מה שים כש"בן דוד" מתעניין לך ברכב?
בקרבת הבית עובדים בחודש וחצי האחרון נמרצות על צנרת ביוב.
הבוקר הוצאתי את הסמו וניגש אלי בחור מבני דודנו-
"מוכר?"
- "לא"
-"כמה עולה?
-"לא יודע"
-"בכל מחיר אתה לא מוכר?"
-" לא"
אולי אני פראנואיד אבל,
אוטומטית עלו סרטים בראש-
זהו זה - הלך הרכב...... יעלימו לי את הבייבי השני
הרכב מאובטח עם שרשרת שלצערי לא עבה מספיק (רק 13 ולא 16") - יש למישהו למכור שזרוקה לו בבית??
ובנוסף מהערב חונה אחריו רכב אחר שלי.
היום האוטו כבר לא חונה בבית ואני ספק אם יחנה פה בחודש הקרוב.
מה אתם מציעים?
אני מניח שאם הרכב יוזמן אז הוא ייעלם ביום יומיים שיחזור הביתה.
אין לי אפשרות לחנות אותו בחנייה סגורה.
יש חניה ציבורית ליד העבודה שהיא סגורה פחות או יותר - האם שם זה לא מסוכן יותר? (אפשר לעבוד על האוטו בלילה בלי שמישהו יפריע.
לגדל תנין במושב האחורי?
רעיונות והצעות יתקבלו בברכה!
תגובה: מה שים כש"בן דוד" מתעניין לך ברכב?
לפני שזה הופך לעוד שרשור הוצאת קיטור פסיכוטי...
מה קרה? כל מה שהשתנה מאתמול להיום זה שיחה שהייתה לך עם בן אדם שגרמה לך לתחושה לא טובה. אם אתה בחורה - לך אם התחושות שלך עד הסוף. אם אתה גבר - תוודא שהביטוח המקיף בתוקף, תוציא מהאוטו דברים יקרים לליבך - מי יודע, אולי איזה דיסק של אבבא שאתה קשור אליו - ותשכח מהעניין. הרי רוב הסיכויים שאין כלום ושום דבר מאחורי התחושה. והסיכוי הקטן שיש - אין לך הרבה מה לעשות בנידון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לפני שזה הופך לעוד שרשור הוצאת קיטור פסיכוטי...
מה קרה? כל מה שהשתנה מאתמול להיום זה שיחה שהייתה לך עם בן אדם שגרמה לך לתחושה לא טובה. אם אתה בחורה - לך אם התחושות שלך עד הסוף. אם אתה גבר - תוודא שהביטוח המקיף בתוקף, תוציא מהאוטו דברים יקרים לליבך - מי יודע, אולי איזה דיסק של אבבא שאתה קשור אליו - ותשכח מהעניין. הרי רוב הסיכויים שאין כלום ושום דבר מאחורי התחושה. והסיכוי הקטן שיש - אין לך הרבה מה לעשות בנידון.
אני לא מכיר חברת ביטוח שמוכנה לעשות מקיף על סמוראי 87/88, אני אשמח אם מישהו יחדש לי בנושא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
תוודא שהביטוח המקיף בתוקף
מדובר על סמוראי 87'.
זו גם הסיבה המוגברת לדאגה (היו מספר גניבות של סמוראי בשנה האחרונה).
אכן כך- לא נתן לבטח במקיף.
לכן האוטו שכן ניתן חוסם את זה שלא....
לא מחפש להוציא קיטור- ומי שהולך עם התחושה עוד לא נחשב בחורה בעיני.
אם זאת לא בעיה לוגיסטית, פשוט תעביר אותו למקום אחר לתקופה (הייתי אומר כמה חודשים אבל היו אומרים שאני מגזים).
אכן חושב להעביר בטח לזמן שעוד עובדים כאן
אולי תפרק גלגל או שתיים בלילה תשאיר תרכב על בלוקים אם אתה לא נוסע איתו יום יום אני את הסמו שלי מחנה צמוד צמוד לגינה שלי ששם יש לי 2 כלבלבים ״ קטנטנים ״ שמרעישים כשמישו מתקרב בברכה דדי
נועם
אם עובדים לכם על צנרת הביוב משמע אנו אולי מאוד שכנים
דבר איתי
תוכל להחנות בחניה שלי מתחת לביניין
יוסי
סנדלים נועם, סנדלים. יחד עם השרשרת שקשורה לעמוד בטון רציני, זה מרתיע.
אם אתה צריך מס' טלפון של מי שמייצר אותם (הוא מכין לפי הזמנה לכל מידת צמיג שקיימת), שלח ה"פ.
