Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
Re: Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
אחלה של כתבה.. נהנתי לקרוא! תודה רבה :)
תגובה: Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
איזה מופרע אתה...
נהנתי לקרוא ולעבור על כל האופציות בסקיצה...
כבוד גדול גם לצייר...!
פעם הבאה תנסה לכתוב כתבה עם סיומת ולא כזאת שמרגיש כאילו סגרו לי את האינטרנט באמצע :p
תגובה: Article: מיומנו של סוזוקאי, חלק ד': רגל רועדת, צפירה ספונטנית - זחילת סלעים
רון אתה גאון. סחטיין על היוזמה.... ותודה שגרמת לנו לכתוב.
הכתבה, בפעם המי יודע כמה שאני קורא אותה, יצאה מצוינת ומצחיקה. תענוג לקרוא.
מי ייתן ואוליגרך אלמוני יבנה לכם עוד מעלות סלעיים וחלקלקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רון נחמן
שמח שנהנתם,
זו פעם ראשונה שאני כותב (כלומר, ממש יושב על כתבה ולא סתם תגובה מזדמנת), ותענוג לקרוא את התגובות המפרגנות (וגם את הביקורת). גורם לי לקחת ברצינות את ההצעות שיש פה לכתבות הבאות...
רוצה בהזדמנות זו להודות לשגיא, צחי ואביעד שאלמלא הם אני הייתי בטח רק ממשיך לחשוב על כתבות במקום אשכרה לכתוב, לאופיר על האיורים המטורפים (אפילו את הסלעים עם הטקסט הוא צייר! מופרע.) וכמובן לד"ר מורי (וחבורתו) שחשפו אותי לפלא המטופש הזה שנקרא זחילת סלעים.
מי ייתן ואוליגרך אלמוני יתקין לכולכם דלקן. אמן.
וכמובן (חלאה שכמוני, איך לא ציינתי קודם) תודה אדירה לנמרוד וצוות ג'יפולוג,
קודם כל על הבמה שנתנו לנו לפרסום הכתבות,
אח"כ על המעורבות והתמיכה במהלך הכתיבה,
ולבסוף כמובן על עצם העובדה שבזכותכם הקהילה הזאת קיימת ומשגשגת.
מקווה שהפרויקט הזה (שהתחיל ממייל אחד קטן) יצמיח עוד רבים אחרים, שיצוצו מחברי האתר.
רון יא קקה-מייקה! אני זוכר את היום שגירדת עם הויטרה את הסלעים וגררתי אותך, רגע לפני שכמעט הרגתי את אבא של וייצר.
כתבה חביבה מאד, כמעט גורמת לי לרצות לחזור לסמוראי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רון נחמן
דקל והגרעינים מצילים את חיי.
פה הטעות שלך.
דקל והגרעינים הם הסיבה שהגעת למצב הזה.
אני כבר ממזמן הבאתי, שדקל עומד עם שקית גרעינים ביד, זה זמן גרוע לנסות לעבור מכשולים.
למרות שלרוב הוא יזנק ויציל אותך, עצם הנוכחות שלו עם השקית גורמת לאלוהי העבירות להשתעשע בך כמו היית חייל שחמט.
אני חושב שזה היה צריך להופיע בכתבה שלך לזחלן סלעים.