אני תקוע כרגע עם ג'מיני בקניון ורדית - הרכב לא מתניע
אם למישהו יש רעיון לפתרון, נתקל בבעיה דומה או נמצא באזור - אשמח לכל עזרה
יגאל
0507725470
0529594256
Printable View
אני תקוע כרגע עם ג'מיני בקניון ורדית - הרכב לא מתניע
אם למישהו יש רעיון לפתרון, נתקל בבעיה דומה או נמצא באזור - אשמח לכל עזרה
יגאל
0507725470
0529594256
הבחור תקוע לא רחוק מהכביש.
כנראה שהמצבר גמור כי יש לו רק תקתוקים מכיוון הסטרטר.
נמצא לבד.
עד שאגיע עם כבלים לוורדית הוא יחולץ,
בכל אופן - בהצלחה!
נסה ליצור קשר עם עמוס מחאן אבירן-
052-3868938.
גם אם לא יוכל לעזור הוא בטוח ידע למי להפנות אותך.
טושי התותח בדרך לחילוץ בעזרת קובי ערבה כל הכבוד !
וכמובן אף אחד מהם לא מכיר את הבחור התקוע.
חולץ ובדרך הביתה.
תודה על העזרה ההצעות והטלפונים
כל הכבוד למי שנסע לחלץ
שלום לך eszl
מעניין אותי לדעת, נראה שהצטרפת לפורום בשביל החילוץ עצמו - מי הפנה אותך דווקא לכאן ?
כל הכבוד למחלץ
איזה באסה זה גיר אוטומטי...
אסף.
למה יוצאים לטייל בשטח עם רכב אוטומאט לבד? (לפחות שיעשה כמוני ויקח מצבר גיבוי)
ממש לא התכוונתי לזה (ובטח לא לפגוע בבחור),
פשוט דימיינתי לעצמי את הבחור תקוע בורדית, ואז חושב על הרעיון להצטרף לפורום (אני מניח שמהסמארטפון) ומבקש חילוץ - איך הוא הגיע לזה ?
אם היה לו חבר בפורום - היה מפרסם בשבילו.
פשוט 'גיגל' "אני צריך חילוץ" ועלה לו ג'יפולוג ?
סתם מעניין מתוך סקרנות, ללא חשדות.
למרות שבמחשבה שניה... מה באמת אם מישהו מפרסם 'נתקעתי', מגיע חבר פורום לחלץ, ובמקום מחכים כמה חבר'ה, לוקחים הג'יפ ומשאירים את המחלץ ללכת ברגל הביתה...
וכמו שכתב פה אסף באחד השירשורים - "זה שאני פראנואיד לא אומר שלא רודפים אחרי" ;)
עריכה
ברור, בטח חילצת את הסיירות הארוכות מהמודלים של שנות ה90
http://images01.olx.com/ui/1/35/72/8823372_1.jpg
לא רק שזה רכב ארוך עם זווית בטן מחרידה, גם יש לך IFS ואין סרן קדמי, לכן אני סבור שהם נתקעים הרבה יותר
מרכבי שטח אחרים מפאת אורכם, משקלם, והחוסר החמור בסרן קדמי חי,
שלא תחשוב שיש לי זלזול לג'ימני ולסמוראי, אני ראיתי במו עיני את הג'וקים האלו אוכלים מעלות כמו כלום,
אבל הGMC שלי גם כשנתקעה בשטח תמיד חולצה באופו עצמי, (צמיג חתוך מתחת לגלגל וכ'ו) בלי עין הרע,
חוץ מהצמיגים השערורייתיים אני מאוד מרוצה מהבהמה שלי, תחושב על זה הבהמה שלי מצויידת ב:מנוע 5.7,
גיר 3 הילוכים TH350, סרן אחורי בולט 14 עם קורונה של 9.5 הסרן הקדמי זה סרן בולט 10 עם לוקרים ידניים,
והטראנספר עם הילוך כוח מאוד נמוך, אינני מזלזל ברכבים אחרים, ואני יודע שאולי יבוא היום שלצערי ובעל כורחי
יאלצו שני סופות לשלוף אותי מתקיעה, אני לא מזלזל חלילה, כל אחד יכול להתקע, (גם המנוסים ביותר) השאלה כמה
מצמצמים את הסיכוי הזה, אישית ניסתי לצמצם את הסיכויים כמה שיותר, אין לי כננת ואין לי היי-ליפט, ובכל זאת
ברוך ה' חילצתי את עצמי ואחרים למרות ניסיוני הדל בשטח, נכון שהסיכוי שאני אתקע בתור טירון בשטח גבוה בהרבה
מסיכוי שמישהו כמו שחר יתקע בשטח, - לומדים עם השנים ועם הניסיון, אני אוהב את עולם השטח, ויודע דבר או שנים,
אבל עדיין יש לי ללמוד את רזי עולם השטח, - אם תשאל אותי על זוויות גישה-נטישה אני אדע לענות לך בצורה הכי בסיסית
לא אדע להכנס לחישובים מדוייקים, נכון שעד היום לא נתקעתי, - אבל כל כלב בא יומו, וגם היום שלי יגיע, אבל עדיין,
התהיה שלי קיימת, כי אוטומאט בלי מצבר לא יכול להניע ב"פוש" לכן אני לוקח איתי עוד מצבר "למקרה ש..."
שי אם חלילה וחס טפו טפו וכל מיני מריעין בישין לא עלינו
תתקשר והג'מוס ואני רכוב עליו נבוא לחלצך
רק תבקש
יוסי