תגובות לכתבה: ג'יפ מפציצים עם שישה דגמי קונספט חדשים לכבוד איסטר ג'יפ ספארי 2012
תגובה: Article: חדשות: ג'יפ מפציצים עם שישה דגמי קונספט חדשים לכבוד איסטר ג'יפ ספארי
אלו בעצם דגמים שאפשר לרכוש באופן סידרתי בארה"ב?
אם כן אפשר לייבא אותם לארץ נכון?
תגובה: Article: חדשות: ג'יפ מפציצים עם שישה דגמי קונספט חדשים לכבוד איסטר ג'יפ ספארי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
ה"טרנספורטר" המוגבה הזה מגניב לאלה .
עידו
+++1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
רנגלרים כמו הטריילדוזר אני מניח שתוכל לרכוש, או לבנות בעצמך... כמו שפורסם - קיט ההסבה למנוע HEMI הפך לרשמי = חלק מהקטלוג של Mopar. כל היתר קיים שם בשוק האפטרמרקט כבר המון זמן. קנה ובנה.
ה-FC וה-J12 הם לתצוגה בלבד. אין כוונה לייצר אותם... אבל באמריקה - על שילדת הרנגלר שלך - אני מניח שאתה מוזמן ויכול לפסל בפח איזה חזית שתרצה ואף פקיד של משרד הרישוי לא יתערב לך בחיים...
ה-J12 אגב, הוא הפייבוריט שלי. כל כך יפה.
אני שואל כי במידה ואפשר לקנות את הרכב כמוצר בסיסי כמו שהוא מוצג כאן ,אז הרווח האוטומטי הוא של מידת צמיגים ושאר מכלולים שיכולים להיות מאושרים מעצם העובדה שג'יפ אורגינל מהחברה !
ואז אפשר להכניס את הרכב לארץ ולא צריך שום קומבינה כדי להיות מאד משופר...
J12 בלי לחשוב פעמיים...
איפה משיגים פותחן בקבוקי בירה כזה לרכב ? ברצינות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
ה"טרנספורטר" המוגבה הזה מגניב לאלה .
עידו
++++1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
אני לא מבין איך אתם רואים טראנספורטר בfc הזה !!!
אני רואה וואז צ'יצ'ני מגניב.
הואז הוא העתקה של ה-FC. הנה תמונה של FC170:קובץ מצורף 57337
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
J12 בלי לחשוב פעמיים...
איפה משיגים פותחן בקבוקי בירה כזה לרכב ? ברצינות
חפש Wall mount bottle opener באיביי. שלי כבר בדרך :)