פשוט מרתיח את הדם ומעלה את הקריזה.:mad:
חבורה של שוטרים בטלנים שמחפשים להתנקל למי שבאמת תורם למדינה ולחברה
http://www.youtube.com/watch?v=-HXlx...&feature=share
Printable View
פשוט מרתיח את הדם ומעלה את הקריזה.:mad:
חבורה של שוטרים בטלנים שמחפשים להתנקל למי שבאמת תורם למדינה ולחברה
http://www.youtube.com/watch?v=-HXlx...&feature=share
מתנדבים?
אכן מתנדבים, והם שם לא כדי להתעלל דווקא במילואימניקים אלא כדי להתעלל בכל מי שנופל בפח של תימרור וסימון מוטעים. למה? פשוט מאוד - כי הם יכולים.
הרי הם שוטרים, לא?
הנושא רץ בחדשות כבר יומיים, כולל ברדיו ובערוץ 2, והדו"חות בוטלו בהוראת מפקד אגף התנועה.
שי, חבל להתרגז.
אין קשר בין שירות מילואים לבין הארוע המטופש של משטרת ישראל.
הכותרת הזו מתאימה ל YNET שממציאים סקופים.
ושוטרי תנועה מתנדבים זה הזן המחורבן ביותר.
מממ...אסור לכתוב דברים גסים...אני מקווה שהמפכ"ל שראה בודאי את הסרטון, הרגיש מה שכל אזרח מרגיש במגע עם המשטרע - חבורה של דבילים נמוכי מצח, שהמטרה העיקרית שלהם היא לדפוק דוחות.
אני מקווה ששלושת הטמבלים המצולמים קיבלו דרייבשאפט כולל צלב וקופלונג עמוק לתוך פי הטבעת.
עד ששוטרים לא יפוטרו או לפחות יחטפו קנס כבד (באלפים) על התנהגות כזו
זה פשוט לא ישתנה. הם מבינים רק כח וזו הדרך לישר אותם. תפקיד השוטר
הוא לשרת את האזרח והם חושבים שזה בדיוק הפוך.
חברים די להתלהמות - יש גרעון של 700 מיליון ש"ח בתקציב המשטרה - הם רק סוגרים את המינוס
בקרוב בצומת הקרובה אלייכם ......
למען הסר ספק - איני תומך בהתנהגות המתמי"דים - ומגנה את התנהגותו ה"לא כל כך חכמה" של שוטר הקבע שהצטרף לחגיגה
ולפי מיטב ידיעתי עבירה על חוקי התנועה מותרת אך ורק באירוע פח"ע - אבל מה אני כבר יודע
כספי הדוחות הולכים למשרד המשפטים ולא למשטרה אז די לדבר שטויות.
בלי קשר, אין ספק שיש הרבה מקום לשינוי במערכת המשטרתית וגם אם יעשו את השינוי תמיד יהיו שוטרים שיתנהגו בצורה שמבזה את תפקידם.
היה אתמול בחדשות הקנסות בוטלו.
שלילי.
המתנדב מספר לכל העולם (בפורום אינטרנטי שהוא מנהל) שכיוון שהוא ראה שיש סכנה לתאונה במקום הוא נעמד אחרי הצומת והתחיל לחלק דו"חות.
כלומר - הוא זיהה סכנה לעוברי הדרך - ופעל בנחישות למנוע אותה. לא על ידי הכוונת התנועה, לא על ידי חסימת הנתיב, אלא על ידי זה שנעמד בצידה השני של הצומת. לתת דו"חות למי שפונה ולהזמין אמבולנס למי שלא מצליח.
גם אם אני מקבל את מה שהוא מספר שהוא בסה"כ רצה למנוע תאונות - נראה לי שלא זו הדרך.
אסף.
הדג מסריח מהראש.
הבעיה מתחילה בהגדרות שנותנים לשוטרים - לרשום דוחות.
אם המטרה היתה למנוע תאונות אז כל שיטת האכיפה היתה שונה.
וחוצמזה חייבים להפסיק את הנוהג הנפסד הזה של מתנדבים.
במשטרה ברווחה ועוד.
נמאס כבר שמדינת הגנבים הזו גובה מאיתנו מס מופקע ובסוף מספקת לנו שרות לאזרח ע"י מתנדבים.
זה בהרבה מדי מקרים פתח לשחיתות וזה גם לא מקצועי.
הלילה גם שמעתי שהמשטרה לא עומדת בתשלומים לספקים שלה.
לאן זה עוד יכול להתדרדר?
למתנדבים יש דרגות על הצווארון?
דוגמה חיה כיצד אגף התקציבים מיבש שירותים שונים (רפואה ציבורית, אספקת מים, חינוך, רווחה ועוד) ואח"כ מציג אותם בתואנה שהם לא יעילים כתירוץ להפרטה (עיין ערך שיטור עירוני...). כמובן שהדוחפים לכך מתוגמלים כשהם עוברים למגזר הפרטי ונקלטים אצל הטייקונים.
אם עדיין לא הובן, מדובר במלחמה בין שתי תפיסות עולם: מדינה שנותנת שרותים לאזרחיה ומצד שני תפיסה שדוגלת בהעלמת חלקה של המדינה במתן שרותים לאזרחיה.
נקודה למחשבה בבחירות הבאות אחרי שנרגעים מספין ההסתה נגד הזרים....
ומה עם "מפקד המחנה" ? ! זה הדפ"ר שאחראי לפארסה הזו , להצבת השלט והזמנת ניידת התנועה למארב. משתמע גם שבאופן מושחת הוא יצא לבטל דו"ח שניתן לקרוב משפחתו על אותה "עבירה" .
"מפקד המחנה", להבדיל אלפי הבדלות ממפקד הבסיס, זה איזה רס"ר, לא?