ביום שישי הקרוב התארגנה קבוצה לחסום את כניסת הג'יפאים לבור בתל אביב
https://www.facebook.com/events/1412...n_user_invited
עכשיו חוסמים אותנו, נראה אותם חוסמים אח"כ את הדחפורים שיבואו לבנות שם בחסות החוק.
אני יודע שכבר זה נטחן פה אבל עדיין, נמאס כבר...
הירוקים הורסים כל חלקה טובה שעוד נשארה במדינה המחורבנת הזאת, וכל זה תחת כיסוי של "ירוקים" ובחסות המדינה שמשתמשת בהם בכדי לקדם אינטרסים שממש לא קשורים לשמירה על הטבע.
תגובה: ביום שישי הקרוב התארגנה קבוצה לחסום את כניסת הג'יפאים לבור בתל אביב
היפה הוא שבכלל לא מדובר בשמורת טבע !!!
אבל למה לתת לעובדות להפריע?
מה זה אותנו איתי, אתה מאלו שנוסעים לשם?
אז בואו נהיה אנחנו יותר חכמים ולא ניסע לשם, אחרי הגשם הירקון הרבה יותר מושך מהאין שמורה שלהם.
שיתייבשו שם כמה ימי שישי עד שימאס להם :D
תמשיכו להתבדח ויקטפו לכם עוד מקומות, רק מהיום :
http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=ARTICLES&catId=2&artic leId=9210
גם את הדישון סגרו לנו.
וכן בועז, אני מגיע לשם בימי שישי לשתות תה עם חברים מול הים, וגם לראות ג'יפאים אחרים נהנים מהכלים שלהם, אני לא בוש בזה בכלל.
ובנוגע לירקון, כבר מזמן אי אפשר לנסוע שם בלי לקבל איזה קללה מרוכב אופניים שלא מבין בכלל מה רכב עושה בשביל ישראל מסומן.
סגירת הדישון על ידי הרט"ג זה עניין אחד (ופתחו היום דיון בנושא סגירת הדישון). ופה מדובר על עניין אחר לגמרי - מחאה של אזרחים נגד פעילות של אזרחים אחרים. ואפשר להבין אותה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
סגירת הדישון על ידי הרט"ג זה עניין אחד (ופתחו היום
דיון בנושא סגירת הדישון). ופה מדובר על עניין אחר לגמרי - מחאה של אזרחים נגד פעילות של אזרחים אחרים. ואפשר להבין אותה...
נמרוד, אפשר להבין אותה ועל כך אין ויכוח.
אני לא מגיע לשם בימי שישי למרות שנכחתי שם פעמים מספר בעברי.
עדיין, מדובר על אזרחים ,שמישהו מהם ,כמובן בלי להתייחס לעובדות וכנראה גם בלי לבדוק אותן, מחליט שהבור הוא שמורת טבע וסוחף אחריו את אנשי הירוק תמיד.
שהם ירוקים בלי שום קשר ללמה ואיך, הם אלא שיצילו את העולם מאיתנו המפלצות שרק רוצות להרוס ולהשמיד.
אף אחד לא עוצר לבדוק או לשאול.
כולם עושים עליאום - זה מצטייר יפה וגם "אין".
מצטער, אני בעד לשמור על הטבע, אין מצב שארד משביל מסומן בשמורה, אין מצב שאשאיר אחרי מלוכלך או שאנסה לפתוח דרכים חדשות.
ואגב זה לא רק אני, זה כל חבורה שמטיילת איתי, אנחנו לא האויב....
פעולות כאלה שהן לא מוצדקות ומוכיחות כמה אנשים עיוורים, מגעילות אותי עד כדי הרצון להקיא (ועדיף עליהם).
מה בדיוק ניתן להבין ? קומץ לא מעיד על הרוב, שבאים לשבת בכיף ולסכם שבוע עבודה מול הים.
גם לי מפריע התופעה של צפונבונים שמציפים את בתי הקפה בתל אביב כל ערב ובגללם יש עומסי תנועה שגורמים לזיהום אויר וגשם חומצי... אז מישהו חושב בכלל למחות על זה ?
