייה רחבה יותר ומחזק לי את הרצון לבנות מערך שינוע מיוחד שייתן פתרון לא רק לבעלי מוגבלויות
יוסי
העריכה הינה למטרות תיקון שגיעאהות)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
עומרי, לגבי עניין השיפוע - איך מד"א מעלים שמן (בלי לפגוע באף אחד) בשיפוע לאמבולנס ?
מניח שדוחפים חזק יותר. :)
התכוונתי למקרה בו השטח ממנו "באים" אינו ישר וקיים הפרש בין הרכב למשטח שמאחוריו, אז חלק אחד מהמיטה מגיע לגובה הנכון וחלק אחר נמוך בגובה הטמבון....
אם הבנתי נכון את יוסי, אין לו רצון לשלוף את הציוד מחוץ לרכב על גבי העגלה אלא רק כשמגיע הביתה כדי לשים במחסן. אז נפתרה הדאגה שלך עומרי.
יוסי, תקן אותי אם אני טועה.
אכן במקור הרעיון לשלוף הכל ולהעביר למחסן
אך בזמן התכנון העלה מישהו במוסך של יניב את הרעיון לרגל עם טלסקופ כך שאפשר להוציא את כל הגשפט החוצה
אני מחפש כרגע את הדיסק הקשיח עליו יש לי תוכנת אוטוקד ישנה ואז אולי אצליח להעלות את השירטוטים
במהלך הכתיבה גם עלה לי רעיון של מגירות
הסתבכתי עם עצמי זה בטוח
יוסי
יוסי, טיפ קטן שבטח כבר חשבת עליו - כל רעיון שצץ לך, תכתוב במקום מרוכז, כדי שגם אם "תשכח" לרגע, תוכל תמיד לחזור לרשימות.
לולא אתם כאן עם התגובות שלכם לא הייתי עושה את זה-הכוונה לרשום כל רעיון
גם סיימתי שיחה עם שימי ומיד רשמתי הערות והארות
האם עדיין יש אצלכם ג'יפים ממלחמת העולם השניה שנוסעים?סתם מסקרנות
יוסי