ביום שלישי לפני שבוע הבאתי את הג'יפ למוסך שיעבירו לי אותו טסט, לא לחצתי עליהם ונתתי להם שבוע העיקר שיעשו את זה כמו שצריך, אחרי שבוע התקשרתי לבדוק מה קורה אמרו לי שעושים בעיות בגלל הצמיגים(כן אני זה ששאלתי על שינוי מידת צמיגים) אמרו שהם יסתדרו ויקח זמן אמרתי טוב, היום כבר התחלתי לחשוד שמשהו מסריח, התקשרתי ואז גילו לי שכשהוא היה בטסט כשיצאו מהבור של הבדיקת בלמים(צריך לתת קצת גז חזק בשביל להותיא את הגלגלים האחוריים) המכסה מנוע לא היה נעול ולכן מהמכה עף מכסה המנוע ופגע בקצה הגג וקיבל כיפוף והתקלף הצבע בצדדים של הקימור של המכסה.(ומה מעצבן שבאתי לראות את הג'יפ המוסכניק אומר לי מה זה צבעו לך בשכבה דקה את הג'יפ ואני בעצבים אומר לו, לא זה בגלל הקימור של המכסה בצדדים צבע זה לא דבר גמיש ברור שהוא יתקלף בגלל הכיפוף בפח) ברור שיתקנו לי את זה על חשבונם.(שזה אומר שזה יגיע כבר לשבועיים בלעדיו :cry: )
בקיצור מה שרציתי להגיע אליו זה שאתה מטפח ושומר על הג'יפ כאילו זה הילד שלך ובסוף בגלל שטות של איזה מטומטם קורה כזה דבר (תאמינו לי שאם לא היו מחפשים ג'יפים על כל דבר קטן בטסט ולא היינו צריכים את העזרה של המוסכניק, אף אחד אבל אף אחד לא היה נוגע בו והייתי הולך לעשות טסט לבד ).
מוסר השכל מכל הסיפור אין לי (אולי מישהו ימצא ויכתוב במקומי) פשוט סתם רציתי לשתף רגשות סוערים ועצבים שעוד לא נרגעו מהצהריים עם מישהו שיבין ,כי רוב האנשים שסיפרתי להם פשוט אמרו לי אז מה כך את זה בקלות( :evil: אז מה, אז מה, מה זאת אומרת כך את זה בקלות :evil: ).
בתקווה שיטפלו לי בילד כמו שצריך ויחזור אליי כמה שיותר מהר :(