קרים לא עולה 375 לליטר, אתה צריך לפחות 2 כאלה:
http://www.ebay.com/itm/Kreem-Gas-Fu...ff5e49&vxp=mtr
הזמנתי לפני שנתיים והגיע ללא בעיה.
השלבים שאני עשיתי במיכל של
אופנוע (10 ליטר, אצלך זה בטח 30-40)
1. אטימת הפתחים והשרייה בחומצה לאיזה יום-יומיים. נשאר לי חצי מיכל אם אתה רוצה, אתה יכול לדלל במים ואז זה יעשה את העבודה אבל יותר לאט). מדובר על חומצה שמשתמשים בה לניקוי מכונות אספרסו. גופרתית או זרחתית (רשום על המיכל, לא זוכר..) עלתה איזה 200 ש"ח ל-20 ליטר.
2. שטיפה היטב עם מים חמים וסבון כלים על מנת להוציא את כל שאריות החומצה והג'יפה במיכל., אם יש לך צינור גישה בכלל טוב.
אני אישית לא שטפתי באצטון או בטינר - אני מניח שזה על מנת להסיר שאריות שומן וצבע שלא יצאו עם החומצה . מיכל של ליטר יספיק, להעביר כמה פעמים את החומר ולנער על מנת שיכסה כמה שיותר שטח. את מה שיוצא אפשר לסנן ולהשתמש שוב.
3. ייבוש מלא של המיכל
כמה שיותר מהר על מנת שלא תתחיל להיווצר חלודה על המתכת החשופה.
4. שפיכת הקרים אל תוך המיכל ופיזורו באופן אחיד בתוך המיכל ע"י סיבוב, איסף השאריות וחוזר חלילה. הייבוש צריך להתבצע מאוורר ללא אבק.
5. אם יישאר לך עוד קרים (ויש מצב, השכבה די דקה) - עוד שכבה לאחר הייבוש של השכבה הראשונה - לא יזיק.
חשוב לעבוד רק במקום פתוח ולא לעשן ליד הסיפור הזה, הקרים הזה דליק ויש לו ריח מאוד חזק.
הסיבה שאתה חייב לצבוע היא שהקרים גם אוטם סדקים וחורים במיכל. אחרי החומצה אתה בעצם ממיס חלק מהציפוי הפנימי והקרים מצפה את הפנים של המיכל. חבר עם סיקס נוסע ככה כבר שנים ואצלו היו לא מעט חורים בטנק.