יש מצב שאני מוכר את הנבלה... (לא מתאים כ"כ ללוח...)
לא נשאר מה לתקן,
מנוע חדש, מערכות עזר למנוע חדשות/משופצות (קרבורטור, אלטרנטור בוש, סטרטר, מפלג GM חדש, רדיאטור ומערכת פליטה חדשים, קלאץ', טס לחץ מיסב לחץ, גלגל תנופה וזר שיניים הוחלפו לחדשים עם המנוע (זה אחד הסיקסים הבודדים שמניע בצורה חלקה לגמרי ...), צינורות מים דלק פילטרים, משאבות, הכל חדש. הוחלפו צמות החשמל וכל הפנסים. הגיר משופץ, הטרנספר משופץ, גלי הינע חדשים עם צלבים חדשים.
סרן אחורי דנה 44 מחוזק חדש , גשר גיר כפול, תושבות גיר ומנוע הוחלפו.
סרן קדמי משופץ לגמרי, לוקרים משופרים, הסרנים שניהם נעולים.
קיט קפיצים וורן בלק-דימונד 3.5" עם בולמים מותאמים למהלך המתלה.
כננת סופרווינץ' 9000 במצב חדש.
צמיגים מסוג MTR 33 במצב חדש. כנפיים מותאמות לגודל הצמיג ומהלך המתלה.
כל התוספות עברו רישוי כהלכה למי שתוהה.הרכב כשיר ועובר את מבחן הרישוי ללא הערות.
הברזנט נתפר לפני כשנתיים והוא במצב מצויין.
ה"כ יש, מדחס מזגן מוסב לניפוח צמיגים.
הג'יפ מודל 85, יצטרך לעבור שני מבחני רישוי בשנה החל מאוגוסט, אלו יהיו גם הפעמיים היחידות שהוא יראה מוסך בשנה, באחריות !
למה אני מוכר... אולי... ?
כי אני נאלץ לחפש SUV לטובת טיולי משפחות, מה שישאיר את הג'יפ הזה לטיולי אקסטרים דיוטי כרכב שלישי.
כי ביננו, מי יתן לי לצאת לטייל עם הג'יפ בלי הילדים ....?
כי כבר אין לי במה להתעסק עם הג'יפ הזה מלבד פחחות וצבע וזה לא ממש מעניין להתעסק בזה.
אין על מה לכתוב כתבות לאתר.
חסרים אנשים שבאמת מבינים בלנדרובר ומוכנים לכתוב על זה... - יש לי מן ג'וק כזה לקנות לנדרובר דיסקברי או אפילו ריינג'רובר, רכב שבטוח יספק לי הרבה תעסוקה (והרבה שעות המתנה לגרר), זה מאתגר אותי !
אם אני מוכר ב 35, אני מוסיף 35 וקונה ריינג' , מקבל שפע של תעסוקה לשנים הקרובות והוצאה עתידית משוערת של עוד 100 אלף.
אם אני לא מוכר ב 35 - אני משקיע את הכסף בSUV חדש יחסית שלא אמור להתקלקל, הג'יפ הזה ישאר למשחקים.
מה תגידו על זה ?
Re: יש מצב שאני מוכר את הנבלה... (לא מתאים כ"כ ללוח...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
מה תגידו על זה ?
שכבר התרגלנו לזה שפעמיים בשנה, בעונות המעבר, אתה יורד מהפסים.