מאחר וההתיקרות עברה בהכנעה היכונו בקרוב ל 9 ו 10 שקלים....
אין ברירה, המצב קשה.
Printable View
מאחר וההתיקרות עברה בהכנעה היכונו בקרוב ל 9 ו 10 שקלים....
אין ברירה, המצב קשה.
עד היום חשבתי שדרור מגזים בתגובות שלו אבל אני מתבדה. עד שלא יהיו פרעות נוסח אירופה/ארצות ערב אף אחד לא ישים עלינו!!!
ניר גם שכחת לציין שמרווח השיווק של חברות הדלק קטן. כלומר המדינה מרוויחה עוד יותר.
ומושיק, בוא קבל עוד 50 אג" פחות. זה יהפוך אותך למרוצה? 7.75 לעומת 6.5. יאללה לך
על זה.
אני מבין שאתה תמשיך להצביע לביבי. שיהיה לך בהצלחה עם המפסק של האור ביציאה,
נראה לי שתשאר אחרון.
לעתים נדמה שה"דוברים מטעם" של הממשלה נמצאים גם כאן בפורום...
קצת עובדות על העושק:
http://www.globes.co.il/news/article...did=1000776973
http://www.globes.co.il/news/article...did=1000776885
כמה קטנוניים אפשר להיות?
רק אתמול ראיתי בנשיונל גאוגרפיק שקץ היקום מתרחש בעוד 45 מיליארד שנים.. וזה מה שמדאיג אתכם...מחירי הדלק?
בושו לכם!!!
ראיתי שיחה חצי מצחיקה חצי עצובה ...: זה הלך ככה..
"היי מאמי"
"היי"
"מה עושה"
"סתם בבית"
"משעמם לי.. אולי תיקח אותי לאיזה מקום יקר"
"תתארגני שעה אני אצלך"
"לאן הולכים"
לתדלק!!!!
קצת עובדות על משחק במספרים
במאמרים שאתה מצרף מציינים את העליה של 30% במס הבלו מ2007 להיום
זה מזכיר לי שפעם (כשהיה מותר) מנהלי קופות הגמל או קרנות הנאמנות היו מפרסמים את נתוני העליה בערך שלהם לשנים שהם
בחרו והיה נוח להם, לבחור את 2007 כהשוואה זו דמגוגיה ומשחק במספרים.
ב1999 מס הבלו היה 2.1 ש"ח ב2007 הוא היה 2.3 עליה של 9 %
מ 1999 להיום המס עלה בכ3.2% לשנה בממוצע
.
המס על הבלו הוא מס קבוע(בש"ח לליטר) ומוצמד למדד
מספר פעמים במהלך השנים האחרונות ניסה האוצר להעלות את המס ריאלית (מעבר למדד)
הוא הצליח פעם אחת ובשאר הפעמים הממשלה לא אישרה את ההעלאה.
נכון שהשכר לא עולה כמו המדד ולכן הנטל יותר גדול אבל זה כרגע חוק המס על דלק זה לא המצאה של הממשלה הנוכחית
אני לא מטעם אף אף אחד והרמיזות שלך מראות כמה אתה חלש בטיעונים שלך. ואין לך דברים עניינים להגיד
אתה נגרר אחרי דמגוגיה של מספרים ולא מסתכל על העובדות
מושיק, הדמגוגיה שלך מעצבנת ברמות קשות... ולא רק מהשרשור הזה....
זה שישראל מקום שלישי/רביעי בעולם (תלוי לפי איזה מחקר) ביוקר הדלק אתה יודע? או שגם זה משחק במספרים?
אני מציע לך ללמוד קצת כמה מספרים וסטטיסטיקות לפני שאתה בא להטיף לאנשים!!
ודרך אגב, אני אומר לך מראש, כי אני בטוח שגם בעניין הזה אתה בטוח שמשטרת ישראל הכי צדיקה בעולם, אחוז התאונות שנגרם כתוצאה מ-1% לפי הססטיסטיקות של המשטרה עצמה, ככה שגם המצלמות, שאין לי ספק שאתה דוגל בחשיבותם ותרומתם הרבה למלחמה בתאונות הדרכים, זו עוד דרך לסחוט כסף.....
[QUOTE=Neilman;468822]מושיק, הדמגוגיה שלך מעצבנת ברמות קשות... ולא רק מהשרשור הזה....
זה שישראל מקום שלישי/רביעי בעולם (תלוי לפי איזה מחקר) ביוקר הדלק אתה יודע? או שגם זה משחק במספרים?
אני מציע לך לקרוא שוב את הסקר שנעשה וקבע שישראל היא מקום 3 בעולם
יש שם טעות. נקבע שם שמחיר הדלק בארץ הוא 10 שקלים לליטר ומכאן היו המסקנות שלהם לגבי המיקום.
