שלום לכולם, אני מתנצל מראש על התמימות משהו, זהו הרכב הראשון שלי.. היום רכשתי ג'יפ פאג'רו קצר שנת 98, שעל פי הנתונים שלו ומה שבעליו הציג, על פניו, נראה נפלא- המנוע- נראה די "נקי", אין סימני הזעה, לא נראות נזילות, מדובר במנוע מקורי שגמע 270000 ק"מ. שלדה- אין לי ניסיון והבנה בזה אבל הצצתי מטה ונראה נורמלי..., לא קיימים רעשים וחריקות למיניהם במהלך הנסיעה ומעבר לזה אני לא מבין.., גיר עובר "חלק", קלאץ מרגיש בסדר. סך הכל הג'יפ, בעיניי, נראה שמור ביותר. הכי חשוב ושיחק תפקיד היה האדם איתו ביצעתי את העסקה- מדובר בבחור בן 30, שעל פי הכרותי הקצרה איתו, נראה מאוד ישר,הוא הבין שאני לא "בעיניינים" ופשוט עבר איתי והסביר לי והכי נתן לי הרגשה טובה, אפשר גם לומר שבעיניי הוא בחור כארז כזה.., בטח יוצא יחידה קרבית רצינית, נראה אדם מאוד רציני וכנה, מה גם שהוא לקח אותי לביתו והביא לי עוד דברים, שבואו נאמר- הוא לא היה חייב. חרף כל זה, וכיוון שהוא ממש הרשים אותי לטובה, לא לקחתי את הרכב לבדיקה.... כשהגעתי לבית ורציתי לעשות ביטוח, הבנתי שהוא היה יד 5 ולא 4 כמו שטען, בנוסף הוא דיבר על היסטוריית טיפולים וקבלות שלו ושל 2 בעלים אחורה, בפועל יש בנמצא המון קבלות שלו, וקבלה או שניים של בעלים קודם.כל זה קצת אכזב אותי וכעת אני מרגיש מרומה וחושש לחיי.., לא סתם, סתם.. חחח, אבל עכשיו אני לא שלם עם הקנייה...
לחיזוקכם ו"דעתכם" אודות רכישתי.
תודה מראש לכולם.