מה בדיוק מפריע שיש פינה בלב הארץ שמפגישה פעם בשבוע לכמה שעות אנשים עם תחביב דומה ? הורסים דיונה שגם ככה יהרסו אותה לבניה בעוד כמה שנים, וגם זה לא מדוייק, הדיונה (לא ממש דיונה אבל לצורך הדיון) מתחדשת בעצמה בכל שנה.
דווקא ממך נמרוד הייתי מצפה להבין שהיום זה הבור, מחר זה הדיפון ועוד שנה זה סגירה כללית של השטח לרכבי שטח, כמו אצל ידידנו בגרמניה, ואז יפתחו לנו בתשלום כמובן, מגרש משחקים שנוכל "לטייל בו" וישאירו את הטיול בארץ לצפונבונים שלעולם לא עזבו את המרכז אלה אם זה במטוס לחו"ל.
אני מסכים איתך לגמרי וזאת בדיוק הסיבה שאני לא מצביע להם ולא תומך בהם בשום אופן למרות שאני מסכים לגמרי עם המטרות שלהם.
אבל ככה אזרחי ישראל מתייחסים לעולם, זה אני או הוא, אף אחד לא חושב שגם לשני מותר לחיות ואף אחד לא חושב שאפשר לחיות בצורה של גם וגם, זה תמיד או אני או הוא.
תיראה את המאבק הצבוע והדבילי במעשנים שהגיע למצב שאסור לעשן על רציפי הרכבת בחיפה או בתל אביב כי אנשים רוצים לנשום אוויר נקי, אף אחד לא חושב שאפשר להגדיר אזור עישון שלא לדבר על האוויר ה"נקי" בת"א וחיפה.
רוצה עוד דוגמא - בבקשה.
טיילתי טיול רגלי בשטח ובסוף הטיול הגענו למכוניות והכנו קפה, אני הדלקתי סיגריה, אישה צבועה בירוק שזרקה את בקבוקי הפלסטיק לפח הזבל במקום לקחת אותם לפח המיחזור הסתכלה עלי ואמרה לבן הקטן שלה - אתה רואה איך הוא מטנף לנו את האוויר?
דרך אגב, בקבוקי הפלסטיק שלנו חזרו לאוטו והגיעו לפח המיחזורץ
דרך אגב, לדעתי אחת מהסיבות לכל ההתנהלות הזאת היא חוסר אכיפה של הרשויות, מעדיפים לחוקק חוקים ותקנות שמכניסים את האזרחים שומרי החוק, לתוך המעגל של העבירה וכך אפשר לתת דוחות כי הרי דוחות אי אפשר לתת לאלה שמשתוללים ועוברים על החוק, יותר נוח לתת אותם לנו כי אנחנו לא נברח, לא נתנגד ולא נקלל, פשוט נקבל את זה ונשתוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ותודה ל...
יודעים?
אסף.
+1!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ותודה ל...
יודעים?
אסף.
עזוב ,צ'איים לא אחראי............
יודעים למי התודה, אחרי הארוע הראשון כבר אמרנו שנשלם על זה.
הנה התשלום הראשון, ואם לא יעצרו אותם אז יהיו עוד כמה על הדרך.
הם מתכננים עכשיו מלך פתיחת הצירים........
אין לי ספק ששרשרת אנושית של 20 איש תאטום את הבור ותמנע מהג'יפים האיומים להכנס לאיזור ולהמשיך להרוס את הטבע.
בקיצור עוד נפיחה של כמה משועממים שמצאו להם מקום מגניב (חוף ים) ויום מגניב (שישי בצהרים) להפגין ולנסות לעשות איזשהו רעש או בטעות לזכות באיזשהי חשיפה.
ספציפית למקרה הזה לא מרגש, כך או כך כבר מדובר באתר בניה.
בראיה יותר כוללת, כמו האומרים לפניי - הנזק כבר נעשה ואלו הניצנים הראשונים של משהו הרבה יותר גרוע.