ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%99%D7%9D
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%99%D7%9D
ממתינים לתוצאה הסופית
יריב
כמו שכתבתי,התוצאה שלנו, כספורטאים תראה רק כאשר נחצה את קו הסיום...
מצטער אבל זה לא נשמע לי כפתרון האמיתי. 800 מטר זה ממש כלום, המסלול באילת היה 900 .
וחוץ מזה קצרין זה רחוק מדיי ולא רק בשבילי.
לא דברו על מסלול בחצרים ?
חנן רק שהיה משהו קצרין חצרים שיתחיל לזוז וכמו שדובי רשם שנחצה את קו הסיום
דיברו גם על מסלול באילת... ובמצפה רמון... פרס אמר "הנגב יהיה בירת הספורט המוטורי"... ועוד מישהו אמר "תקציבים...." ו"פיתוח..."
אז דיברו.
אסף.
בתקווה שהמסלול הזה לא יהיה מסלול לטקטורים כמו אחרים.
חנן, בשביל מי שגר באילת גם חצבה זה רחוק :-)
בכל מקרה שיהיה בהצלחה לאמיץ שהעיז וסיכן את כספו על ספורט מוטורי ישראלי.
מי ייתן ולא יפסיד שם כסף
"בנוסף למרוצים ייערכו גם מופעי עבירות של רכבי 4X4 ומופעי ראווה פריסטייל בטרקטורון ובאופנוע, שיבוצעו ע"י צמד רוכבים מקצוענים שיגיעו במיוחד מאירופה לרגל האירוע."
הזדמנות טובה להביא רוכבי פריסטייל אמריקאים מקצוענים אמיתיים - כדוגמאת פסטרנה וחבורתו, רוני רנר ואחרים שיביאו באמת קהל ישראלי מכור לאקשן, בקיצור בשביל רייטינג משתמשים בבר רפאלי/מירי בוהדנה/מורן אטיאס.....לא בנערת החן של דימונה.....נקודה למחשבה.
אני מקווה שיצא מזה בסוף משהו, אם כי - למרבה האבסורד - ברגע שיקום כזה פארק או פארקים, זה יהיה סופו של ענף הראלי רייד. יהיה קל מאד לומר, מה אתם רוצים? יש לכם פארק/פארקים מוטוריים, אז למה שנאשר מסלולי מירוץ על 200 ק"מ?!?!? ולמה שיהיה חוצה ישראל?!?
מה שאמר פעם מישהו חכם הרואה את הנולד - החוק הזה יהיה החוק לחיסול הנהיגה הספורטיבית בישראל.
היי דובי.
את הכתבה שלך הייתי מגדיר כ"אופטימית זהירה", יותר מאשר פסימית.
האירוע בקצרין יצא לפועל !
בעוד שבוע הדחפורים כבר יכינו את המסלול.
התוכניות הוכנו, והוגשה אף בקשה לרשות.
עכשיו נותר לראות אם הגישה של הרשות תהה זהה לאירוע הקודם שבוצע באילת.
ברור שלא הכל יהיה מושלם, אך צריך מישהו עם "ביצים" שיקח אחריות ויעזור להניע את הגלגלים קדימה.
למרות הפסימיות והפוליטיקה, כולי תקווה כי הרשות לא תטרפד ותתמוך ותאשר חריגות (ואפילו קטנות בהרבה מהחריגות באילת).
לגבי ההערה של הרייד, לצערי בישראל כנרקאה לא ניתן "לדלג" מעל חבלי הלידה והפוליטיקה הקשורה בכל ניהול של ענף או משימה במדינה.
האירועים הארוכים יקבלו מכה, וקשה. מי שלא רואה את זה - יתאכזב. למרות זאת, אתם צריכים לשמור על הגחלת ולא לעזוב את התחום ותוך שנה שנתיים ואולי גם שלוש יאשרו את החריגות שיאפשרו את קיום המרוצים.
זה מה שעובר כרגע גם על הראלי, מבלי להיכנס לפרטים ולהשמצות ההדדיות.
