תגובה: פילאטיס? מה אני, בחורה?
"מחלת מקצוע קלאסית" [למרות שאני עדיין לא נגוע בה למזלי] וקצת מזכיר לי את חמותי שתחייה ושאמרה לי: "אם עברת את גיל ה- 50 ואתה קם בבוקר ולא כואב לך כלום- סימן שאתה מת":)
הייתי אומר לעצמי על מה שאסף כתב "מה נפל עליו פתאום באמצע היום", אבל ביום חמישי האחרון, באמצע טיול גברים הארדקור, כזה שיש בו רק רכבי שטח אמיתיים וקשוחים (ג'יפים אמיתיים - סופות, סיקסים, וגם טנדר יפני אחד, חבוט אבל גיבור (היילקס), מין טיול כזה שכל היום נוסעים ב-LOW על סלעים גדולים בזויות משונות וכל כמה קילומטרים מישהו עוצר ופותח מכסה מנוע וכולם שולפים ארגזי כלים... בקיצור - טיול כיף אמיתי. בדיוק באמצע היום זה נפל גם עלי - הפסקתי להינות מהטיול והתחלתי לסבול. העובדה המשמחת שהסופה שלי היתה היחידה בכל הקבוצה שלא נשברה ולא ביקשה ממני לפתוח ארגז כלים, ממש לא ניחמה אותי. מצאתי את עצמי בצהרי היום הרוס פיזית כמו שבחיים אף פעם לא הייתי.
כאבים בכל הגוף. לא כמו שאסף מתאר, עדיין בלי נימלול בידיים וברגליים, אבל כאב בכל שריר ושריר, עם מוקד עצבני בגב. זה הציק ברמה שממש לא רציתי לנהוג עוד והעברתי את ההגה לשי. ה"מנוחה" במושב הימני של הסופה לא עזרה. המשכתי לדאוב כמו פולניה זקנה.
חזרנו הביתה בערב, הייתי עייף מאוד וישנתי מצוין, אבל קמתי בבוקר עם אותה הרגשה מחורבנת. כאבים נוראים בגב, חוסר יכולת לסובב את הצוואר וכאבים שמוקרנים לכל הגוף. מהזרת הקטנה ברגל ועד קצה הראש. זה נמשך ככה כל יום שישי ושבת ורק אתמול בבוקר התחיל להירגע. השינה היתה מצוינת, היא תמיד מצוינת, אבל הכאבים היו שם וחיכו לבוקר.
אז נחליף את מושבי תע"ר הנוראים למשהו של פרייבט, יהיה יותר נוח לגמוא מרחקים, אבל כנראה שזה לא ימנע את הכאבים. מאוחר מדי.
אני כבר בן 47, עשרים ושלוש שנים נהדרות על ג'יפים אמיתיים בלבד - סיקסים וסופות - עם קפיצי עלים שמתעללים, ועוד שלוש שנים בצבא על טנקים ונגמ"שים וננ"ים ואבירים וריאוסים וג'פ"סים וכל דבר אחר שנוסע בשטח ולא בדיוק מפנק את הגב... עכשיו מתחילים לשלם את המחיר. כנראה שאצטרך לחשוב על הפילאטיס הזה מתישהו.
עזבו שטויות,מרק עוף חריף - מרפא הכל:p
דרור,
סחטיין, עוד 16 שנים תגיע לגיל שלי...
אולי במקום פילאטיס, תקנו כרכרות נוחות ומפנקות?
מה זה , יש פורום חדש ...
זה נשמע כמו פרום פנסיונרים באתר "כללית"
פשוט צריך להתחתן עם האשה הנכונה... אשתי מטפלת ברפואה סינית :) איך שקצת כואב הגב ישר עפות עליי מחטים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רמי גלבוע
דרור,
סחטיין, עוד 16 שנים תגיע לגיל שלי...
אולי במקום פילאטיס, תקנו כרכרות נוחות ומפנקות?
אבוד רמי, אבוד.
מי שאחרי הפעם הראשונה לא נגמל מזה והמשיך שוב ושוב ושוב (שניים סיקס, שניים סופה) כבר לא יכול להתרפא לעולם.
חוץ מזה שכרכרה או פילאטיס? פילאטיס בלי לחשוב פעמיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liontamer84
פשוט צריך להתחתן עם האשה הנכונה... אשתי מטפלת ברפואה סינית :) איך שקצת כואב הגב ישר עפות עליי מחטים
אני מקווה שרק כשכואב לך, ולא כשאתה עולה לה על העצבים ;)
הרגתם אותי לגמרי
אני קניתי את הסופה שלי במיוחד כדי להרפא מכאבים
זו הפיזיוטראפיה הכי טובה לעצמות מזדקנות
ואני רק נעשה יותר ויותר בריא
ג'יפ וקצת וויסקי-התרופה הכי טובה לכאבים
חג שמח
אסף, בתור מי שעוד בתקופת הלימודים בחר ב "פלדנקרייז" ובריקודי עם במשבצת של "ספורט חובה" , הרשה לי לשאול אותך את השאלה הבאמת חשובה.
בסטודיו הזה שאתה ממליץ עליו , יש כוסיות ?!
צוציקים שכמותכם עם בלונים באף,מה קרה? נגמרה לכם הבמבה?
אסף, אתה אומו?
ואםכבר טיפולים לגב אז אני מציע משהו הארד קור- כירופרקטיקה!
סביון
היי בנות,
קצת כבוד: פילאטיס לא קשור דווקא לרקדניות. זו שיטה שקרויה על שם ממציאה, ג'וזף פילאטיס, אדם מיוחד במינו, בן החלשלוש של של מכונאי רכב שעסק בפיתוח גוף, באגרוף ובהאבקות כדי להתגונן מהצקות של ילדים שהוציאו לו עין בילדותו בגרמניה. הוא טיפל בפצועי מלחמה באנגליה במלחמת העולם הראשונה (אי הגברים), והמציא את המכשיר הראשון מקפיצים ומוטות של מיטות ברזל (אגב, המכשיר נקרא "קדילאק"). מאחר וסירב לאמן את המשטרה והצבא של הנאצים, היגר לארה"ב ושם פיתוח וביסס את השיטה לשיקום ספורטאים ורקדנים מקצועיים.
חן
מה השלב הבא?
סטודיו C?
שומרי משקל? (תתחילו להביא בירות לייט וויסקי דיאט?)
תתחילו לשחות חזה עם כובע ים ורוד ובגד ים שלם? (לאט, מאוד לאט, שלא ישפריץ על הליפסטיק?)
כנפיים במקום אנטריקוט?
העיקר שאתם מתלוננים שלא מייצרים רכבי שטח קשוחים עם שני סרנים חיים. למה מי יקנה אותם? הכוסיות שבשיעור פילאטיס?
הלו? זה ג'יפולוג?
מפגש ג'יפולוג הבא יערך בקפה קפולסקי, יוגשו קישים של מיטב ירקות העונה, סלטים שונים (חסה, חסה אמריקאית, חסה עגולה, חסה סגולה, ארוגולה) ויהיה משחק בינגו עם פרסים. (פרסים - יעני מתנות קטנות ששוות חצי שקל, לא איראנים של אחמדיניג'אד).