שלום לכולם,
מעוניין בהתקנת נעילה נשלטת - (האם יש סוגים בארץ חוץ מ arb ו bolster)
תקציב עד 6k
מה ההמלצות (קדמית - אחורית ) ?
מישהו עם ויטרה התנסה עם נעילת בולסטר ?
המלצות על מקום לקנייה והתקנה ?
Printable View
שלום לכולם,
מעוניין בהתקנת נעילה נשלטת - (האם יש סוגים בארץ חוץ מ arb ו bolster)
תקציב עד 6k
מה ההמלצות (קדמית - אחורית ) ?
מישהו עם ויטרה התנסה עם נעילת בולסטר ?
המלצות על מקום לקנייה והתקנה ?
אין אלטרנטיבה למעט השניים שרשמת, בארץ.
אחורית בתור התחלה, אח"כ תחליט אם צריך קדמית ואז זה כבר סיפור אחר לגמרי - חיזוק הסרן ועוד ועוד.
היתרון עם בולסטר הוא שיש שירות ואחריות לשנתיים והמוניטין שלהם בתחום הזה חיובי מאד. (אין לי איתם דבר וחצי דבר, למען הסר ספק).
דבר עם בולסטר והם יכוונו אותך לסדנא שתתקין בקרבת האיזור שלך, כי לא ציינת מאיפה אתה.
יש פה אנשים עם בולסטר, לא יודע אם ויטרה.
תזמין לבד ARB מארה"ב , זה יצא לך זול יותר מהמחירים שדורשים בארץ על Bolster.
שירות זה חשוב, אבל יותר חשוב משירות זה מוצר שלא דורש שירות...
נעילת ARB היא המוצר המקורי, מוצרים אחרים שנראים זהים 1:1 הם חיקויים זולים מסין.
יש באיכות טובה יותר ויש באיכות טובה פחות אבל כולם חיקויים וכולם נחותים מהמקור.
ולפני זה, תחשוב אם לא עדיף נעילה אוטומטית אחורית.
במחיר שהיא תעלה לך, ישארו לך כמה אלפים לשיפורים נוספים....
תודה לכולם,
אני מאיזור עפולה.
מעניין באתר שלהם לא מופיע נעילה לויטרה :
http://www.bolstertech.com/files/Bol...t.75272147.pdf
צריך לבדוק דגם מדויק (טעות קטנה יכולה לגרום לסבל ארוך -
האם הקיט שמזמינים מחו"ל כולל נעילה קדמית ואחורית ? (המלצה על אתרים ?)
(עדו מפרדס חנה - בקש 10000 ש"ח כולל התקנה כולל מע"מ - השאלה כמה תעלה התקנה בארץ אם אני מייבא את המערכת מארה"ב (האם יש מסים ? )
רוב הנסיעות על הכביש - אני לא יכול לסבול אוטו מחובר כל הזמן בנעילה ומתקתק - אלא אם יש נעילה אוטומטית שמתחברת רק בעת הבדלי עומסים - אבל נעילה שמחברת שני גלגלים ביחד כל הזמן (לא מתאים לנסיעות שלי (החסרונות הידועות = שחקית גלגלים - תקתוקים - פוממים - דלק ... )) ... אני לא יודע הבדלים בין הנעילות האוטמוטיות לוקראיטים למינהם .. או כל סוג אחר ... אבל אני חושב שעקרונית כל עניין הנעילות האוטמטיות על אותו בסיס .. אני מעוניין כשאצטרך נעילה - לחבר (אם זה כפתור או ידית או.. ) ..
אוטמטית
עם גיר אוטומטי כמעט ולא תשמע תקתוקים, ובכל מקרה שומעים תקתוקים רק בפניות ולא כל הזמן. עם התקנה נכונה אין בומים. עם נעילה אוטומטית אין כשלים כמו שיכולים להיות עם ARB/בולסטר (צינורית אויר, שמן וכו').
מצד שני, השמועה אומרת (TZAGI ) שיש מחסור בלוקרייטים בארה"ב...