לסיכום, אירוע בקצרין יהיה ! הוא יהיה גדול ומעניין ! קצרין קרובה הרבה יותר מאילת, וגם עלות הכניסה תהיה סמלית בלבד.
כל הכבוד לעירייה הראשונה בארץ שלקחה על עצמה לעזור לקדם ולנסות ולהפוך את הנושא לעממי.
בקצרין יהיה אירוע באופי מסויים. אופי הראלי ספרינט שונה אך יתאים את עצמו לכל מקום שירצו לקיים בו ספורט מוטורי. המטרה - ספורט ולא חוק או נוהל כזה או אחר.
ברכות !!! עפר שורץ.
בישראל, עד שהארוע לא הסתיים לא ניתן לומר שהיה אירוע בכלל.
פלאשבק, שנת 93, יום שבת תשע וחצי בבוקר, עומד לזנק בעשר ראלי שאני מארגן בגולן. על הטריבונה בקצרין כמה אלפי אנשים. אחד המרשלים מודיע בקשר שניידת הגיעה, חוסמת את הכניסה ומודיעה ברמקול לקהל שמגיע שהארוע מבוטל. טלפנים מאנשים בדרך שמספרים שהודיעו ברדיו שהמירוץ מבוטל...
אחרי עוד רבע שעה מגיע רב פקד שמעון קורן (היום קודקוד רציני במשטרה) עם צו מניעה במעמד צד אחד מבית המשפט בעכט.
מניעת האירוע בגלל ששטח האש חשוד בנפלים.
היה לי אישטר צבא וחבלן צבאי אבל זה טוב לוועדת חקירה שהיתה בהמשך.
באותו הרגע הסיפור גמור.
ככה זה עובד פה וככה יעבוד עד אחרי הקיץ.
כן העניין הזה עם אירן...
אני לא הייתי משקיע 10 אגורות בספורט מוטורי בארץ.
גם לא רווחי במדינה שמשדרת ותורכת רק כדורגל וגם הממסד יתעלל במארגנים והמשתתפים.
במקום שיש הרבה תקנות, תמיד ימצאו סעיף להכשיל.
בועז אני מתפלא עליך,כמה שוטרים בשכר אירגנת ?
כנראה שלא מספיק....
אין פה אפס,רק גב כלכלי גדול יכול להתניע פה משהו,עד שייתפס בתודעה,גב עם הרבה אורך רוח.
אירגנתי מספיק, כמה שהם ביקשו למעשה. שילמתי עליהם בדואר מראש וגם בזה הם דפקו אותי... תודה שאתה מזכיר לי
מה שהיה מת אנחנו רוצים ללכת לדרך חדשה ! אני חושב חיובי!
הארוע נדחה... כמה מפתיע :):(
לשון ההודעה לעיתונות:
ציטוט:
אירוע מוטואקסטרים קצרין נדחה
בקצרין נמשכות העבודות להקמת הפארק המוטורי, אך האירוע המוטורי שתוכנן ליום העצמאות נדחה בשלב זה למועד אחר, עליו תפורסם הודעה בקרוב.
הפארק המוטורי חדש, ראשון מסוגו בארץ, שהולך ונבנה בימים אלה בקצרין משתרע על שטח של 60 דונם ומושקעים בו חמישה מיליון שקלים כחלק מפארק התיירות בקצרין. הפארק יהיה מסוגל להכיל בעת ובעונה אחת 10,000 צופים כקהל, ולארח ארבעה סוגי תחרות שונים, כאשר לכל אחד מהם נבנה מסלול קבוע ומותאם עבורו– מסלול אנדורו קרוס באורך 400 מ', מסלול מוטוקרוס באורך 1200 מ' ומסלול ראלי ספרינט למכוניות באורך 800 מ'.
הפארק יוקף בגדר בגובה של 2 מ' כדי לאפשר ספורט מוטורי תוך שמירה מרבית על בטיחות הקהל, הרוכבים, וכלי הרכב, כמו כן נבנה מתחם טיפולים מגודר שיאפשר לרוכבים ולצוותים לעבוד בנוחות ובבטחה.