אם הם היו יודעים את המחיר הנכון המיקום של ישראל נכון לתאריך הסקר היה מקום 22.
זה שאני מרוצה ממשטרת ישראל ומרגיש פה בטוח לא צריך לגרום לך לכעוס זה בסה"כ דעתי אתה לא חייב
לאמץ אותה.
התאפקתי עד שכתבת שאתה מרגיש פה בטוח.
איפה בארץ אתה מרגיש בטוח????
[QUOTE=Saar;468828]התאפקתי עד שכתבת שאתה מרגיש פה בטוח.
איפה בארץ אתה מרגיש בטוח????[/QUOTE
תשחרר קצת את שומר הראש שלך הוא בטח לא אכל ושתה כלום מהבוקר.
אני שואל אותך, נניח מיום שישי בבוקר עד היום איפה לא הרגשת בטוח?
בבית?
בדרך לארוחת ערב אצל חמותך?
בים?
בסימטא האפלה בדרך לקולנוע במוצאי שבת?
בטיול הקצר שעשית עם הגיפ?
בדרך לעבודה?
בעבודה?
יש איזה הרגשה לא נוחה כשאתה משאיר את הילדים שלך בגן או בבית הספר?
הבן או הבת שלך לא יכולים לחזור הבייתה בלילה לבד?
איפה בדיוק אתה מרגיש לא בטוח?
אני אספר לך איפה אני לא מרגיש בטוח.
בכניסה לבית הספר של הבת שלי יש שומר בן 70 שאמור לשמור מפני פיגוע (כמה פעמים לא בטוח זה לדעתך?).
על הכביש בדרך לעבודה שחותכים אותי כמו משוגע, שהכביש מלא חורים, וערסים צופרים לי ואני פוחד לקלל חזרה.
בדרך לאוכל בצהריים שאני מפחד לעבור את הכביש כי הסימון של המעבר חציה לא להיט וטסים פה כמו משוגעים.
בערב, שאני יוצא, אני פוחד להעיר לזה שמציק לילדה ברחוב כדי שהוא לא ישלוף עליה או עליי סכין.
בלילה שאני רוצה לישון והחבר'ה יושבים בגינה הציבורית שותים וודקה והולכים מכות (ועל הדרך מעירים את הילדים),
אני פוחד לרדת להעיר להם כדי לא לגמור כמו ההוא מב"ש.
אני גם פוחד להתעורר בבוקר ולגלות שלקחו לי את הרכב, כי ברור לכולם שהוא לא יחזור וזה לא יעזור לי כקליפת השום
להתלונן.
וזה גם מכעיס אותי שאני משלם 4.8% מהשכר שלי ואז שאני צריך שהרופא יחתום לי על אישור רפואי הוא לוקח לי 92 שקלים
והתגובה הרשמית של קופ"ח: "אישור לחידוש רשיון זה לא כלול בסל הבריאות". זה גם מכעיס אותו שהפקידה במשרד הפנים
לא מתחשבת, מדברת לא יפה ולא ממש רוצה לעזור (וכמובן מתזזת אותי מפה לשם ותבוא מחר).
להמשיך אדון שמואל?
ואתה יודע מה הכי חמור? שביום שישי מישהו היה צריך עזרה בלהניע את האוטו, אמרתי לו שאני רק מביא את הבת מבית הספר
וחוזר. הוא היה מופתע שחזרתי, הוא גם היה מופתע שעמדתי אתו בשמש 20 דקות עד שהניע. זה הכי חמור בעיניי. שאנשים
לא מצפים לקבל עזרה מאנשים אחרים.
מצטער. אני לא עוסק בהתחשבנויות שלכם. אני מחשבן פשוט. 400 ק״מ טיול שישה ק״מ לליטר זה 80 ליטר.
80 כפול 8.25 שקל זה בערך 670 ש״ח ועודף.
עכשיו תגיד לי כמה ק״מ זה כפר סבא מצפה רמון הנחלים הגדולים או קצת יותר דרומה כהרגלי ותעשה את החשבון
לפני שיצאת מהבית לפני אוכל שעשועים שחיקת רכב וכו.
תודה.
אתה מתבלבל קצת בחשבון מאיר.
אבל לא נורא - השורה התחתונה ברורה מאוד:
התחביב שלנו עובר שינוי מהותי - מטיולים בג'יפ לפירוק והרכבה שלו.
שימו לב כמה כלים עוברים כאן לסטטוס של שיפוץ כללי ללא תאריך סיום מוגדר. לא כי הם זקוקים לשיפוץ הזה ברמה דחופה, אלא כי זו הדרך היחידה שבעליהם יכולים להרשות לעצמם כדי לבלות זמן איכות עם הג'יפ - אם לא בנסיעה למדבר, אז לפחות בפירוק והרכבה שלו. ככה זה כשטיפול גדול שכולל הכל, עולה פחות מטנק דלק...