זכרו שיותר ממחצית המחיר הינה מיסים- בלו ומע״מ.
בבחירות הקרובות לא נשכח לנקום
Printable View
זכרו שיותר ממחצית המחיר הינה מיסים- בלו ומע״מ.
בבחירות הקרובות לא נשכח לנקום
כן, ככה אנחנו היהודים....
כל אחד חושב ועושה רק לעצמו ומפחד להתאחד ולעשות כקבוצה.
בגלל זה 120 אדיוטים עושים מאיתנו צחוק כל יום מחדש.
בקייץ היה ניצוץ ומשהו התחיל לזוז אבל הצליחו להפריד ולמשול.
הבחירה בידנו לדעתי
בקיץ הזה כמה סטודנטים חשבו שזה יהיה נורא מאאגניב לעשות מחאה, והרבה עסקנים חשבו איך לעשות מזה כסף או הון פוליטי.
ואנחנו כולנו חשבנו שנשבר לנו הצ'ופצ'יק ושניתן לזה צ'אנס ופשוט לא הבנו שזה פשוט סתם.
הבחירה לצערי לא בידינו.
כל חודש אני מתחלק בשכר החודשי שלי עם מגזרים שלא תורמים למדינה שום דבר, עם פקידי מדינה שלא נותנים לי שירות ורק מתרבים ועם כמה טייקונים שמשחקים לי בפנסיה, מפסידים ולא צריכים להחזיר.
בסוף לא נישאר במשכורת הרבה, ועם מה שנשאר אני משלם בעיקר מיסים נוספים.
אני מבטיח לך שבבחירות הקרובות יספרו לכולנו על האיום האיראני, על מר ביטחון ומר כלכלה (ומר גורלי...) וכולנו נשכח שהמדינה פותחת לנו את התחת!!!!
אני עם דרור, צריך קצת בלאגאן ברחובות כדי להבהיר שצריך שינוי אמיתי.
יכול להיות שזה השעה, יכול להיות שלחזור כל השבוע ב 23:30 מהעבודה לא עושה טוב לבנאדם- סליחה על ההתפרצות...
עשכיו, כשהדלק עולה, אפשר להבין מדוע "חיממו" לנו את סיפור איראן..
בועז, הסר דאגה מליבך: בבחירות אתה תקבל את אותו חרא, ועם ריח קצת יותר חזק: עוד כמה טייקונים שמנמנים (שדאגו להם עכשיו עם "שוק אנרגיה חופשי", ועם "רפורמה" בנדל"ן); עוד קצת דתיים קיצוניים; קפיטליזם נוטף שומן חזיר, ורבבות מתנחלים הזויים...
חן
את ה'אגדות' על אירן, רפורמה בנדל"ן ושוק האנרגיה החופשי אתם לא קונים.
את ה'אגדה' שכל הבעיה מתחילה ונגמרת בחרדים קיצוניים ומתנחלים הזויים (כלשונכם) אתם כן קונים.
מאחורי כל האגדות הללו עומדים אותם הגופים עם אותן האג'נדות.
מסתבר שפשוט צריך להפיץ כל מיני סוגים של מסכי עשן כי כל אחד מתעוור מעשן בצבע אחר.
השירשורים בפורום (זה, ובפורומים אחרים) על התייקרות הדלק בגלל ש... וחייבים מיד ל... כבר גובלים בספאם....
אם למישהו יש הצעה קונקרטית, לפועל, אשמח לשמוע.
כרגע, אנחנו מקשקשים/מתבכיינים/מקטרים והם מנצחים. בגדול.
ברק מכר את הבית...
מה הוא יודע שאנחנו לא?
ולי יש דה ז'ה וו לחלוץ והמניות בלבנון השניה...
אבל שטויות - אני תמיד קצת מפנטז :-)
עוד לא נמאס לכם מהשרשור הזה כל חודש??..
תשלמו ותשתקו, אף אחד לא עושה יותר מאשר להקליד כמה מילים אז חבל על המקום בשרת..
אדיוט
ומה יש ל"גאון הדור" להציע חוץ מלהקליד ?... תנקום בהם בבחירות... וואו, הזזת לביבי ת'שטייניץ... אתה זה שחושב שמישהו אחר בשלטון יוריד את מחירי הדלק ואתה עוד קורא לי אידיוט?
אחת הבדיחות הטובות היום..
אני בניגוד אליך עדיין מאמין ששינוי יכולים לעשות אזרחים שפועלים ולא אזרחים שחושבים שאין מה לעשות.
אזרחים כמוך שחשבו שאין מה לעשות ולא ניסו להתקומם הלכו כצאן לטבח באי אלו נקודות בהיסטוריה.
ולכן גם אם ידפקו אותי זה לא יהיה לאחר שנהגתי כמו פחדן שמרשה לנהוג בו באי צדק.
