תגובה: הזמנה לתערוכת רכב diy!
מוטי, בבקשה - הבמה שלך.
מתי, איפה למה וכמה?
ואם אפשר - קצת תמונות, איך זה נראה
אסף.
התאריך של ההגשה סגור ברמת העיקרון זה אמור להיות ב18 לחודש (אבל אני צופה דחייה של מס' ימים לא כולם יסיימו עד אז...)
המיקום המיועד זה גן סאקר (גם זה לא בטוח) פרטים מדוייקים יותר אני יוכל לתת בשבוע ההגשה!... יש כ16 רכבים של המחלקה שלי אבל אין לי תמונות שלהם
כל אחד עובד במקום אחר חלק בסדנה שבמכללה חלק בבית וכו (יש מצב שגם מגזין אוטו יהיה)....יש דברים מענינים יותר ודברים מענינים פחות.... הכל ברמת הdiy כולל (שלי מאיין טרקטורון תלת גלגלי), מנועים חשמלים, רכבים המיועדים לתנועה בשוק, באגים (יש גם דברים הזויים וקונספטואלים אבל הכל חייב ליסוע ויהיה הדגמות ואולי מירוץ קטנטן!!) אני חייב לציין שהבאגים ורכבים הם עם מנועים של אופנועים או חשמליים יחסית קטנים אצל כולם בשל בעיות תקציב של הסטודנטים...
יהיה מעניין מאוד את זה אני מבטיח...
אם אתם רוצים אני יכול לעלות צילום של הבאגי של חבר וחלק מהעבודה שלי שיש לי גם כמה תמונות...
גם אני מעוניין לבוא ולראות :)
מוטי, אין כזה דבר "אם אתה רוצים" - צא מנקודת הנחה שאנחנו תמיד רוצים. תעלה תמונות :)
ושיהיה בהצלחה!
זה כמו האירוע שהיה בירושלים של "רד-בול"?
זה יותר כמו הגשה של קורס טכנולוגיה... :)
זה יהיה הגשה עם מרצים יבואו הרבה אנשים מחוץ לתחום יהיה סיקור של עכבר העיר ואולי עוד עיתונים אולי גם אוטו
זה פחות רדבול יותר רכבים מכל הסוגים מה שבא לכם.... יש כל מיני סוגי איכויות בעבודה יש את הטובים יותר ויש את
הפחות טובים... יש רק 3 סוגי רכבים שהם באגי כביכול כל השאר זה המצאות שונות של אנשים למנועים ועוד דברים מגניבים...
אני יעלה תמונות שתדעו למה לצפות... אני יתחיל לצלם במכללה ותוך כמה ימים אני יעלה תמונות..