1 קבצים מצורפים
מפגש גרנד צ'ירוקי סטנדרטיים (פחות או יותר) ZJ WJ WK WK2 יום ו' בבור 4.5.12
בהמשך לשרשור:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...t=65157&page=2
כדי להבין האם ג'יפ מתרחקת מהשטח ולהשוות מערכות ושיפורים, נפגשים בבור, יום ו' הקרוב בשעה 14:00.
מקום המפגש ברחבה הצפונית בבור. אני אהיה שם ב 14:00, WK שחור.
למי שלא מכיר, ראו תמונה, ונ.צ. להכניס ב Google maps: 32.136065, 34.789710
האירוע יכלול השוואת יכולות של הרכבים, יכולות בהצלבות, טיפוס, פתיחות וכו', בעיקר ניסיון להבין אם יש שיפור במערכות ה 4X4 של ג'יפ במשך השנים במקביל לירידה ביכולות שטח.
האירוע לא תחרותי ויותר חברתי, מפגש בעלי צ'ירוקי. קפה בטוח יהיה.
רמאות גדולה נחשב: צמיגי שטח מעל 31" ונעילות. רמאות קטנה מותרת: הגבהות, בולמים וקפיצים :cool:
מחפשים WK2 שיצטרפו (גרנדים חדשים מ 2011), ZJ, WJ ו WK כבר יש.
כרגע מגיעים:
אבשלום WJ.
אילן WK
רמי WK
יוני ? WJ
השועל (כנראה יהיה השופט...)
גרנד (גיבוי ל WJ...)
רונן WJ (לפי התמונות של הפתיחות שלו אין לנו סיכוי...)
ארתור עם ZJ.
צלמים כבר יש שניים. אבשלום עליך כתיבת סיכום האירוע, אני אסייע, בשביל מאמר, יהיו גם צילומי וידאו וסטילס.
מי שמגיע שיוסיף עצמו לשרשור ונתראה בבור.
תגובה: מפגש גרנד צ'ירוקי סטנדרטיים (פחות או יותר) ZJ WJ WK WK2 יום ו' בבור 4.5.12
יופי אילן.
קדימה בעלי WK2 (הגראנד שירוקי החדש).. מי מכם ירים ת'כפפה ויצטרף לחוויה מלמדת ומאלפת?
יחס חם ואוהב מובטח למתייצב/ת
תגובה: מפגש גרנד צ'ירוקי סטנדרטיים (פחות או יותר) ZJ WJ WK WK2 יום ו' בבור 4.5.12
איזה כיף אני רק רמאי קטן :)
מה אני אגיד.. גם שופט בעל כורחי וגם רמאי גדול..
מצטער דווקא השבוע הזה אני לא נמצא
אין סטנדרטי ממני...
אם יתאפשר אבוא
בתור צופה בלבד ...
כמו שרשום, אני אגיע...
אפילו נרחוץ את הרכב לפני, רק בשביל ללכלך אותו שוב פעם...
גם זה רמאות?!
מה שמזכיר לי... ככה בדרך אגב..
למה ה WK לא מצויין בראש הפורום הזה?! לא תקין...
חדשות טובות, רפי השכן עם WK2 אוברלנד דנדש מצטרף אלינו.
הוא מציין שיש לו צמיגי כביש במידה 265-50-20. כן כן ג'אנט 20 לא 19 כמו שחשבתי. השם ירחם.
ענק, זה הולך להיות מפגש סוף!
רמי אתה באמת רמאי גדול :-)
מחכה למחר להכיר את כולם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכברודאו
חדשות טובות, רפי השכן עם WK2 אוברלנד דנדש מצטרף אלינו.
הוא מציין שיש לו צמיגי כביש במידה 265-50-20. כן כן ג'אנט 20 לא 19 כמו שחשבתי. השם ירחם.
שכן , שכן ואולי הוא עוד יפתיע אותך ויתן לך בראש !
אהלן וסהלן שכן נוסף! אשמח להפגש סוף סוף. וכל המטרה היא שרפי יפתיע...
שלום לכולם ,
כנראה גם אגיע עם WJ קרוב לסטנדרט
נתראה
לירן
אני מצטער להודיע שלא הספקתי לשטוף את הרכב... אגיע "מלוכלך"...
רמי
התוכנית להיום:
כיוון שהכוונה להוציא מאמר כלשהו מהעניין נעשה את העניין מדעי במקצת.
נעשה את רישום הפרטים הבאים ואת המדידות הבאות במקום:
רכב |
בעלים |
שנה |
דגם |
מנוע |
רמת גימור |
שלוש ספרות אמצע רישוי (לצורך זיהוי תמונות) |
מערכת הנעה |
מרווח גחון, מנקודה תחתונה ביותר |
צמיגים (סוג/גודל) |
הגבהה " |
קפיצים |
בולמים |
מרחק גלגל מכנף ברגיל |
מרחק גלגל מכנף בפתיחה מליאה |
שיפורים אחרים |
כמאמר לא יפורסמו פרטים מזהים כמו מספרי רישוי, גם בתמונות יטושטש.
מתכנסים ב 14:00
מוצאים עליה חביבה עם הצלבות, משהו שיהווה אתגר אבל לא בלתי עביר.
כל אחד עולה פעמיים את העליה.
בנוסף השופטים (סובייקטיבי, ככה שכדאי להביא קפה ופינוקים...) יתנו ציון על יכולת עבירות בעליה, ציון 1-10 שיתווסף לפרטים.
אם יש פרטים נוספים שכדאי לקחת ולמדוד אז תנו הודעה ונוסיף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מקרר נחשב רמאות ?
מקרר מלא מעלה את הציון :D