הוצאת קיטור? כל מי שמזלזל ב"תחושה" כנראה עוד לא ביקרו אצלו... :(
היי זרקו,
אני מבין לליבך וכמובן שאין להפחית בתחושה האישית ,אני מאמין שכדאי למגן בצורה הטובה ביותר. במקרה הטוב נתקפת פרנואיה ובחור רק החמיא
לרכב (שבבסיסו לא סטנדרטי) ובתרחיש הנורא סומנת! לכן לדעתי עלות מול תועלת שווה למגן בצורה מקסימלית ולהיות מוכן גם לבחור הבא שיסתובב
בשעות לא סבירות בטיוטה קורולה/מזדה 3 סביב חניית ביתך.
בכל אופו מלבד אביזרי המיגון "הסטנדרטים" (כגון: סנדל ,שרשרת,מנעול הגה וברזים סמויים) אני ממליץ לך על מוצר חדש-ישן של איתוראן שפותח במקור
אם אינני טועה לדו-גלגליים ומהווה יחידה עצמאית שאינה מחוברת למקור מתח חיצוני קטנת ממדים (בערך כמו קופסאת סיגריות ) שניתנת להסלקה באיזורים
מגוונים ברכב ,כמובן שזה לא אמור למנוע גניבה אך במידה וקרה תרחיש האימים יש סיכויי גבוה להחזיר עטרה ליושנה.
בכל מקרה למען הסר ספק אינני עובד בחברת איתוראן ואולי אף יש מוצר מקביל לחברות נוספות פשוט מתוקף תפקידי נחשפתי למוצר ויש לי כמה חברים
בעלי אופנועים שרכשו את המוצר.
במידה וזה מעניין אותך תוכל ליצור איתי קשר ואפרט לגבי יתרונות/חסרונות ועלויות.
היי נועם. ראשית, אם אתה ממש ממש מפחד- אז תסליק את הרכב. לפני כשנה ניסו לפרוץ גם לי- מאז במשך כמה חודשים הגעתי הביתה, נתתי לאוטו להתקרר שעתיים-ואז ירדתי למטה ולקחתי את פקק הרדיאטור הביתה. מקסימום, במקרה הכי גרוע, הגנב יתקע אחרי 10 דקות נסיעה עם ענן אדים אך הרכב לפחות יישאר בתחומי הקו הירוק, נזק למנוע או לא, אך לפחות יישאר. הסיכוי שלגנב יש מכסה רדיאטור ספייר, או שהוא יכנס לחנות חלפים בארבע בבוקר נמוך למדי. הגנב גם לא ינסה לאלתר איזה פיתרון בצד הכביש, כי זה מאוד מסוכן, הוא יעדיף לנטוש את הרכב. ייתכן בהחלט שבפעם הבאה כבר יבינו את השטיק שלך ויגיעו עם פקק-אך לפחות תדע כבר בניסיון הגניבה הראשון שהסוזוקי שלך נמצא על הכוונת של החלאות ותפעל בהתאם.
מעבר לזה- לא כל אחד שמתעניין באוטו שלך הוא גנב...
שנית- גם לי היו כמה וכמה מקרים של התעניינות ברכב מכיוון בני דודינו היקרים- הפיתרון, כפי שיושם על ידי מספר פעמים, מאוד פשוט - תוך כדי שיחה אתה שולף את הטלפון הסלולארי- ומול עיניו הנדהמות של המתעניין אתה "עושה לו בוק" של כמה וכמה צילומים. כשאני עשיתי את זה אז המתעניין ישר נבהל ושאל למה. ואז הסברתי תמיד שאני צלם חובב ואוהב לצלם אנשים שמתעניינים לי באוטו. זה עובד מצוין.
תומר ח"ח על רעיון הבוק.
היחידה של איתורן אכן ניתנת להסלקה אבל יש איזורים בארץ שהיא לא קולטת. ותואי קרקע מסויימים.
וחוצמזה אף צבא שבעולם לא יעזור לך להוציא את הרכב מאחורי הקוים..
לצערימנסיון של חבר עם היילקס,
רק שההוא מושבניק עם עבר צבאי וקשרים במקום הנכון באיתורן,הוא מאלה שלא מתרגשים מכאלה שלא עשו ברית,
נכנס עם לנדקרוזר ללא מספרים, עוד 2 חברים מהצבא..
נכנס לרפת, כן לתוך רפת. בתוך מבנה ברפת מכוסה ברשתהסוואה תקנית וצהלית וכמה איסכוריות ההילקס חנה,
ללא סוויץ וללא כננת.
