תגובה: שאלה לבעלי נסיון בשטח
לא מזמן תומר העלה כתבה מסכמת מאוד של כל נושא ההגבהות...תחפש אותה ואחריה תדע בדיוק מי, מה כמה ולמה!
קראתי! ובכל זאת שאלתי תקפה כי הכתבה היא על סוגי ההגבהות והשאלה שלי היא ספציפית על 5 ס"מ עלותם ויעילותם
תודה בכל מיקרה
אין ספק שעדיפה ההגבהה שמחליפה את הקפיצים. הגבהה ללא החלפת חלקים (קפיצים ולרוב גם בולמים) היא הגבהה בספייסרים, שהיא "הגבהה לעניים", הרכב אמנם עומד גבוה יותר אבל על חשבון מהלך המתלים. חוץ מזה, קפיץ חדש תמיד עדיף, ובמידה והקפיצים שלך כבר עייפים הרכב יעלה יותר מאותם 2" המובטחים כי הקפיצים המוגבהים הם 2" גבוהים יותר מהמקוריים כשהיו תקינים.
קובי
למה אתה רוצה להגביה?
אם העבירות מספקת אותך והרכב ממוגן - איזה סיבה יש לך להכנס לסיפור של הגבהה?
לדעתי - סע, טייל ותהנה ואם תגיע לנקודה שבה אתה מרגיש שחסרים לך כמה סנטימטרים אז תשקול הגבהה ואז גם תוכל לדעת כמה סטימטרים חסרים לך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
למה אתה רוצה להגביה?
אם העבירות מספקת אותך והרכב ממוגן - איזה סיבה יש לך להכנס לסיפור של הגבהה?
לדעתי - סע, טייל ותהנה ואם תגיע לנקודה שבה אתה מרגיש שחסרים לך כמה סנטימטרים אז תשקול הגבהה ואז גם תוכל לדעת כמה סטימטרים חסרים לך.
כי בנוגע לרכב שטח - לא צריך - רוצים.
והתשובה היא כמו שכתבו למעלה עדיף כמובן להתאים את הקפיץ ומהלך המתלה להגבהה כי רק אז אתה ממצה את הגובה באמת.
כך שכל תשובה נכונה - השאלה כמה אתה רוצה ואז הארנק יפתח בהתאם.
אם אתה באיזור חדרה, סע לארנון (מוסך אנדורו - ליד ביג פרדס חנה).
לא תמצא באיזור יועץ טוב ממנו להגבהה.
חברה תודה על התשובות קניתי קפיצים של קינג ובולמים של מונרו שמתאימים ל3' אינץ' עכשיו מה שנשאר לי זה רק להרכיב
חברה תודה על התשובות קניתי קפיצים של קינג של 2 אינץ' פלוס הספייסרים של האינץ' שישנם כבר ובולמים של מונרו שמתאימים ל3' אינץ' עכשיו מה שנשאר לי זה רק להרכיב הכל