שלט לפתיחת דלתות של דיסקו TDI300 מגלה סימני עייפות, מה עושים?
הבטריה חדשה יחסית, אבל צריך ללחוץ חזק וכמה פעמים כדי לפתוח את האוטו. שמעתי שהשלטים האלה (עם שני הכפתורים העגולים) מאוד קפריזיים, ועולים הרבה כסף ב'מזרח'. יש מעקף? EBAY, איזה אילתור על בסיס שלט של אוטו אחר? או מישהו שמתקן אותם במחיר סביר? יש איזה מנעולם בפתח תקווה, יש המלצות? איפה בדיוק נמצא המקלט של השלט? במרכז לוח השעונים?
אין באוטו 'עלוקה' או קודנית, רק האימובילייזר המקורי
תגובה: שלט לפתיחת דלתות של דיסקו TDI300 מגלה סימני עייפות, מה עושים?
מהקל לכבד...
החלפת בטריה בשלט?
אסף.
אני לא ממש יודע איך השלט שלך בנוי אבל אני תיקנתי 2 שלטים לרכב שלי שגילו את אותם סימנים עד שמתו לגמרי.
תפתח הכל , מתחת לכפתורים יש כמו קופסה קטנה שיוצא ממנה הכפתור . תפתח יש בפנים עוד כיפה קטנה - להוציא
ולנקות הכל עם אלכהול נקי ולהחזיר. תבדוק גם מגעים בחיבור של הסוללה.
החלקים מאד קטנים אז מומלץ לעבוד מעל משטח כהה ולהשתמש במברג שענים ...
שלי חזרו להיות חדשים , עוד לפני שאני ממש לוחץ הם כאילו מנחשים שאני רוצה לפתוח את הרכב .. :p
תודה על 2 העצות, אפתח בהחלפת בטריות והצלבת שלטים (יש לי באמת שניים, הייתי צריך לעשות זאת מזמן...), ואם לא יעבוד, אכנס לניקוי יסודי. אדווח.
פאדיחה קלה, אסף צדק כמובן...
החלפתי בטריה ב-10 שקלים ועכשיו הכל תקין, בשני השלטים.
זה מזכיר לי, ב-1980 היה לי סוזוקי TS250, אחד הדו"שים הראשונים בישראל.
קניתי באנגליה ספר תחזוקה על האופנוע, ובכל עמוד היה מודפס באותיות גדולות: Check the obvious first.
כנראה שכבר שכחתי את התוכן, עכשיו הכל בסיידר. אולי צריך להחליף סוללה גם בתאי המוח שלי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אתה נוסע בלנדרובר,
מה שגורם לך אוטומטית לחשוב שיש מלכוד מסובך בכל בעיה קטנה..
זה נכון,
אתה יודע כמה זמן המוסכניק שלי היה צריך לשכנע אותי שזה נורמלי שאין הזעה של שמן מהשלט?:p