ציטוט מפקח שפגשתי :בקרוב אל על הפג'ר עין תינה ועוד מקומות ייסגרו, הרשות לא יכולה לספק יותר את המותג הזה של נסיעת ג'יפים בנחלים בחינם אין מה לעשות.
Printable View
ציטוט מפקח שפגשתי :בקרוב אל על הפג'ר עין תינה ועוד מקומות ייסגרו, הרשות לא יכולה לספק יותר את המותג הזה של נסיעת ג'יפים בנחלים בחינם אין מה לעשות.
ובסוף הרשות יגלו שגם אלו שניסו לשמור על החוק נשברו...
למה כל זה קורה ברור לכולנו הבעיה היא שהרשות לוקחת את הפתרון הקל של סגירת צירים חופים ושמורות. זה כמו שיסגרו את הכבישים כי הנהג הישראלי נוהג כמו מניאק. עם כל הכבוד לפקחים שיעשו את העבודה שלהם ויאכפו את החוק, מי שמלכלך הורס וכו שיחטוף אבל בשביל זה הם צריכים לשרוץ בשטח ולהתעמת עם עבריינים שלא באמת דופקים להם חשבון. בעמדה שהם נוקטים היום הם הופכים את כולנו לעברינים ולאויבים שלהם למרות שהאינטרס שלנו אמור להיות זהה.
ישנתי שם בחג עם חברים, ושמעתי ממשפחה ליד שבאה למקום כבר 15 שנה ששנה הבאה המקום יהיה מגודר. אני רק לא מבין למה...
עשינו סיבוב... המקום שקט, נקי, לא ראיתי נזק של גיפים או התפרעויות. אז מה העילה לסגירה?
ומי אמר שצריך עילה ?
תפנימו שהרשויות בארץ עושת מה שבא להן והעם אומר תודה .
עידו
בתכלס יש סיבה, אני שם בקיץ כמעת כל יום ואין מה לעשות בגלל שסגרו את החופים אז כל התנועה מתנקזת לנחלים לחפש פינה וכמויות האשפה הם עצומות אבל שוב הבעיה היא אמיתית אבל הפתרון דפוק
בנתיים זה רק שמועה.
אם יעשו משהו שכואב לנו אנחנו כבר נדע להגיב, לא?
בדיוק כמו שעשינו כשהעלו את מחיר הדלק, סגרו את החופים ואת הנחלים האחרים.
אנחנו כבר נלחם על הזכויות שלנו וננצח! ( כשיבוא המשיח)
לא זכור לי שבאל על או הפג'ר הקטן יש עומס חריג של ג'יפים..
מעניין.
אני באמת מקווה שזו רק שמועה.
אסף.
חבל. אני הייתי שם פעם ראשונה בחיי לפני שבוע - בין שבת לראשון כשכל הכנרת מפוצצת באנשים ברמה מגעילה. מי שעוד לא היה - מומלץ בחום, המקום נקי, המים מעולים, שקט בלילה, ריצפה חלקה וכו.
אגב, לא מעט חברות טיולים מתפרנסות מהמסלול הזה לא?
זו לא שמועה, כבר התחילו בצעדים אופרטיביים בשטח
בבית הבק בכיוון הזאכי כבר הציבו שלטי ענק האוסרים על נסיעה "בקרבת חוף הים",
בשרשור העצוב שמחפש איך אפשר לסייע לרשות כתבתי שזה שלב ראשון בסגירת האזור כולו לג'יפים
בפסח האחרון אי אפשר היה לטייל בנגב בלי להיתקל בשלטי "אין כניסה" עצומים של הרשות על כל צעד ושעל (אולי הוצבו על ידי המתנדבים הנאיביים מהפורום)
אין ספק שהחופש לטייל בג'יפים הולך ומצטמצם, ולמרבה הצער זוכה גם כאן לרוח גבית שמצדיקה את המצב העגום הזה (דוגמת השרשור שעסק בסגירת הדישון)
באמת צריך להספיק לטייל, לפני שייגמר. זה ללא ספק הכיוון.
אז הם יסגרו גם לאופניים שגורמים, באופן מוכח, הרבה יותר נזק מג'יפים?
אסף.
אני מניח שהוא היה ציני...
עכשיו זה נראה פחות שמועה ויותר מרגיז.
התנועה ברגל בלבד...
קובץ מצורף 72264
תפנימו ששטח המיועד לטיולים קטן במדינה הזאת, כמות האוכלוסיה רק גדלה יחד איתה גדלה גם כמות המטיילים (גם בג'יפים) והתוצאה היא (בלשון נקייה ולא מכובסת)- הפקרות .
כמו בגביית מיסים שהכי קל/נוח לגבות מכולם את אותו סכום, כך גם הכי קל * לסגור באופן גורף אתרים פתוחים.ע"מ לשמור על ערכי טבע/נוף/עתיקות/מור"ק וכן אפילו על "שרשרת המזון".
* אבל קשה לפקח על מגזרים מסוימים - ראו את השירשור שפתחתי על "ארץ הדרוזים" בתקיית "ידיעת הארץ"
ניחא , אנחנו טיילנו עם הג'יפ ברוב המקומות , היכן יטיילו ילדנו /נכדנו ?
אסף צודק, נחל פרצים נסגר לרכבים, אבל הנזק שעושים רוכבי האופניים גדול, הם נוסעים על הדפנות של הנחל ומשאירים חריצים מגעילים, הם מתחרים מי יגיע יותר גבוהה.
נמרוד
זיבי יסגרו לאופניים.
"אופניים זה בריא"
"אופניים זה ירוק"
"אופניים שומרים על הסביבה"...
לדעתי ככל שזה היה תלוי ברשט"ג, כל השטחים היו נסגרים לגמרי לכניסת בני אדם, ברכב, באופניים וברגל, אבל זה מוגזם, אז נכנסים במי שהכי קל.
לאופניים יש גם לובי חזק ותדמית "שקטה", "מנומסת" ו"נקייה".
נראה לכם שמישהו ירדוף אחרי רוכבי אופניים? יש לוחית רישוי לצלם? יש כתובת לשלוח אליה דו"ח?....
שלא תיבנו לא נכון, אין לי כלום נגד רוכבי אופניים אבל לא משנה מה האמת ומהן העובדות, הבול של המטרה תמיד יהיה על ג'יפים.
כרוכב אופני שטח בחמשת השנים האחרונות וכמובן גם פעיל בפורום גרופי לאופניים תרשו לי בבקשה לכתוב לכם: "פחחחחחחחחחחח"
זה מדהים איך כל קבוצה מלכלכת על השניה... "הם הרוסים את השטח" "אליהם לא נתפלים" אני שומע את זה גם שם.
תפסיקו כבר לבכות... גם לנו מחכים בסוף השביל כדי לתת קנסות כי לנו אין לאן לברוח. אתם קצת מפספסים את העיקר.
נו מה חדש אתה בארץ היהודים כאן סוגרים לגפים את הנחל אז האופנים אשמים או הולכי הרגל או הסבתה של השכן :)
יש לי חדשות לכם כולם עושים נזקים ולא משנה איזה כיסא יש להם או שאין להם כיסא בכלל , ואני עברתי את כול הסוגים של הכיסאות כך שאני מכיר את זה טוב .
זה לא הגלגלים / רגלים / רכב /גיפ שהרס זה הבני אדם שלא אכפת להם מהסביבה וזה כבר נושא לפרום חינוך .
עידו