צריך עזרה במוסך זול ואמין באיזור המרכז
היי חברים,
בטיול האחרון שלי הלכה לי ציריה ימנית קדמית, פרקתי את הציריה והיא תקינה, צריך רק להחליף את הפעמון מהצד של הגלגל לא של הדיפרנציאל.
יש למישהו המלצות על מוסך אמין וזול באיזור המרכז שיכול לתקן לי את הבעיה.
אשמח לקבל איזשהי הערכת מחיר במקרה ולמישהו יש מושג...
תודה.
תגובה: צריך עזרה במוסך זול ואמין באיזור המרכז
איך בדיוק פירקת את הציריה וקבעת שזה רק הפעמון? האם ניתן למשוך את הציריה מהצד של הגלגל אל כיוון הדפרנציאל? אצלי זה היה כך וחייב החלפת כל הציריה. החלפת פעמון (ויתקנו אותי המומחים) נדרשת כאשר הציריה במקומה וישנם רעשים (כמו דפיקות/תקתוקים) כשההגה מסובב לגמרי בכיון של הציריה (או הפוך..)
אם מדובר רק על הפעמון ולא על הציריה כולה, זה סדר גודל 200-300 ש"ח. אם מדובר על החלפת ציריה זה כבר סיפור של 800-900 ש"ח.
לא רשמת באיזה רכב מדובר. אם מדובר בויטרה זה הטווח ולא חייבים מוסך שמתמחה ברכבי שטח כי מדובר על חלק שקיים בכל רכב פרטי כך שכל מוסך יכול להחליף
לגבי המלצה על מוסך - תגדיר איזור המרכז, אני לא אמליץ לך על מוסך ברעננה, הנסיעה והזמן יעלו יותר ממה שאולי תחסוך...
קודם כל תודה על התגובה....
מדובר בויטרה 97 אוט' קצרה, במהלך הטיול שמעתי דפיקות מהגלגל ואז בום ונפסקו הדפיקות, באותה רגע למעשה איבדתי את ההנעה הקידמית, שעצרתי בצד לבדוק ראיתי שהצירייה השתחררה מהצד של הגלגל ועדיין היתה מחוברת לדיפרנציאל, משכתי אותה החוצה. (כרגע היא לא מחוברת כלל). הצירייה נראית שלמה ותקינה למראית עין, צריך להחליף פעמון, גומיות ואולי גם מחזיר שמן, הוא נראה טיפה בלוי.
בנוסף, אני נוסע כבר יומיים בלי צירייה ואני מפחד שיכנס לכלוך/מים לדיפרנציאל, אז אולי לפתוח לבדוק ולהחליף שמן.
אני גר בתל אביב, אין לי בעיה גם להחליף את כל הציריה אם מדובר ב 800 ש"ח. אשמח להמלצות על מוסך טוב ואמין שיודע לטפל ברכבים האלו.
שוב תודה רבה...:-)
תנסה אצל מוחמד ב"מוסך קלאסיק", רח' שרירא גאון בדרום ת"א (ליד שד' בן צבי) 0547635146. מקצועי, הגון ולא שוחט במחירים.
תודה חברים, אתקשר ביום ראשון בבוקר.
שיהיה סופ״ש נעים...
ארז 4x4 באזור התעשיה חולון 0522876170.
תודה חברים, טופל וסודר היום בשעה טובה ע"י מוסך ריביירה בתל אביב.
בחור בשם צחי, שירות טוב, עבודה טובה ומחיר סבבה לגמרי!
שיהיה אחלה שבוע... :-))