ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...8%D7%A84Motion
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...8%D7%A84Motion
הם לא המציאו את הגלגל, יש את זה גם בוואנדורות ישנות, אבל זה יפה לאללה,
השאלה היא מה עושים כשמנוע כ"כ מתוחכם משתבש בשטח ועוצר מלכת? זה לא נטו מכאניקה כמו בסופה,
בונדורוה/סוואנה ההסבה פשוטה בהרבה - קפיצי עלים קדמיים, סרן מסיבי, וזהו. כאן השקיעו יותר. שמרו על המבנה המקורי ועל מאפייני התנהגות כביש טובים.
בסופה זה כבר לא נטו מנוע שהוא גוש ברזל דביל, אלא מוזרק רב נקודתי ומנוהל מחשב. וראה זה פלא - הוא אמין, צפוי וידידותי למשתמש עשרות מונים מאותו מנוע בגרסתו ה"טיפשה" ב-CJ, ללא הזרקה וניהול ממוחשב.
וגם מנוע הסופה נראה ומרגיש פרימיטיבי מול מנועים מודרניים. שים לב לנתונים של ה-BiTdi - הספק כמעט כמו של סופה, מומנט גדול משל הסופה ב-25%. וזו רק גירסת הביניים של המנוע הזה. הגירסה החזקה שלו שמקבלים באמארוק, מספקת 180 כ"ס ו-43 קג"מ. וכל זה ממנוע דיזל בנפח שהוא חצי ממנוע של סופה. איזו התקדמות ב-20 ומשהו שנים בין שני המנועים.
מנוע תקין ומתוחזק "לא משתבש". מצד שני, המוצרים של היום דורשים תחזוקה מורכבת על ידי בעלי מקצוע ולא מתוכננים ולא מיועדים להאריך שנים כמו פעם. מכוניות מודרניות לא מיועדות לספק לך כמה "מחזורי חיים" ולהשתפץ שוב ושוב כמו המכוניות הישנות. לטכנולוגיה של היום יש מטרה אחת ברורה - היא מאפשרת לך לחלץ הספק ומומנט שפעם לא היית חולם להוציא מנפח כפול, ביחד עם צריכת דלק של מנוע קטן עוד יותר. ובתכל'ס - צריכת דלק ופליטת מזהמים הם שם המשחק. זה כל מה שמעניין את תעשית הרכב היום.
צריכת דלק זה גם שם המשחק שמעניין אותנו כצרכנים, זה עוד לא נכנס לנו לתודעה הקדמית פה בג'יפולוג... שמונה שקל ומעלה. לתמיד.
אחחח פולקסווגן בשטח תמיד מעלה לי חיוך.....
יש סיבה מיוחדת שלא מעמיסים את הרכבים בהשקה כזו? הרי איזה קוביית בטון של חצי טון לא תעצור אותם, ותיתן תחושה הרבה יותר אמיתית, וגם מרשימה יותר לעיתונאים.
כתבה מקצועית ולעניין, כיף לקרוא.
הם אולי לא המציאו את הגלגל. אבל נראה כאילו יצא להם גלגל ממש עגול וטוב. אני ממש לא רוצה אחד, מה יש לי לעשות איתו לעזאזל? לבנות ממנו קמפר מדוגם בטריוף ולטייל איתו לכל חור שיתחשק לי עם פינוקים של בית? עזבו אותכם... אני אלך ברגל:rolleyes:
בנו את הדבר הזה בשביל לחלק דואר לכפרים נידחים בשלג. או כפלטפורמה מושלמת לקמפר קטן.
אח, איזה קמפר 4 כיווני אוויר הייתי עושה ממנו ...
;)
איני יודע אם בשל השירות הלקוי בארץ או שזהי שמועה , כשחיפשתי ואן מגודל (2*4) לעבודה , היו יותר מידי שמועות שהקראפטר מתקלקל כבר בקטלוג .