שלום לכל המיצובישים, מכרתי טרופר (שני) בנזין ולא חסכן בכלל ובדרך לבדיקת קינג 2002 שבתקווה יהיה יותר נחמד לארנק...
מה לשים לב מעבר להיסטוריית טיפולים?
איך הגירים בדרך כלל?
מה המחלות שלהם ובגדול, לאן אני נכנס....?
אמיר
Printable View
שלום לכל המיצובישים, מכרתי טרופר (שני) בנזין ולא חסכן בכלל ובדרך לבדיקת קינג 2002 שבתקווה יהיה יותר נחמד לארנק...
מה לשים לב מעבר להיסטוריית טיפולים?
איך הגירים בדרך כלל?
מה המחלות שלהם ובגדול, לאן אני נכנס....?
אמיר
מניסיון תבדוק משאבת סולר משאבת סולר משאבת סולר וגיייייייייר :) ...אני את שלי עושה לו טיפול ב 700 שקל כולל שמן גיר ופלטר גיר . במוסך מורשה . רכב מלך הכביש בשטח הוא קצת כבד . ויש לי תיאבון טוב לסולר עושה 1-7.5 בהצלחה .
המחלות שלהם משאבת סולר שהיא עולה כמעט 7000 שקל משופצת ולא תמיד היא מצליחה . וחיישן EGR , וחיישני 4,4 .ולבדוק טוב את הגיר .. אם כבר אתה רוצה קינג ארוך הייתי ממליץ לך על לנד קרוזר 2004 הוא יותר אמין והוא יותר זול בתחזוקה . ואם קצר אז לך על זה אבל תבדוק אותו טוב מאוד
אז לקחתי קינג ארוך 2002 , יד ראשונה טופלה במוסך מורשה כל החיים...חודש אחרי גיר (עדין באחריות)...
בהצלחה לי :-)
מוזמו לטיול לצפון :) תתחדש
תודה רבה ואשמח להצטרף החל מעוד שבועֿֿ/שבועיים, גיליתי שהרכב נמוך להחריד...מדרכה תל אביבית מצויה (קצת יותר גבוהה מהרגיל) וכבר שמעתי שיפשופיי ברזל/בטון...קיצר מחר לפרונט מוטורס וייאלה קפיצים + בולמים
גם אני עם קינג ארוך סובל מגובהה בעייתי ,תעדכן איזה קפיצים ובולמים התקנת ומה היה הנזק ? (בפפלימוס)
תודה .יותם
מלא זמן לא ביקרתי פה...סליחה...החלפתי 4 קפיצי איירוןמן אוסטרלים אצל יוסי ומוטי בראשון, 2.5 אינטש תןספת גובה, הקפיצים בסדר ולפי המלצת החברה בפרונטמוטורס, לא היה צורך
קודם כל תתחדש ......
איזה סט בולמים ואיך הרכב מגיב בשטח \כביש תודה מראש
וכמבון בכמה נקנה הרכב (אם בא לך אתה לא חייב )