הניעו. ויצאו מהכפר בטיסה בגובה נמוך עד למחסום, במחסום הצבא הבין,
ההילקס הוסלקה חודשיים אצל חבר, תוקנו הנזקים, ונמכרה,
למה? כי אין לו בעיה להתמודד עם הערלים שוב,
אבל מה שהאישה עשתה לו כששמעה על המור"ק שלו....
שום צבא בעולם לא הכין אותו :-)
זרקו,
תיזום שוב היתקלות עם הבן זוז,
תגיד לו וואלה סיבוב אחרון באוטו, היום החבר שלי חזר לארץ ואני עכשיו נוסע לקצרין להחזיר לו את הרכב...
ואתה בנתיים סע לחבר. תסליק את הסמוראי אצלו עד שהביוב והחרא שעובר שם יסתדרו..
מה שלי עולה בראש זה שאם הרכב שלך סומן/הוזמן, אין שום סיבה שאותו "בן דוד" (לא שלי) יבוא לפתח איתך שיחה ולעורר חשד , אלא פשוט יגיע בלילה עם גרר/משאית מנוף ויעלים אותו..הם כבר לא תמיד גונבים בנסיעה ככה שברזים סודיים וכו' לא יעצרו אותם , לא משנה איזה מיגון יהיה לך , גם אם תגדל תנין הם פשוט יאכלו אותו,.. ובבוקר אתה תראה אותו עובד על הביוב ומחייך..
לדעתי סתם שאל כי אולי באמת התעניין..
אתה מפחד וזה נודף למרחוק
אני הייתי מחנה את הרכב כמה שיותר קרוב לאיפה שהם עובדים
משאיר בו דברים ולא נועל אותו.
או לחילופין גונב להם את הרכב
או חובש כיפה מגדל פיאות ושם סטיקר " נוער הגבעות זה אני" על הרכב.
הרעיון של הצילום בהפתעה מצא חן בעיניי... לגבי שאר הדברים,להיות יצירתי כמו שהחברים כאן הציעו משלל רעיונותיהם. היום נראה לי הכי נכון להסליק ברכב משדר שלא תלוי בזרם חיצוני וניתן לאתר אותו ע"י שימוש בלפטופ או סתם סמארט פון,רצוי במקום נידח באוטו מכוסה בברזלים. אני יודע שעושים את זה במשאיות,באופנועים ושאר כלים שקשה לבטח או יקר מידיי...אחרי שרכב נגנב בד"כ עומד לרשותך מספר שעות עד יום לכל היותר לפני שהוא נשחט בצורה בלתי הפיכה או עובר את גבולות המדינה הפורמליים...
חברים, אני יכול להגיד לכם ששום פחד הוא לא סתם.
היום אני עומד בתחנת הדלק סמוך למקום עבודתי, מתדלק את רכבי הפרטי אשר משמש אותי לנסיעות היום יום, ניגש אלי בן דוד של זרקו, ואומר "איפה הג'יפ שלך ?", אני יכול להשבע לכם שבחיים שלי לא ראיתי את הבנאדם הזה קודם לשיחה המדוברת.
כאמור, בן דוד של זרקו, מגיע ופותח איתי שיחה, הבנאדם יודע איזה ג'יפ יש לי ואיפה אני עובד, מעולם לא ראיתי אותו ואני מאוד מקווה שלא אראה אותו שוב, למרות שאני מצטער שלא יצאתי עליו באותו רגע.
חוצזמה, הם כמו ג'וקים ואי אפשר להוציא אותם מהחיים, במחסן סמוך למקום עבודתי עובדים כמה בני דודים, אתמול הגיע אלי חבר עם ג'יפ להעזר בי לתיקון תקלה, ישר קפצו 3 ג'וקים להתעניין באוטו.
מחריד, ואני מצטרף להמלצה שתעביר את הרכב שלך משם.
תודה על הרעיונות.
ROI777 מולך בפרטי על האיתורן.
תומר- לא יודע למה, אבל את הבן דוד (של מי לכל הרוחות הוא בן דוד?!) צילמתי כשהתקרב לי לאוטו.
דרור- אני כנראה אלך גם על הסנדל שורש שהצעת- אפשר את הטלפון? יש גם שרשרת מאובטחת לסרן ולעמוד הבניין וגם רכב שחוסם את הרכב שקסם לג'אחש ההוא.
בינתיים באדיבות חבר הוא כבר יומיים על הליפט במוסך.
אולי חניון תת קרקעי של בניין ?
זרקו , זה הייתי אני מחופש......................
סתםםםםםםםםם , נראה לי שתשאיר אצל החבר על הליפט או שפשוא תפרק 2 גלגלים
גם ככה אתה כבר לא בא לטיולים......:-)
לא הבנתי משהו...
במצב השוק של היום... למה לא מכרת..??!!
אסף.