Article: חדשות: גרנד צ'רוקי והפדיחה ב"מבחן האייל" השוודי – הבלגן רק מתחיל
תגובה: Article: חדשות: גרנד צ'רוקי והפדיחה ב"מבחן האייל" השוודי – הבלגן רק מתחיל
ראיתי פעם סרט שבו ההילקס נכשל במבחן ...
תגובה: Article: חדשות: גרנד צ'רוקי והפדיחה ב"מבחן האייל" השוודי – הבלגן רק מתחיל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לכאורה - איזה אינטרס יש למגזין צרכני לרמות במבחן עד כדי גרימת התהפכות מפוברקת, השמדת רכב מבחן וסיכוי לפגיעות בנפש, רק כדי להכפיש דגם רכב מסוים? להסתכן בפציעה של חמישה אנשים בהתהפכות רק בשביל זה?...
כל אדם באשר הוא אינו אובייקטיבי.
לכל אחד יש אהבות והעדפות. אפילו לכתבי ג'יפולוג האגדיים :-)
על כל אלו ניתן להוסיף טובות הנאה גלויות וסמויות ואינטרסים כלכליים כתוצאה נניח מפרסום וכמובן חברויות כאלו ואחרות.
זו גם הסיבה שרכב.מוצר מסויים יכול לזכות לביקורות אוהדות בכתבה אחת וקוטלות באחרת.
רק מבחן שמבוצע בתנאים מדעיים סטריליים הוא אכן אמת מידה שיש להתחשב בה מבחינתי.
כל השאר מסקרן ושווה התייחסות אבל לא תורה מסיני.
ללא ספק זה יגרום לקרייזלר נזק ונזק תדמיתי ואני חושב שתביעה מצידם בהחלט נדרשת..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
כל אדם באשר הוא אינו אובייקטיבי.
לכל אחד יש אהבות והעדפות. אפילו לכתבי ג'יפולוג האגדיים :-)
על כל אלו ניתן להוסיף טובות הנאה גלויות וסמויות ואינטרסים כלכליים כתוצאה נניח מפרסום וכמובן חברויות כאלו ואחרות.
זו גם הסיבה שרכב.מוצר מסויים יכול לזכות לביקורות אוהדות בכתבה אחת וקוטלות באחרת.
רק מבחן שמבוצע בתנאים מדעיים סטריליים הוא אכן אמת מידה שיש להתחשב בה מבחינתי.
כל השאר מסקרן ושווה התייחסות אבל לא תורה מסיני.
ללא ספק זה יגרום לקרייזלר נזק ונזק תדמיתי ואני חושב שתביעה מצידם בהחלט נדרשת..
מצטער בועז אבל לא מסכים עם דעתך.
עם כול הכבוד למבחנים בתנאים מדעיים, בסוף הרכב ננהג ע"י אנשים שונים ובכביש שאינו מעבדה.
סה"כ המבחן דיי עיקבי לכול רכב. וזאת ע"י הצבת הפילונים במרחק זהה, מהירות כניסה למסלול זהה.
מה ששונה זה מהירות הפניית ההגה.
תסכים איתי שגם כול אחד מאיתנו מגיב ברפלקס שונה למצב פאניקה. לכן אין מה לנסות לבנות מכונה שתבצע הפנייה במהירות זויתית נתונה.
שורה סופית, כמו שכתבתי בעבר,
אם אני צריך לקבל החלטה במה אישתי תשנע את הילדות, בוודאות אבחר במתחרים ולא בגראנד צ'ירוקי.
אגב, אל תחשבו שזה מצב הזוי (פעולת התחמקות כזאת), אצלי לא קופצים אילים לכביש. אבל, חזירי בר, כן....(פגשתי כבר חזירון עם השברולט).
רענן