אני מחפש סופה קצרה עדיף סגורה פיבר ולא פח , משופרת כמה שיותר , ניראית טוב חיצונית ופנימית.... חזית . תוספות וכו'
מישהו מכיר איזשהו כלי יפה כזה שעומד למכירה?
לגבי מחיר.... תלוי בהצעה.... אני לא סתם מחפש משהו יפה שמור ומשופר.
Printable View
אני מחפש סופה קצרה עדיף סגורה פיבר ולא פח , משופרת כמה שיותר , ניראית טוב חיצונית ופנימית.... חזית . תוספות וכו'
מישהו מכיר איזשהו כלי יפה כזה שעומד למכירה?
לגבי מחיר.... תלוי בהצעה.... אני לא סתם מחפש משהו יפה שמור ומשופר.
כנס לכאן:
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=6729
מקווה בשבילך שהיא עדיין לא נמכרה.
-ארז 8) -
אכן, תתקשר לרם מהמודעה הנ"ל. 96, קצרה, סגורה פח, מדוגמת. כדאי לך מאד להרים טלפון, 052-4559412.
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...amp;item=12294
זה הגיפ מ"ס אחד בשטח באחריות!!![/url]
יש לי ג'יפ כמו שאתה מחפש!ציטוט:
נכתב במקור על ידי davidsktm
0545555053
מתי
לג'יפ אין מחיר! אז הויכוח מיותר ...
אני יודע מה התקציב שלי ...אני בטוח שיש המון , עזרו לי למצוא .
אגב לגבי הסופה של רם - אני ממש מעדיף סגירת פיבר.
רם - תודה.
ממשיך לחפש....
***כאן זה לוח מודעות, למי שלא הפנים. לא מקום לדיונים על ערך רכב כזה או אחר. גם כי זה לא המקום, וגם כי לא הייתם רוצים לראות שמישהו מנסה להוריד כאן את ערך המוצר שאתם מנסים למכור. זה מכוער. כל התגובות בנושא הזה נמחקו מהשרשור הזה ***
האם נסעת פעם בסופה עם פיבר?
רכב עם גג פיבר מאוד רועש בנסיעה כמעט כמו רכב עם ברזנט.
לגבי הסופה של רם שבעברה היתה שלי חשוב שתדע שהשיפורים שיש בה הם יחודיים כמו לדוגמא קיט הקפיצים של רוביקון אקספרס.
הרבה יותר חשוב מאשר סוג הגג זה נוחות הנסיעה ותחזוקת הרכב.
גג פיבר משומש (יש אחד בלוח המודעות של ג'יפטריפ) לא אמור לעלות יותר מ 3000 ש"ח.
גיר חדש וקלאץ חדש וצמיגים חדשים עולים כפול מעלותו של גג הפיבר, לכן כדאי שתעשה שיקול כלכלי קר האם רכב משופר ברמה גבוהה ומתוחזק מכנית שכל מה שנישאר לך זה הוספת גג פיבר
עדיף על רכב עם גג פיבר שדורש סכום לא מבוטל על יישור קו מכני לאחר המכירה .
לא רוצה להפוך את זה לדיון, אבל כאחד שנסע גם בגג פח, גם בפיבר וגם בלי...אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שחלק מגגות הפח מרעישים אף יותר מגג פיבר (כל עוד לא נוסעים מתחת למפולת חצץ :lol: )ציטוט:
האם נסעת פעם בסופה עם פיבר?
רכב עם גג פיבר מאוד רועש בנסיעה כמעט כמו רכב עם ברזנט.
לגבי הג'יפ מהמודעה של JEEPTRIP נעזוב את זה שהבנאדם שממליץ הוא גם המוכר, באמת ג'יפ מושקע מאוד אני מכיר את הבנאדם שבנה אותו והשקיע בו את הנשמה.
לגבי המחיר לפי דעתי יש על מה לדבר במיוחד שאני יודע בכמה הוא נקנה מהבנאדם.
כמובן שאם כסף זאת לא הבעייה למרות שלפי דעתי השינוי במנוע יקצר את חייו.
סופה 94,סגירת פיבר,קצרה מקורית,בודי ליפט,מוט מיצב מתנתק,2 כסאות הידראוליים,צמיגים 31,arbאחורה,כננת,וו גרירה,חזית רינגלר....יד שלישית (פרטיות בלבד).
פתוח להצעות הוגנות בלבד.......במייל [email protected]
אני עברתי לפני שנה וחצי לגג פיבר מברזנט ההבדל שמיים וארץ כול כך שקט לעומת הברזנט וגם נעים ולגבי עלות של גג פיבר עים דלתות זה יכול להגיע ל12000 אלף תלוי אייזה דלתןת