5 קבצים מצורפים
פרוייקט צביעה של הבאגי שלי (תמונות בפנים)
קובץ מצורף 68703קובץ מצורף 68702קובץ מצורף 68704 קובץ מצורף 68705 הבאגי כמעט פורקה לגמרי, נשאר לפרק את הרדיאטור, המיכל דלק והגלגלים את החשמל הגיר והמנוע אני מכסה בנייר קרטון. מחר אני יתיז חומר חזק מאוד (מסיר שומנים די קטלני) כדי להוריד את כל הגריז והלכלוך שהצטבר במיתלים, במערכת ההיגוי, במנוע ובגיר. לאחר מכן אחרי שהכל יהיה נקי עד כמה שאפשר אני יעבור עם בד שמיר על השלדה כדי שצבע או חלודה שצריכים לרדת ירדו על מנת שהצבע החדש יתפס טוב.
שאלה אחת..
קובץ מצורף 68706 מישהו יודע אולי את הקוד או השם של הצהוב הזה? נדלקתי על הגוון הזה ואני נראה לי שאני רוצה אותו על הבאגי.. אני עדיין מתלבט אולי כחול כהה יהיה גם בתכנון.
תודה...
תגובה: פרוייקט צביעה של הבאגי שלי (תמונות בפנים)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
buggy 1600
קובץ מצורף 68703קובץ מצורף 68702קובץ מצורף 68704 קובץ מצורף 68705 הבאגי כמעט פורקה לגמרי, נשאר לפרק את הרדיאטור, המיכל דלק והגלגלים את החשמל הגיר והמנוע אני מכסה בנייר קרטון. מחר אני יתיז חומר חזק מאוד (מסיר שומנים די קטלני) כדי להוריד את כל הגריז והלכלוך שהצטבר במיתלים, במערכת ההיגוי, במנוע ובגיר. לאחר מכן אחרי שהכל יהיה נקי עד כמה שאפשר אני יעבור עם בד שמיר על השלדה כדי שצבע או חלודה שצריכים לרדת ירדו על מנת שהצבע החדש יתפס טוב.
שאלה אחת..
קובץ מצורף 68706 מישהו יודע אולי את הקוד או השם של הצהוב הזה? נדלקתי על הגוון הזה ואני נראה לי שאני רוצה אותו על הבאגי.. אני עדיין מתלבט אולי כחול כהה יהיה גם בתכנון.
תודה...
מישהו?
2 קבצים מצורפים
הבאגי נצבעה, עכשיו נשאר לצבוע את הג'נטים בשחור ולשים את הברזנטים האפורים.. יצא פיצוץ!!
קובץ מצורף 69516קובץ מצורף 69517
4 קבצים מצורפים
נראה הרבה יותר טוב,
יש כמה מוטות בשילדה שצריך לצבוע או שמתוכנן שם חיפוי?
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נימי
נראה הרבה יותר טוב,
יש כמה מוטות בשילדה שצריך לצבוע או שמתוכנן שם חיפוי?
כן יהיה ברזנטים בצבע אפור בהיר כמו שרואים בתמונה הנוכחית (בצדדים) רק שעכשיו הברזנט האפור יהיה על הכל
קובץ מצורף 69576
4 קבצים מצורפים
סחטיין, נראית אחלה באגי וכיף גדול.
אולי נצל את ההזדמנות של השיפוצון שאתה עושה כדי ליישם את מה שכתבו לך בעבר על מיקום הרדיאטור המסוכן?
אמנון.
תודה רבה! לגבי הרדיאטור אני אקח את הסיכון והשאיר אותו במקומו המיקום שלו ככה כבר הרבה מאוד שנים ולא קרה בנתיים כלום גם כשענפים נכנסו בוא. תמונות בהמשך 😊
ממש יפה, אתה יכול לפרט איך חידשת את הפילטר אוויר?
אני בשלבי סיום של בניית באגי אז אשמח גם לעשות את זה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshicar
ממש יפה, אתה יכול לפרט איך חידשת את הפילטר אוויר?
אני בשלבי סיום של בניית באגי אז אשמח גם לעשות את זה
עברתי עליו טיפה עם נייר שיוף ניקיתי את האבק וצבעתי עם ספריי שחור מט זה הכל יצא יפה ונראה חדש כמו מהחברה כל מי שראה את הפילטר חשב שקניתי אחד חדש
2 קבצים מצורפים
הבאגי כמעט מוכנה נשאר רק לשים את הברזנט הקדמי (עדיין לא שמתי אותי כי אני מחכה למשאבת בלם ובוסטר שצריכים להיות מותקנים שם וחבל לשים את הברזנט ואז להוריד שוב בשביל החלקים האלה)
קובץ מצורף 70928קובץ מצורף 70929
הערה קטנה - חבל שקדחת בכל צינורות השלדה כדי למקם את הברזנטים, הדרך הנכונה היתה לרתך פלאחים קטנים לצינורות ואותם לקדוח לעיגון היריעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
הערה קטנה - חבל שקדחת בכל צינורות השלדה כדי למקם את הברזנטים, הדרך הנכונה היתה לרתך פלאחים קטנים לצינורות ואותם לקדוח לעיגון היריעה.
מה ההבדל ומה זה יתן לי?
תודה ,טל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
buggy 1600
מה ההבדל ומה זה יתן לי?
תודה ,טל
? אני ישמח לתשובה אמנון
לפי דעתי אתה גם מחליש את הצינור וגם פותח למים אפשרות כניסה נוחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נימי
לפי דעתי אתה גם מחליש את הצינור וגם פותח למים אפשרות כניסה נוחה
אם זאת הסיבה שאתם חושבים שעדיף פח על הצינור אז אני רגוע כי היא ככה כבר 20 שנה בערך ואין שום בעיה, רק עשיתי לה טיפול בקוסמטיקה :)
1 קבצים מצורפים
זהו הבאגי מוכנה!
קובץ מצורף 71340