גראנד צ'ירוקי 4000 שנת 95
שלום לכולם,
אני לקראת בדיקה ואולי קניה של הרכב.
אשמח למספר תשובות:
1.הרדיאטור של החימום הפנימי מנותק מקו המים שמגיע מהמנוע, יתכן בגלל נזילה. מהי עלות תיקון/החלפה של יחידה כזו?
2. כיסא נהג לא זז קדימה/אחורה למרות ששומעים את המנוע החשמלי עובד .
מה יכולה להיות הבעיה?, עלות תיקון?
3. נושאי מנוע,תיבת העברה וכו.. יבדקו בבדיקה (מכון 4X4)
3. האם אתם מכירים מוסך מומלץ באזור השרון/המרכז שמתמכה ברכבים אלו שאליו אפשר לפנות להתייעצות לאחר הבדיקה במכון?
4.
הרכב מיועד לאשתי בעיקר ומידי פעם לטיולים כך שגם הפינוקים אמורים לעבוד
תודה
צח
Re: גראנד צ'ירוקי 4000 שנת 95
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzah
אשמח למספר תשובות:
1.הרדיאטור של החימום הפנימי מנותק מקו המים שמגיע מהמנוע, יתכן בגלל נזילה. מהי עלות תיקון/החלפה של יחידה כזו?
2. כיסא נהג לא זז קדימה/אחורה למרות ששומעים את המנוע החשמלי עובד .
מה יכולה להיות הבעיה?, עלות תיקון?
3. נושאי מנוע,תיבת העברה וכו.. יבדקו בבדיקה (מכון 4X4)
3. האם אתם מכירים מוסך מומלץ באזור השרון/המרכז שמתמכה ברכבים אלו שאליו אפשר לפנות להתייעצות לאחר הבדיקה במכון?
צח
1. לא יודע, בד"כ בעיות במערכת חימום הן אחרות (חשמליות).
2. הכסא מתפקד היטב בכל המצבים האחרים שלו? - אם כן, הבעיה במגעי "הפלטינות" של המתגים, אצלי היתה בעיה כזו שנפתרה ע"י פרוק בעדינות והידוק מגעים של אותן פלטינות.
3. תבדוק גיר ומנוע. תיבת העברה פחות רלונטית, הייתי מחליף אותה בכל מיקרה לכזו של סופה או 242 של צ'רוקי מסוימים.
4. מוסכים מורשים של היבואן בד"כ יקרים, כל מוסך שמתמחה בסופות וברכבים אמריקאים יכול להתאים לך.
5. מכון בדיקה לא יתן לך תמונה נכונה על מצב הרכב כיוון שבד"כ הם לא מכירים אותו כלל.
לטעמי, בזבוז כסף, אלא אם כן זה קלף מיקוח עם המוכר להורדת מחיר.
אני הייתי בודק בדקדקנות את השילדה, ואת שאר הרכב אצל מוסך שמבין עניין ברכב זה. לדוגמא - אודי מזרחי בצומת בילו, יורם - מוסך אפק בת"א, וכו'.