גם אם אמות זה יהיה בראש מורם וגו זקוף!
ולכן, ואל תעלב, אתה מבחינתי עדיין אדיוט :-)
בועז,
סתם לקרוא בשמות זה לא במקום ובטעם מאד לא טוב, ולא שחסר גולשים פה שהתאור מתאים להם ככפפה.
ליאור זה לא אחד מהם באחריות, לגילו האדם פיקח, ראליסטי ומחושב בצורה שהלואי על כולם (BS,אל תתפוס ראש יקירי, לא אמרתי שאתה מושלם)
בועז היקר..
לא נעלבתי, אני מכיר את המושג "אידיוט" בפורומים, ומקווה שהתכוונת לאותו פירוש...
אבל תקרא שוב את התגובה שלי, הראשונה.. כל חודש אותו שרשור, כל חודש אותן תגובות, כל חודש מתדלקים ושותקים.. גם כשליטר הגיע ל=8 שקלים התפתח פה שרשור כאורך הגלות שהסתיים כשכולם פרקו את תסכולם..
אם תסתכל באותו שרשור הצעתי לעשות מעשה ואני הראשון שמוכן להיות שם, כתבתי את אותו דבר בעמוד הפייסבוק של ה"מחאה" הארצית.. ואני חוזר ואומר, חוץ מלכתוב בכל פורום אפשרי, אף אחד לא יעשה כלום, או יותר נכון עוד אף אחד לא עשה.. דרור תיכף יציע שצריך לעבור למחאה אלימה ואולי הוא צודק, אני מציע לחסום את הרחוב של שטייניץ ב-200 רכבים "תקועים" / מקולקלים ואני אהיה הראשון (ביננו, אני עם ניבה יש לי נסיבות מקלות להיתקעות) , תקועים בלי דלק בדיוק ברחוב הזה במקרה, בדיוק כשהוא צריך להסיע את הילדים לגן/בית הספר.. יחכה עד שיפונו כל הרכבים .. אני לא בעד הפגנות ולא בעד לשבת באוהלים כי אף אחד לא משתין לכיוון שלך ואתה תתייאש הרבה לפני שמשהו יזוז ... להחליף את הממשלה? מצטער, לא מאמין שיעזור באמת ולא משנה מי יהיה בשלטון ומי יהיה שר האוצר, הם עדיין לא מתדלקים מכיסם ואחרי שנבחרו הציבור לא באמת מעניין אותם..
כל אחד משחרר קיטור בשרשורים האלו כל חודש על בסיס קבוע ונרגעים עד העליה הבאה ולכן הגבתי כמו שהגבתי בשרשור הזה...
רוצה לעשות משהו, יאללה תציע רעיונות מעשיים , אין שום קשר לפחדנות או לגו זקוף, עדיין דופקים אותך, אם אתה אוהב את זה בעמידה זכותך :)
וגו'
תודה על המחמאות והסנגוריה , אף אחד לא מושלם, בכל זאת אני גר במגדל העמק עדיין :)
ליאור
ליאור,
אני עושה גם בשטח ובמקביל גם כותב תחת כל עץ רענן.
אנשים לא קמים סתם מהכיסא ועושים מעשה.
הם צריכים שיכאב להם ולהרגיש שהם לא לבד....
ברגע שנוצרת אווירה עם מסה קריטים יש תחילת תנועה.
וכשיש תנועה והקרקע רועדת יש שינוי.
נכון זה מתסכל ונראה כמו הוצאת קיטור אבל בסוף משהו גם יזוז.
ואפילו פה - היכן שיש הרבה אנשים שבעים שלא אוהבים לקום ולמחות, משהו בסוף יקרה...
אני איתך בכך שצריך לעשות משהו ולא לוותר.
אבל השימוש הילדותי (במקרה הטוב) שעשית במטבע הלשון "כצאן לטבח" מאוד מקומם אותי!
איך אתה היית נוהג אם היית, חלילה, במצב הנורא של להיות עם ילדיך ואישתך מול כוחות מאומנים ומזוינים שטופי שנאה, שרק מחכים לתירוץ הכי קטן כדי להשיט עליך ועל יקיריך את אידית הסדיזם שהאדם מסוגל לו? האם היית "מרים ראש וזוקף גו" במחאה - תוך הקרבת כל היקר לך על מזבח ה"צדק", או מנמיך פרופיל ומציית כדי להרויח לכם עוד קצת קיום?!
רק אידיוט לא יבחר באפשרות השניה...
אשרייך בועז על האופטימיות, אני פשוט רואה את השרשור דלק כל חודש תחת כותרת אחרת.. ב-8 שקל לליטר אולי באמת לא מספיק כואב.. נחיה ונראה..