-
עזרה בחלקי חילוף
אהלן חברים.
אני מחפש חלקי חילוף לסמוראי שלי
אני צריך להחליף את המפרק הקרדני של העליון הגה מס קטלוג joint shaft -48230 80100
וגם קיבלתי הצעת מחיר לגומיות של הדלת (זו שמולבשת על הדלת) 321 שקל לפני מע"מ
גומיית גשם (זו שמתלבשת בין החלון לדלת) 121 שקל לפני מע"מ.
חלק מקורי עולה 371 שקלים לפני מעמ, אם יש למישהו להציע לי אני אשמח.
ובנוסף הלכתי לבקש הצעת מחיר לצמיג של קופר 50\50, הציעו לצמיג 500 שקל, אם יש למישהו מחיר יותר נמוך אני אשמח לשמוע.
תודה עידן
-
תגובה: עזרה בחלקי חילוף
למה אתה מתכוון חלון?לזגוגית?
250 ש"ח זה המחיר אצל היפר גלאס
-
זגוגית?
ברגע שהחלון יורד לתוך הדלק יש מין גומיה לאורך החלון שמנגב את הגשם ומונע כניסת מים לתוך הדלת.
היום בבוקר פתחתי את הרכב להניע אותו (אני לא נוסע בחורף עם הרכב הזה קר ברמות על)
כל הדלת מלאה במים...
-
בדלת אמורים להיות גם פתחי ניקוז בשביל למנוע את זה... תבדוק אותם.
לגבי הצלב (קרדן) למוט הגה - אין כזה דבר כיחידה בפני עצמה, מוכרים את כל המוט כיחידה וטוב שכך. יש כאלה שמקמבנים עם מוט הגה של סובארו ישנה, אני לא ממליץ.
קדר דלתות חלופי עולה כמה שקלים למטר בכל חנות חלפים ביצחק שדה, אבל צריך לבדוק אם זה יתאים לך על הקנט של הדלת, כי לא כל הדגמים מתאימים. המקורי כמובן הכי טוב...לכן גם המחיר. אגב, פעם זה היה הרבה יותר יקר.
צמיגים - 50/50 של קופר ב500 שקל כולל מע"מ והרכבה זה מחיר סביר, אבל בכ580 אתה כבר יכול לקנות צמיג שטח מלא. יש פה כמה שרשורים מהשבועות האחרונים על אנשים שחיפשו וקנו מכמה פנצ'ריות ברחבי איזור המרכז.
בפורום יש גם לוח קניה ומכירה של חלקים לסוזוקי, נסה לראות אם אחד החברים שם מוכר חלקים שמתאימים לך.
נסה לדבר גם עם הגורואים של התחום - מורי / ליאור / אמנון, הפרטים שלהם רצים פה בפורום ויש עוד כמה שאני מניח ששכחתי.
-
המחיר למפרק בלבד, לא הבנתי בשביל מה צריך להחליף את כל המוט?
אגב החלק מקורי ככה שאני לא רואה טעם להחליף את כל המוט...
-
בדקת שהם מוכרים את החלק באופן בודד ? כי בעבר זה לא היה ככה. לכן ציינתי זאת.
-
הכן כן פה בסוזוקי בחיפה, פותח לי הבחור מול העיניים ספר ישן של חלקים ומוציא מס קטלוג ואז בודק ברשת הארצית
לפי מה שהבנתי זה בא לבד