8 קבצים מצורפים
דלתות צינורות, בגלל שב CJ אפשר!
תגובה: דלתות צינורות, בגלל שב CJ אפשר!
פעם הבאה תבוא ונעשה לך את זה במסגריה כמו שצריך :-)
אין על עבודת יד!
ואם היא מרוצה - בכלל.
אם הייתי שם דלתות צינור לסופה, הייתי מקבל צינור בראש.;)
לאור העלות והתוצאה - NICE!!!
איך עשית את הכיפופים?
לא עשה, יש לקנות מוכן. בכל מיני זוויות. אחלה של פתרון כשאין צורך בחוזק מבני כלשהו.
תודה למגיבים!
מיכה, חשבתי לקנות מכופפת אבל הבנתי שהמכופפות הזולות (1000 ש"ח +-) ימעכו את החומר מהסיבה שהעובי דופן שלו די נמוכה והם מכופפות ל pipe ולא ל tube
יכולתי לכופף אותו במקום שעוסק בזה אבל זה 50 ש"ח לכיפוף ונימצא במרחק של כמעט שעה נסיעה, וכמו ש hogi (ואני יודע שזה ההרלי :) ) כתב אין כמו לעשות לבד
ISHC, כמו שמיכה כתב, זה ניקרה זוית ריתוך וזאת זוית של 90 מעלות, לצערי אין את זה ברדיוסים שונים לאותו קוטר צינור אבל הסתדרתי עם הרדיוס הקיים, בנקודה אחת השתמשתי בזוית שלמה עם קצת השחזות בצינור ובשתי הנקודות של ה 45 מעלות אני פשוט חתכתי את הזוית באמצע
נימי איך אתה מחזיק את הדלת סגורה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גלדיאטור
נימי איך אתה מחזיק את הדלת סגורה?
תסתכל באחת התמונות שהוא העלה. רואים שם את מנגנון הסגירה
נימי יש לי מכופפת, ובשביל המטר וחצי צינור שאתה צריך אז אפשר גם צינור בעל עובי דופן עבה יותר.
אם תרצה לבצע מקצה שיפורים, אתה מוזמן אלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נימי
תודה למגיבים!
מיכה, חשבתי לקנות מכופפת אבל הבנתי שהמכופפות הזולות (1000 ש"ח +-) ימעכו את החומר מהסיבה שהעובי דופן שלו די נמוכה והם מכופפות ל pipe ולא ל tube
יכולתי לכופף אותו במקום שעוסק בזה אבל זה 50 ש"ח לכיפוף ונימצא במרחק של כמעט שעה נסיעה, וכמו ש hogi (ואני יודע שזה ההרלי :) ) כתב אין כמו לעשות לבד
ISHC, כמו שמיכה כתב, זה ניקרה זוית ריתוך וזאת זוית של 90 מעלות, לצערי אין את זה ברדיוסים שונים לאותו קוטר צינור אבל הסתדרתי עם הרדיוס הקיים, בנקודה אחת השתמשתי בזוית שלמה עם קצת השחזות בצינור ובשתי הנקודות של ה 45 מעלות אני פשוט חתכתי את הזוית באמצע
תודה רבה מיכה, במידה והחליט שכן אני אדבר איתך