צריך time-sert במידה המוזרה M9X1.25.
יש להשיג בארץ במחירים שפויים?
אסף.
Printable View
צריך time-sert במידה המוזרה M9X1.25.
יש להשיג בארץ במחירים שפויים?
אסף.
בת"א.
יופי.
קל"ב.
עכשיו יותר ממוקד..??
אסף.
שוורץ וקודה.
http://www.schwarcztools.com/Product...=1260&id=3&p=1
שורץ כלי עבודה יצחק שדה 21 תל אביב
נדמה לי שמחמ קשיחים מיבא אותם.
נמצאים בא.ת. חדש רשלצ
אני חייב לשאול,
אני יודע שהמידה קיימת כי בכול סט מברזים יש את הפיל הלבן הזה, אבל בחיים לא פגשתי אותו
אז על איזה עגלה הגודל הזה קיים? ולמה הוא משמש?
אגב, אני מתאר לעצמי שאפשר להבריז את החור ל3 שמיניות על 16 ולסגור את הפינה במקום לרדוף אווזי בר.
גוז'ון של סעפת פליטה ב TYPE4 שאתה אמור להכיר. הצד שנכנס לראש הוא 9 והצד שבחוץ הוא 8.
וכרגע אחד החורים כבר מוברז ל 3/8-16... כבר חשבנו על זה. זה החור שקרס.
האלומיניום ישן מדי. פריך מדי. וזוג ראשים באיכות סבירה עולה קרוב לאלפיה (בדולרים).
אסף.
יש לזה פתרון קל ופשוט כול עוד שיש בשר מסביב
1.קדח את החור ל7-16
2. תבריז ל1-4 NPT
3 תבריג פלאג 1-4 מברונזה, אפשר גם מתאם מ1-4 ל1-8, תשחיז לפלאש מאונט
4. קדח ותבריז לאיזה הברגה שבא לך.
עובד מעולה מנסיון.,
אני מאמין שגם לוירט יש..
http://www.wurth.co.il/contact.htm
ראם
ולגבי ה "אין בשר" - בשביל ההשכלה הכללית:
קובץ מצורף 56574
אסף.
שאלתי אחד מבוני הראשים באמריקה מה הוא עושה, והוא אומר שהוא ייצר כמות של גוז'ונים שבצד אחד M10X1.5 ובצד שני M8 הסטנדרטי.
בלי אינסרטים ובלי נעליים - הוא מבריז בראש את ה 10 מ"מ, שם לוקטייט וזהו (הקוטר החיצוני של האינסרטים למיניהם - EZLOK או טיימסרט או מה שלא יהיה הוא בערך אותו דבר)
ועכשיו אני שואל את עצמי - אם סט של טיימסרטים עולה, נגיד, 500 שקל - אולי כבר יותר זול לחרוט גוז'ונים במידה מיוחדת?
אסף.
אסף.
"גוג'ונים" -STUDS כאלה היו קיימים(בכול חנות חלקי רכב) כששוק הוולסואגנים היה בזניט-סוף שנות ה70-התחלת שנות ה80
אבל למה לא לקנות כמה מהבחור במקום לייצר לבד? העלות לא יכולה להיות מעל לדולר או 2, תוסיך עוד $5 משלוח להערכתי.
הנה, שלא תגיד שלא אוהבים אותך....
http://www.ebay.com/itm/8mm-X-10mm-S...c&vxp=mtr#ht_4
אני מתפלא עליך, ג'ו...
אתה לא מזהה שזה של TYPE1 ??
אסף.
One (1) step stud. This stud is 8mm threads on one end and 10mm threads on the other. This is made to repair stripped out 8mm threads from aluminum and magnesium cylinder heads and engine blocks. These can be used in a number of different places on a air-cooled VW. The exhaust mounting studs, oil cooler mounting stud, distributor clamp mounting stud. The 8mm end is; 8mm X 1.25 X 18mm of threads. The 10mm end is: 10mm X 1.50 X 16mm of threads. All threads have been checked with w thread chaser.
איפה כתוב טייפ 1?
נגיד שכן, האורך שונה?...פעם אחרונה שעבדתי על וולקסואגון היה ב93 מי זוכר?
אצלי יש M8 או M10
התותב בעצמו גדול יותר
לא עקבתי אחרי כל השרשור
אבל תותב M8 הוא הרבה יותר גדול מההברגה M8 המקורית להרכבת התותב קודחים ומגדילים את הקדח
מה שאומר שיתכן ואתה יכול להתקין M8 ולעבור להשתמש בגודגון רגיל שיש בכל סעפת
איציק
אסף - כמו שרמזת , לדעתי הכי טוב במקרה הזה ללכת לחרט , יחסוך לך זמן כסף וכאב ראש ,
יחרוט כמה שאתה רוצה מצד אחד וכמה שאתה רוצה מצד שני ,
עשר דקות עבודה בשבילו, יעלה כמה עשרות שקלים אם הוא בן אדם ,
ממילא זה לא משהו שתצטרך אחרי זה עוד פעם...
ג'ו, כן האורך שונה.
אמיר - נראה לי שזה מה שיהיה. יותר פשוט ונכון מכל אינסרט.
נשאר לי לפרק את הקיים ולראות כמה בשר בכלל נשאר.
אסף.