סופה נגד פור-ראנר נגד ג'ימי
בידיעות ישנה סקירה קצרצרה על הראנר של טויוטה (ממש קצרה, במגזין ממון בעמוד 4 אם אני לא טועה).
כתוב שזה ממש מציאה, מקסימום ג'יפ במחיר סביר... לפי נתוניו נראה לפחות על פניו שישנו דמיון מסוים לסופה... מחיר סביר, תצרכות דלק זועתית, מרווח נחמד (בסופה הארוכה).. יכולת שטח, שלדה/מרכב חזקים...
לדעתכם, מבין השלושה האלה (ג'ימי, כפי שאני רואה אותו, נראה ממש דומה לראנר מבחינת נותנים) הוא המומלץ? רכב סופ"ש לטיולים בעיקר... ולכן גם בטח לא יסע הרבה...
איך האחזקה של הראנר? אפשר לטפל לבד או שמא ללכת למוסך?
רמי
תגובה: סופה נגד פור-ראנר נגד ג'ימי
שלום לכולם, אני חדש כאן באתר, גם בנושא השטח אני ממש חדש, בנוגע לבלבול בין בג'ימי לבין הראנר, גם לי היה בלבול בהחלטה גם חשבתי על דיסקו 97, אבל בסוף רכשתי ראנר 95 , מוגבה, ומוכן לשטח עם צמיגי שטח וכו", ואמת , אני מאד מופתע לטוב מהנחות והביצועים בשטח, אני בסוף הצבעתי על הראנר, לאחר שנסעתי גם בג'ימי וב, דיסקו, אומנם שהדיסקו מאד מרובח אבל בעת שמדליקים מזגן הוא ממש אבל ממש לא זז, אני הייתי ממליץ על הראנר וכמובן לא מדובר בטיולי שטח משוגעים והרסניים,
בהצלחה לכולם ,
אמיר
והסיבה שהערת שירשור בן כמעט 8 שנים?
ג'ו (tzagi) התכוון להגיד: "ברוך הבא, תתחדש על הקנייה, טוב לשמוע שאתה מרוצה. רק שים לב לתאריך של הדיון שבחרת להמשיך..." ;)
טוב שיש פה מישהו פוליטיקלי קורקט
בעיקר .....למתן את אלה שלא, כמוני.
שלום לכולם, האמת לא שמתי לב לתאריך, אבל כל עוד שהגבתם, אז המצב מעולה........