מוסך לנדרובר (תלונה על המוסך המרכזי - הכותרת נערכה)
בוקר טוב, התחלתי את הבוקר ברגל שמאל, בביקור חוזר במוסך המרכזי של לנדרובר בפ"ת.
הסיפור מתחיל במכתב שקיבלתי ממשרד הרישוי שמפנה אותי להגיע למוסך המרכזי לביצוע קריאת שרות למערכת הACE .
ביום חמישי התייצבתי במוסך, נאמר לי שלאוטו יש קריאת שרות נוספת למערכת ABS וטיפול ייקח יום שלם.
קיבלתי שרות טוב ואדיב שאלו אותי למה אני לא מטפל במוסך שלהם, עניתי שזה לא נוח, במשך היום התקשרו לבשר לי שהחליפו מספר מערכות ברכב והרכב יהיה מוכן בסוף היום. הגעתי לקחתי את האוטו והרגשתי שקיבלתי שרות טוב.
למחרת בבוקר אני נכנס לאוט מניעה ולהפתעתי נורית של מערכת ACE דולקת והאוטו צורח ומקטר שמערכת ACE לא תקינה. התקשרתי למוסך, התגובה הראשונה שלהם הייתה "לא טיפלנו במערכת ACE " ( קריאת שרות על מערכת ACE ) תכניס את המוסך ביום שני היום ובראשון אי אפשר.
אני חוזר הביתה רואה שלולית שמן בחנייה פותח מכסה מנוע ומבין שיש נזילה מסיבית ממערכת הACE. ממלה שמן לפני כל נסיעה. וביום שני,היום מכניס את האוטו למוסך, לפחות מנסה להכניס. כבר במידי נאמר לי שהם לא לוקחים אחריות לתקלה והטיפול יהיה בעלות מלאה.
לקחתי את האוטו ונסעתי עצבני מהמקום.
לבחורה הנחמדה בדלפק השרות ששאלה אותי למה אני לא מטפל במוסך המרכזי, אני רוצה למסור שאני לא מטפל כי אתם חרה של מוסך, אם האוטו נכנס לטיפול יוצא לא תקין ואתם לא לוקחים אחריות גם אם לכאורה בצירוף מקרים מדהים התקלה התרחשה באותו יום ולא באשמתכם. אז זה אומר שאתם מוסך חרה שעושה חרה של עבודה. וזו הסיבה המרכזית שאני לא מטפל אצלכם.
תגובה: מוסך לנדרובר (תלונה על המוסך המרכזי - הכותרת נערכה)
העניין עם המוסך הנ"ל מוכר לרבים כבר הרבה שנים...
אל תוותר!!!!!!!!!!!!!!
אני לאחר ויכוחים רבים הוצאתי מהם את מה שמגיע לי.
דבר ראשון ניסו לנפנף אותי, לאחר שחבר שיכנע אותי לא לוותר להם, חזרתי התווכחתי ולבסוף הם בצעו את העבודה על חשבונם.
תלונה לאיגוד המוסכים ובמקביל לדבר עם מנהל המוסך. לדאוג לתיעוד של הכל, לשמור מסמכים וקבלות וכו וכו. שיהיה בהצלחה.
מפתיע,אבל אני מרוצה מהם מאד. לדעתי נפלת על פקידה במחזור או משהו דומה.
הבעיה שלי זה לא הפקידה. הבעיה שלי זה מי שקיבל אותי בבוקר והחליט שבצירוף מקרים מדהים אין קשר בין הטיפול שלהם לבין התקלה
הבעיות שם זה לא הפקידות (שהן האמת מאוד נחמדות). הבעיה קיימת ברוב המוסכים הראשיים בארץ וזו בעיית המקצועיות. המוסכים מעסיקים חברה צעירים ממתחילים את דרכם בתחום ומנסים להכשיר אותם לעבודה, כשהם כבר יודעים דבר או שניים הם פשוט עוברים למוסכים אחרים. בגדול, חברת המזרח (בעיקר מול יבואנים אחרים) נותנים יחס די שירותי ומנסיון עבר שלי איתם, הולכים את הצעד הנוסף לעבר הלקוח, לפעמים צריך (כמו בכל דבר) לעמוד על שלך ולא לוותר.