10K להתקנה כולל אחריות לקדימה+אחורה+מדחס זה בערך המחיר של ARB בארץ ברוב אם לא כל הסדנאות לפני קשרים/קומבינות/שחור וכד'.
עם נעילה אוטומטית גם בגיר אוטומטי ועוד איך תשמע תיקתוקים, ככל שהרדיוס פניה גדול יותר התיקתוקים תדירים יותר.
אם אין תיקתוקים זה אומר רק דבר אחד. הנעילה לא עובדת.
באוטמטי אתה תשמע תקתוקים בסיבובים אבל לא תשמע את הבומים שיש בגיר רגיל.
אם תרצה לוקרייט לויטרה דבר איתי .
לא הייתי שם נעילה אוטומטית לוקרייט..
שמתי לפני שנתיים וליאור הסיר לי אותה נשברה מבפנים ולא הייתי בשטח מי יודע מה.. מדובר על סמוראי שנת 96.
עדיף לחסוך ולהשקיע בידנית אם יש לך זמן לחסוך ולהשקיע. גם אם ייקח עוד כמה חודשים לחסוך זה שווה את זה.
זה מה שאני מתכוון לעשות.. שמים 600-700 שקל בצד כל חודש (בתקווה) ועוד כמה חודשים נשבור את הקופת חסכון ונלך להתקין נעילה נורמאלית שלא תעיף לי את האוטו הצידה כל פעם שאני בכיכר.
סורי שאני ככה פשוט אני נכוויתי וצריך גם לשמוע את הצד שמפסיד
ומי התקין לך אותה אילן ?
אתה היוצא מהכלל. הנעילות האלה עובדות שנים על גבי שנים במגוון סוגים של רכבים ובמגוון רחב של ארצות.
פעם בכמה זמן צץ לו איזה אחד שהנעילה לא עבדה לו וכמובן מיד מאשים את הנעילה.
נעילה אוטמטית עובדת בתנאי שהתקינו אותה כראוי. כנ"ל אגב גם לכזו שאינה אוטומטית אלא נשלטת, רק ששם משלמים על זה פי כמה.
מה זה "עובדת" ? גם נעילת זיקה "עובדת".
לוקרייט שהותקנה הכי טוב שרק אפשר היא מטרד ממשי ברכב ידני באוטומטי פחות אבל צריך להפנים את ההשלכות.
שזה אומר דיפרנציאל נעול בקו ישר תמיד, בפניות הדיפרנציאל נעול חלקית ואפשר לראות את סימני הצמיגים ביציאה מהחניה הביתית שלי, למרות שהנעילה עובדת.
מכות בסרן האחורי בשילוב "D" ו "R" בתיבה אוטמטית והפריקה שמתרחשת אחת ל...
בשטח הנעילה לא משתחררת ומרגישים את זה יופי, כדי שהיא תשתחרר נדרש משטח עם מקדם חיכוך גבוה ואחיד בשני הצמיגים.
יש הבדלים ממשיים בשחיקה של הצמיגים ברכב עם נעילה אוטומטית ורכב עם נעילה נשלטת, הערכה שלי שגם את הציריות הנעילות האוטומטיות לא בדיוק מפנקות.
הנעילות האלה נפוצות בעיקר בגלל המחיר הזול.
ויכוח שחוזר על עצמו כל כמה זמן.
ההחלטה שלי לקנות ARB מחו"ל. ולהתקין אצל projeep חיפה .
אם יש למישהו המלצה על אתר - חנות וירטואלית אמינה.. נא לציין אתרים . (נסיתי דרך אתר rocky-road - לא מצליח לעשות הזמנה)
האם מישהו הזמין והעביר לארץ דרך הדואר ? האם יש מסים על חבילה שתעלה כ 900$ (לא כולל משלוח) במשקל של 13 ק"ג ?
התקשרתי לאמנון (פרדס חנה) לברר בקשר לאוטמטית (הוא לא יודע דגמים) ובקש 1500 ש"ח לפני מע"מ שלדעתי זה סכום מוגזם (כפול מהרגיל).
ב פרו ג'יפ - חיפה -בקשו 2200 (כולל מע"מ) על התקנת arb. (שיחה טלפונית)