שלום לכולם
יש לי מצבור לא קטן של כלי עבודה מפוזרים, מפתחות וכו זה קל לסדר - אני פשוט ירכיב סטים, אתפור בנדולרה ושלום על ישראל
אבל איך מסדרים בוקסות? סתם בקופסאות פלסטיק או שיש איזה רעיון יותר טוב?
Printable View
שלום לכולם
יש לי מצבור לא קטן של כלי עבודה מפוזרים, מפתחות וכו זה קל לסדר - אני פשוט ירכיב סטים, אתפור בנדולרה ושלום על ישראל
אבל איך מסדרים בוקסות? סתם בקופסאות פלסטיק או שיש איזה רעיון יותר טוב?
על פס ייעודי לבוקסות
אסף.
פתרתי את הנושא אחת ולתמיד !
רכשתי ארון כלים ( כמו במוסך ) - לא זול ( 1000 ש"ח וצפונה ) סופסוף אני מוצא את הכלים מייד , פתאום נהייה לי מצבור ענק של בוקסות וכלים ( איפה היו כל השנים ? )
לכל סוג כלים יש מקום ייעודי ( 12 מגירות ) ליד הארון מחזיק קופסה פלסטית - מכניס לתוכה את הכלים הדרושים ובסוף העבודה הכל חוזר למקום .
פעם ראשונה לאחר 30 שנה שיש לי סדר אמיתי בארגז הכלים - מומלץ , למרות העלות הגבוהה .
אילן
אין טעם לסדר, תוך שבועיים מקסימום -הבארדאק חוזר.
סדר יש רק בארונות הד"תקים.
זה נראה ככה, ונכנס יופי בבנדולרה:
קובץ מצורף 71005קובץ מצורף 71004
אסף.
הכוונה היא לסדר לטובת הארגז שברכב. אילן - עדיין אין לי חניה/מוסך סגור :-)
חיפשתי קצת באי ביי - הכי זול שמצאתי עולה כמעט כמו סט בוקסות של סיגנט
http://www.ebay.com/itm/1-2-drive-SO...item3f21eab8ca
zviki
אני בטוח שאתה צודק, אבל מדי פעם צריך לסדר קצת
מכיר את התופעה , אצלי המצב יותר חמור - יש לי בית מלאכה אשר שם אני בונה מהיסוד וגם משפץ ומתקן מכונות קידוח קטנות ומעניינות .
לפעמים תוכל למצוא אותי עובד גם בערב עם תאורה מתאימה .
הפיתרון הזה של הארונית פשוט עשה לי סדר בכלים בפעם הראשונה בחיים !
לגבי כלי עבודה בג'יפ פשוט ארגז כלים בסיסי לא גדול מידי עם המידות המתאימות לרכב הספציפי - לא יעזור תמיד אבל תמיד יהיה שם בלגן ( הרי כאשר אתה זקוק לכלים זאת אומרת שנתקעת ומתי זה קורה כמובן בעליה או בשפ"צ או בבוץ ואז הכלים מתגלגלים להם בנחת מתחת לג'יפ - לך חפש אותם ) .
לדעתי קשה מאוד לשמור על סדר בארגז כלים בשטח .
אילן
אצלי פסעם כאלו שכניתי בארץ בכמה עשרות שקלים
מאוכסנים על מגשון מגנטי קטן שעולה 20 שח בל.כ.
אתה יכול גם רק את המגנט...
בבית יש ארונית כלים מסודרת, ברכב אני מחזיק בנדולרה לרוב הכלים + קופסאת פלסטיק שקופה שטוחה כזאת (דומה למה שבתמונה) עם תאים שבא מסודרות הבוקסות ולצידן פריטים קטנים אחרים (פיוזים וכיו"ב) הקופסא הנ"ל מתחת למושב הנוסעים.
http://www.yalla.co.il/yala/uploads/...54138670-1.jpg
מישהו יודע אם בלכ יש כאלה פסים? לא זכור שראיתי והמחיר באיביי סתם גבוה. כרגע הפיתרון של נמרוד נראה הכי יישים.
קונים סט חדש בקופסה יעודית,,,,,,,ואת הערמה בתפזורת מעבירים אלי !!!!!!!!!!!!!
איך לא חשבתי על זה קודם! :-) אבל דע לך שמדובר באיזה ארבעה חמישה סטים שעל חלקם כתוב "יוצר במערב גרמניה" לא נראה לי שהם שווים משהו:-)
לאן התדרדר הפורום....אם מדובר על סט נייד, שים בבנדולרה, אם בסט קבוע, שים בקופסא עם מחלקות. יש כאלה בל.כ
אם אתה ממש רוצה להתפנק, תבנה לך ארון כלים.
מיכה.. עדיין צריך פתרון לבוקסות בבנדולרה, לא?
אסף.
אין בבונדולרה כיס?
כיס אחד מרכזי? לא שאני מכיר. לא יהיה אפשר לקפל ככה. כיס נפרד לכל בוקסה? התעסקות רצינית. כנל כיס אחד צר שכל פעם יצתרכו להוציא את כל הבוקסות כדי להגיע לאחת ספציפית...
וסליחה על דרדור הפורום :-)
זה היה בצחוק, אתה לא מדרדר כלום.
חשבתי שיש כיסים, אבל כנראה שאני לא מדבר על אותו דבר.
אתה יכול לקחת מוט בקוטר שאפשר להשחיל עליו את הבוקסות (תלוי כמובן מה יש לך) ולעשות סוג של שרשרת אבל כדי להוציא אחת צריך לפרק הכול.
על כמה בוקסות כבר מדובר? כמה סוגים (הכוונה לדרייב)
אישית אני חושב שהכי יעיל לסט נייד זה קלמר בד כלשהו. גם אם הייתה לך קופסא, זה נורא מבאס כשהבוקסות נופלות ממנה. אתה יכול לתפור לך תיק בד מבד עבה עם כמה כיסים בשביל כל סוגי הבוקסות שלך.