אמנם היה כאן פורום של טרקטורונים אבל הוא נסגר... אז נשאל כאן..
כמה כיף זה לחזור להיות זה שמבקש המלצה לקנייה...
טוב, אז חסר לי האדרנלין והיכולת לטייל פה ושם... לסופה וסיקס אין לי אפשרות לחזור בתקופה הקרובה... נחכה קצת עד שהילדים יגדלו...
ועל הגרנד אני מרחם מדי כשאני מטייל איתו...
חשבתי לקנות טרקטורון, כנראה שזוגי בגלל הנוחות היתרה והיכולת לטייל עם עוד אדם ולא לבד...
אני מעדיף את הטרקטורונים שבהם יושבים ביחד, ז"א כמו ה תומקאר או הפולריס RZR... אני לא מבין גדול בטרקטורונים, ולכן אני אפילו לא יודע איך לחפש אצל היצרנים איזה טרקטורון מגיע בתצורה הזאת, אולי גם ליצרנים האחרים יש כאלה תצורות..
האם ההבדל ביניהם לבין טרקטורון סטנדרטי (ששם יושבים אחד אחרי השני) הוא גדול? אלה פשוט נראים לי בתור כלי פאן טהורים שאתה פחות מתפשר על ישיבה מאמצת לאורך זמן.
האם אפשרי לנסוע איתם גם על הכביש או שחייבים להוסיף עלויות של נגרר וכדומה?
מהם עלויות האחזקה של כאלה רכבים? מדובר כאן בטסט וביטוח כמו לכל רכב? או שיש עוד מעבר?
שיערוך של עלויות הטיפולים השוטפים, חלקים שהתבלו וכדומה, למה לצפות וכמה "לשים בצד"?
עוד דברים שכדאי לי לדעת לפני שאני נכנס לתחום? פשוט זה נראה לי כלי "חסכוני" יחסית ללחזור להחזיק עוד סיקס/סופה וכך גם אוכל לטייל איתו בשבת בבוקר או בימי שישי בצהריים/ערב לפי ההנאה, ולא אצטרך להכנס לעלויות של להחזיק עוד רכב בבית...
צריכת הדלק של הרכבים האלה היא שפויה או שגם כאן מדובר בצריכת דלק של מטוס ג'מבו קטן כמו בגרנד/סופה/סיקס?
תודה
רמי