תגובה: כמה אמפר מצבר לדיפנדר?
המקורי הוא 95 אמפר (ב 110 לפחות)
המקורי הוא 64~72 ב110
לפחות בדגמים TDI200 - TDI300
לא יודע מאיפה הנתונים... המצברים המקוריים בדיפנדר TDI300 הם Varta 74 אמפר.
99% מהדיפנדרים בארץ נוסעים עם 90-110 אמפר. למה? כי אנחנו ישראלים ואוהבים את זה גדול... :)
אני מכיר אחד שנוסע גם עם 3 :)
נעם, למה לא ללכת שוב על "שלו" ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
נעם, למה לא ללכת שוב על "שלו" ?
בכלל לא אמרתי שלא. רק רציתי לדעת כמה אמפר. בסופו של דבר אכן רכשתי משלו. 105 אמפר. המצבר הקודם היה 95 (אמרתי לעצמי נלך על מה שהיה) ושלו נתו לי את ה 105 במחיר של ה 95. אז למה לא.....
תודה לכולם.
כמו שאמרתי - המקורי הוא 95 אמפר ואת זה אני קובע כי יש לי מצבר מקורי. מה שלא אמרתי שהדיפנדר שלי הוא Puma ואולי יש הבדל בין Puma ל TD5 או tdi200/300.
בכל מקרה - בוודאות - מקורי ב Puma 110 הוא 95 אמפר. (ולא בגלל שאני ישראלי...)
אני לא יודע מי זה שלו ולבוא עם עצות בדיעבד זה די מבאס אבל אם המצבר הקודם שלך היה ממנו והוא החזיק רק שנתיים, אני הייתי חושב על כיוונים אחרים. יש לי נסיון מר עם מצברים בזול שמחזיקים לא הרבה (ושל חברות מוכרות -וולטה, שנפ ודומיהן).
אצלי היה מותקן מצבר 105 שהחזיק לפחות 4 שנים ואולי מחזיק עד היום - הרכב נמכר אז לא יודע.
השיקול למצבר חזק יותר היה שאם ארצה להוסיף כננת, או צרכני חשמל לטיולים (גרלנדה, מקרר מפוח וכו'.. ידע להתמודד יותר טוב).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
מבאס אבל אם המצבר הקודם שלך היה ממנו והוא החזיק רק שנתיים, אני הייתי חושב על כיוונים אחרים. יש לי נסיון מר עם מצברים בזול שמחזיקים לא הרבה (ושל חברות מוכרות -וולטה, שנפ ודומיהן).
לפי הודעה קודמת של נועם, הרכב שלו עמד 3 חודשים ללא התנעה.
מצבר בן שנתיים שעומד 3 חודשים ללא חיבור למטען, אמור ללכת לעולמו - לא יהיה נכון להאשים את המצבר במקרה הזה.
אגב, שלו הוא שם של חנות מצברים (שבעבר גם ייצרו מצברים) היום הם לא מייצרים מצברים כלל, המצברים שלהם היום, עד כמה שידוע לי מגיעים ממקורות שונים. (זה יכול להיות וולטה, שנפ או יבוא כזה או אחר) לכן אי אפשר להעיד על איכות מצבר היום לכזה שנרכש לפני שנתיים.
עידן
עידן, שלו מוכרים מצברים עם מדבקה שלהם. והשירות שלהם טוב מאד מנסיון שלי איתם.
בכל מקרה, בעניין הנוכחי - הבחור כבר קנה, ימים יגידו אם עשה בשכל.
לא אמרתי שלא. להיפך - הם על הכיפאק.
פשוט לא מייצרים מצברים.
עידן, יש לי נסיון טוב מאוד עם קטרפילר שעמד קרוב לחצי שנה, התעורר לחיים כמו גדול
לא סתם אומרים שזול זה יקר