תגובה: נמלים - מה עושים איתם?
אולי זה ישמע מוזר ואולי אפילו ניסתה את אבל נסה לשים עלי דפנה, זה עבד לי כמה פעמים . שים כמה עלים בריכוזים (מגירה או מדף שהנמלים נמצאות בו).
אני לא יודע איך זה עובד אבל זה עובד.
בברכה אורי.
שלוש תשובות רציניות לגמרי.
א. תחיה עם זה. זה מה שאנחנו עושים. הן לא באמת מזיקות. אוכל שצריך להיאכל נמצא במקרר, בתוך התנור/מיקרו או תלוי על ווים
ב. צלוחית קטנה. שתי כפות דבש/סילאן וטיפת פרונטליין. להניח הרחק מהישג ידם של ילדים!!! הנמלים יגיעו לזה בכל מקרה...
ג. עכברים זה הרבה יותר גרוע! :cool:
איתי
אצלינו יש נמלים בטונות ... כבר הרבה שנים ...
אין הרבה מה לעשות , ממש לחסל אותן אי אפשר .
את כל החבילות הפתוחות , של הדברים שהן אוהבות - עמילנים למיניהם , קמח וכו' שומרים במקרר,
העניין עם עלי דפנה עובד , אבל רק בכמויות גדולות ,
לא כמה עלים , אלה יותר בכיוון של כמה ענפים ...
אם הקן בתוך הבית - תאטום עם סיליקון.
אם מצאת את החור/קן ואתה רוצה לחסום את היציאה שלו (שילכו להסתובב מחוץ לבית)- קצף גילוח- הן שונאות את זה.
בהצלחה
מה ניתן לעשות כדי לחסל קן נמלים שנמצא בערוגת עץ תפוז?
באיזה תכשירים ניתן להתשתמש בהתחשב שזה עף פרי שאוכלים ממנו?
http://en.wikipedia.org/wiki/Diatomaceous_earth
משתמשים בחומר להרבה מטרות, מפילטר לבריכה ולהרוג חרקים והדברה
החומר לא רעיל, אפשר לפזר אותו בכול מקום.
נסה בחנות לציוד בריכות, אצלינו המחיר אפסי, כ$15 ל10 פאונד. או כ$30 ל50 פאונד.
איך זה עובד? האבקה מורכבת מגרגרים בצורת פרמידה, זה נכנס להם בכלי הנשימה וסותם אותם. עובד מעולה.
1 קבצים מצורפים
היי-
מניסיון שלי :
צא החוצה לקירות החיצוניים של המטבח או בחדרים בהם יש נמלים ותחפש את ה"נתיבים" שלהם-פזר גרגרי "טלסטאר" באיזור צמוד לקיר
(רשום, לפחות, שאינו מכיל זרחן אורגני).
בנוסף, פזר את הגרגירים על ספי החלונות, מאחורי המקרר, התנור או כל מקום אחר בבית שיד אדם אינה מגיעה אליהם.
(לגבי חיות בחצר- לפי הפרצוף ה"חמוץ" שהם עושים כשהם במרחק מטר או יותר מהגרגירים-אין סיכוי שהם יתקרבו לזה או יאכלו את זה...)
אם יש בבית "חרכים...(: ) או כל מיני שקעים אחרים כמו קירות אבן, ליבני שמוט או משהו כזה...
קובץ מצורף 64648
תקוף את השקע או המרווח ב"ארטילריה נוזלית" K-2000-עמוק פנימה. רעיל, אבל ממוקד ונסתר (שוב... מקום שיד אדם לא תשיג...)
סוכר, קמח, קטניות-בכלים סגורים עם עלי דפנה ורצוי במקרר.
צריך לחזור על זה כמה פעמים, אבל התוצאות נראות מהר.
בנוסף-מתחת לשיחים או עציצים קרובים לבית-שוב...טלסטאר
בהצלחה
מירי
שכנים שלי עשו הדברה לפני כשנתיים ואליהן לא נכנסת נמלה אחת בעוד אצלי הן כן נכנסות ואני נאלץ להיאבק איתן. קיץ הבא - אזמין הדברה. המסכנה היא שיש פתרון גם לטווח ארוך. כל הגרגירים למינהם עובדים לזמן קצר - רק השנה הורדתי אולי 10 קיני נמלים בחצר שלי בלבד. וכיום - בערך חודשיים אחרי שפיזרתי את אחרון הגרגירים - החצר מלאה קיני נמלים.
יש טוענים שהשתמשו בדבש הדברה נגד נמלים ועבד להם - עקרון העבודה שלו - הן לוקחות את הדבש הביתה ושם הוא מתפרק והופךלרעל.
K500 - זה שעושה צבע לבן - לא מחזיק יותר מיום. ז"א הצבע מחזיק - ההדברה לא, אבל לפחות רואים את הנמלים יותר טוב.
תרופת סבתא - בצל. עוזר עד שהוא מתיבש לגמרי.
אה..נ.ב. - פעם כשהיתי חייל , ה"משרד" שלנו היה מעין צריף בגודל 50 מ"ר מוקף אדמה. והמפקד שלי, כל תחילת קיץ היה מפזר נפט סביב סביב- והיה לנו שקט כל הקיץ .
1 קבצים מצורפים
אתה יודע מה לעשות אם כלום לא עוזר???
תאמץ דב נמלים...
קובץ מצורף 64659
העניין עם זרחן אורגני זה שהוא מחזיק מעמד זמן רב, עד עשרות שנים. וכל הזמן הזה כל המשפחה חשופה לחומר שהשפעתו היא נוראית ולוקח זמן עד שמשהו קורה. אל תכניסו הבייתה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מירי פוקס
זו חיה מסוכנת שהרגה כבר מטפלת בגן חיות.