הוראות התקנת גרסאות TwoNav בתיקייה חדשה
1. לשנות את שם קיצור הדרך שעל "שולחן העבודה" מ TwoNav למשהו אחר הגיוני. לדוגמה TwoNav-OLD . או תוספת מס' וורסיית התוכנה.
2. להריץ את קובץ ההתקנה החדש של התוכנה.
3. בקבלת חלון בחירת תיקיית ההתקנה של ברירת המחדל
קובץ מצורף 62495
יש להשלים תאור תיקייה חדש. לדוגמה C:\Program Files\TwoNav_beta
וכמובן ללחוץ Next
4. כשמגיע דרישת האישור לשם ברירת המחדל TwoNav שירשם בתפריט התחלה של התוכנות, לשנות לשם הגיוני חדש. לדוגמה TwoNav_beta או בתוספת מס' הוורסיה.
5. בסיום ההתקנה יופיע קיצור דרך להפעלה הנקרא TwoNav על "שולחן העבודה", הצעה שלי, גם שם זה לשנות כך שתתווסף גרסת התוכנה.
לדוגמה, TwoNav V2.6
6. לפני הפעלת התוכנה, יש להעתיק את הקובץ mapkeys.mkey הנמצא בתיקייה C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TwoNav
לתיקייה החדשה שנוצרה . עפ"י הדוגמה שלי היא תהיה, C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TwoNav_beta
7. כול שנשאר זה להפעיל את התוכנה ולבצע סטאפ כול אחד בהתאם להעדפותיו (שדות מידע, תפריט, ערכת צבעים, מצביעים ושאר ההגדרות).
המלצת זהב שלי,
"תעיפו" את כול ההתצ"ל של גוגל !
הם גורמים למרבית התקיעות של התוכנה.
הכי טוב להשאיר את המפות :
50K לבנה - israel_topo_50k.rmap
250K לבנה - israel_topo_250k.rmap
סימון שבילים (מי שרכש) - סימון שבילים.rmap
קובץ גבהיי התלת מימד - Israel3D.CDEM
איך עושים זאת ? פשוט !
כשהתוכנה כבויה, פותחים תיקייה לא משנה היכן,
מעבירים אליה את כול המפות המיותרות הנמצאות ב C:\Documents and Settings\DRS\My Documents\TwoNavData\Maps
הערה - אצלי ה USER נקרא DRS , לא מחייב שגם אצלכם כך. אז למצוא ידנית את תקיית המפות.
אגב, תמיד אפשר בתוכנה להגדיר עוד תיקייה שבה נמצאות מפות (הפנייה לתיקייה החדשה אם בכול זאת רוצים להשתמש במפות שהעברנו).
טיפים לשימוש והגדרות ל TwoNav :
א. לבטל אפשרות חיבור אוטומטי ל GPS כשהתוכנה עולה (הגדרות/מערכת/GPS )
ב. לחבר GPS בתוכנה רק כשיש "רכישה" מלאה של מיקום (אפשר להוסיף כפתור לזאת בסרגל הכלים)
ג. הגדרות/תצוגה/מפות אוטומטי - לבטל את אפשרות "פתח אוטומטי מפות" . לבחור את האפשרות "פתח אוטומטי מפת גבהים".
ד. הגדרות/תצוגה/זום אוטומטי - לבחור בזום אוטומטי "קנ"מ המפה", בשנה לדו מימד ב: "אף פעם" , בקנ"מ קבוע: 5m/pixel
ה. מעבר בין מפות (מפורט לפחות ולהיפך) רצוי לעשות כשה GPS מחובר.
בהצלחה
רענן