מוצר נחמד לא ?
http://i.ebayimg.com/t/Rapid-Tyre-De...s!Q~~60_12.JPG
Printable View
מה רע במפתח וונטילים?
זה נראה לי סתם המכשיר הזה
נחמד? מתומחר הזוי.
זה באמת מוצר מיותר.
מיילא יש את זה:
http://www.ebay.com/itm/Automatic-Ti...1b41f7&vxp=mtr
שאמור להקל עלינו בכך שפשוט שמים אחד כזה, עוברים לגלגל הבא ועד שמסיימים כל הצמיגים בדיוק באותו לחץ.
שוב נראה לי שעדיף לקנות בכסף הזה בנזין
יש לי את המוצר של פותח השרשור, מתוצרת ARB (או לפחות הלוגו כזה :) ).
אחלה מוצר, באמת כיף לעבוד איתו ועושה עבודה מעולה.
אבל הדבר הכי טוב בו הוא שקיבלתי אותו מתנה. כי בכמה שמוכרים אותו בארץ, הייתי מעדיף להמשיך לספור שניות.
זה רק אני שמנצל את הזמן של ההורדת אויר להציץ מתחת לרכב בפעם האחרונה לפני שנכנסים לראות שאין הפתעות?
לא, גם אני באותה אג'נדה. אבל עדיין לא מתנגד למתנות :)
לא המלצתי, רק אמרתי שיש.
לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי פינוקים מסוג זה... הכיס קצת קצר....
הדיפלייטורים באמת מזכירים קצת את עטי החלל של נאס"א
(למי שלא מכיר את הסיפור, בתקופת ה"מירוץ לחלל" האמריקאים שברו את הראש איך לכתוב בחלל עם עט, שהרי אין כוח כבידה והדיו לא זורם לכיוון קצה העט. הנדסו והנדסו, השקיעו מיליוני דולרים ובסוף המציאו עט משוכלל שמצליח להתעלם מהאין-כבידה וכותב בחלל. לרוסים היה פתרון אחר - עפרון פשוט. כזה מעץ...)
זו כל התורה על רגל אחת. ממציאים לכם פטנטים נחמדים שלא בטוח שאתם צריכים, רק כדי שתוציאו עליהם כספים. ככה בונים כלכלה...
26-27 דולר לסט דפלייטורים בחו"ל הופכים בקלות ל-300-350 שקל כאן בארץ. הזוי? כן.
מפתח ונטילים עולה 5-10 שקלים בכל בנצ'ריה, ושעון לחץ אוויר טוב ממילא צריך להיות לכם בג'יפ, עם דיפלייטורים או בלעדיהם...
השרשור הזה גרם לי לחפש ולמצוא את זה:
http://urbanlegends.about.com/librar...ravity_pen.htm
אולי אפילו בנאס"א מישהו חשב קצת :)
סער.
סער, למה להרוס סיפור טוב עם האמת?
לך תחדד אתה עיפרון בחלל...
כל התרבות פנאי הזו שלנו מבוססת על אהבה לגיפ ורצון להשוויץ.
רוב מה שיש לנו בגיפ זה לא ממש בגלל שאנחנו באמת צריכים אלא בגלל שאי אפשר לא לרכוש את הגאדג׳ט הזה כמו שיש למישהו אחר...
תסלחול לי, לא מבין מה פתאום נהייתם צדיקים כאלה
למי שלא מכיר את הסיפור- במלחמת העולם השניה לבריטים נשברו כנפי המטוסים בדיוק בחיבור לגוף המטוס. שברו ת'ראש, קרעו את הרקטום, לא ידעו מה לעשות.
קם אינג'ינר צעיר לאווירונאוטיקה מומחה לחירבון ואמר : בואו ונקדח חורים דוך במקום שהכנפיים מתחברות לגוף, למה ? שאלו אותו....... כי תראו .... בניר הטואלט הדף המועמד לניגוב אף פעם לא נקרע בחורים...וואלה אמיתי, שמעתי מאברשה.
הדיפלייטורים הם באמת לוקסוס למי שלא גומר את החודש. זה לא אלמנט שאי אפשר בלעדיו.
גילוי נאות: אני מחזיק בסט של ארבע יחידות, מרכיב אותם כ-5 דקות לפני הכניסה לשטח חולי . "הרכב ושכח" מכוונים ל-10 PSI . לאחר כמה שנים טובות אני יכול להגיד שהמוצר המקורי מדוייק מאד. דורש שטיפת אוויר טובה ובדיקה חזותית -למי שמתעצל לפרק לאחר שהלחץ ירד ונוסע איתם בדיונות. שמא גרגר חול נדבק ל- O RING .
אמת דרור, כך ממציאים כלכלה והסמרקופונים היא הוכחה ניצחת.
כנראה שעם הגיל, מגשימים את הפתגם על הכלב הזקן שלא לומד טריקים חדשים - ודרור בכלל לא כ"כ זקן..
איך שאנשים פה "כאילו" נגד הקידמה והנוחות.
אפשר עם מברג-ונטילים, אפשר עם קיסם, אפשר למדוד שניות הורדת אויר לכל גלגל, אפשר ואפשר ואפשר.
מה קרה לכל החדשנות?
אפשר גם להמשיך לנסוע עם צמיגים ופנימיות ולהחליף כשמתפמצ'ר. למה צריך רדיאליים ותולעים? מי צריך משאבות הדראוליות לקלאץ ולהגה ולבלמים, הרי אפשר גם בלי?
ולעניין.
אני קניתי סט כזה בדיוק, כמו בקישור שאליו מתייחס דרור, ב-$5 ב-SEMA, לפני שנתיים - הדיפלייטורים עושים את העבודה יפה מאוד ועדיין יש לי זמן לבדוק מתחת לאוטו (אם אני רוצה) ואפילו לדבר עם חברים (שמודדים זמן להוצאת אויר ובודקים שוב ושוב אם הלחץ שווה בין הגלגלים) וכו' וכו'...
כמה שקלים שחוסכים כאבי גב ו"התרוצצות" סביב הלחץ המתאים - שלא נוריד יותר מידי באחד הגלגלים.
אני לא נגד דיפלייטורים. המוצר נחמד.
אני נגד המחיר שלהם בארץ.
איך 5 דולר ב-SEMA (אשכרה מחיר ריאלי לארבעה גלילי אלומיניום עם הברגה בייצור המוני) הופכים כאן ל-350 שקל?
מי האידיוט שמוכן לשלם כל כך הרבה על זה?
ב-5 עד 15 דולר לסט זה סבבה של פינוק. אבל לשלם-75-80 דולר? נראה לי טימטום. אבל מה אני מבין.
פליז, או סתם אלומיניום מצופה באנודייז?...
וברצינות - המוצר מגניב. אבל פשוט ביותר, ויקר (כאן בישראל) בלי פרופורציה.
קצת השקעה כשהם קטנים.. לא דיפלייטורים ולא גד'טים מפוארים.
(אני בונה על השלב של יכולת זייהוי מספרים, ויום יבוא ואוכל לשלוח את היד מתחת לרכב ולבקש בוקסה 12..)