שלום לכולם
לאחר חיפוש מייגע וארוך (מצטער אם שיגעתי פה כמה אנשים מרוב השאלות שלי :) )
נקנתה אתמול הסופה של רם (במקור הייתה של יפתח).
בנתיים חזרנו הביתה...
כיוון שלא תשמש לנסיעות אמצע שבוע (רק סופ"שים) אני מתכוון לתקן לאט לאט את הריג'קטים הקטנים שיש.
בנוסף צריך לבדוק תקלות מהמחשב, לא? באם אני מדליק את הרכב ונורת CHECK ENGINE יחד עם החץ דולקת לאיזה שנייה או שתיים זה תקין או לא?
האם כדאי לאפס את המחשב ע"י ניתוק המצבר לשעה על מנת למחוק רשומים ישנים של תקלות? או שמא לבדוק אחד אחד לפי הרשימה שיש כאן בדביק (צריך לראות אם בכלל י איזה תקלה כלשהי)
בנוסף, הרדיאטור די חום בבפנוכו, האם לרוקן ולהחליף נוזל קירור לבדי או שלגשת למומחה רדיאטורים? האם למלות במים או בנוזל קירור? איזה נוזל קירור מומלץ?
בגדול הרכב עבר בדיקה של מכון בהצלחה יתרה, שום דבר לא נזוק או תקול, רק מספר דברים קטנים שאפשר לעבוד עליהם לאט לאט.
בנוסף, צריך לעשות כיוון ברקסים, הם לא מאוזנים בצורה שווה, האם ללכת למוסך מתמחה או שגם כאן עדי בשיטת ה"עשה זאת בעצמך"?
האם בגלל ההגבה יש "חופש" מוגזם כזה בהגה בזמן נהיגה על כביש במהירויות גבוהות (70-80 קמ"ש ומעלה) (מצחיק אותי לומר מהירות גבוהה ולדבר על 70 קמ"ש, בנתיים רק על רכבים פרטיים נסעתי....)
האם לעשות כיוון פרונט או משהו אחר על מנת למתן זאת או שמא פשוט להתרגל לזה? (להזכירכם, יש לרכב הגבהות של רוביקון אקספרס אקסטרים דיוטי) ואולי יש שם עוד כמה דברים שעוד לא גיליתי בנתיים :)
אשמח לקבל עוד טיפים/עצות/עזרה בכל דבר אחר שנוגע לרכב....
בתודה מראש
רמי