בקשת עזרה למנהל האתר ג'יפטריפ
נראה שבעלי ״ג׳יפטריפ״ הסתבך קצת...
http://www.jeeptrip.co.il/start/foru...?p=1&id=960347
אולי יש פה מי שיכול לעזור ?
גילוי נאות 1: שירשור זה פורסם באישור הנהלת ג׳יפולוג.
גילוי נאות 2: אין לי שום קשר ל׳צהוב׳ - אני בעיקר משתמש לא פעיל.
ולסיום סיומת: דעתי שאין זה המקום לדיון חופשי ודעות על האתר ובעליו מאחר ובמקרה דנן זה עלול רק להזיק.
תגובה: בקשת עזרה למנהל האתר ג'יפטריפ
תבורך העזרה ההדדית והיוזמה לכך ותוצאות בעיה זאת עשויות להשפיע על כל מי שמשתמש בפורומי האינטרנט השונים.
בברכת חג עצמאות שמח - רפי לין
אנשים,
כמי שאחראי על הצד העיסקי של אתר ג'יפולוג, אני שמח על כל גולש שגולש פה ולא גולש באתרים אחרים, אבל
כפי שביקש התייר, זה לא המקום לדיון או התלהמות כלשהיא!
מי שיש לו איך לעזור יבורך, מי שלא, שפשוט לא יגיב, בבקשה.
עוד משהו, כדי שהאשכול ישאר ממוקד, ותרו על דעות ותנו לאלא שיש להם נסיון בתחום להגיב.
תודה על ההבנה והעזרה לזולת.
סביון
חלק מכם מפספסים את הנקודה.
אני לא מכיר את גדי ולעיתים רחוקות מבקר בג'יפטריפ, אבל יש פה ניסיון להגבלת חופש הבעת הדיעה וניסיון לסתימת פיות.
מחר סביון יכתוב על צמיגי XXX שהם זבל שלא ברא השטן וברלי ישמיץ את YYY אחרי נסיעת מבחן ושניהם ימצאו עצמם לפתע תחת תביעת דיבה.
מדובר פה על בור ללא תחתית בו אסור לנו להביע דעה ולמתוח ביקורת, לא נעימה ככל שתהיה.
חברים,
מחקתי חלק מההודעות שלא היו לעניין האשכול (ולא לכבודו של הפורום).
בבקשה מכם, מי שיש לו איך לעזור, סבבה, מי שלא, אז שלא יעזור, אבל שלא יגיב, בבקשה.
גדי לא ביקש עזרה ולא פנה לפה לקבל עזרה,
חבר פורום העלה את האשכול הזה ועל זה כל הכבוד לו.
אני בדרך כלל לא מתערב בניהול הפורום (בשל ניגוד אינטרסים), אבל קצת הגזמתם, אתם לא אוהבים את גדי ואת דרך ניהולו, סבבה, אבל שמחה לאיד?
מה נהיה איתנו?
נחזור שוב לבקשה המקורית,
מי שיש לו איך לעזור, שיעזור. מי שלא, שלא יגיב, בבקשה.
תודה על ההבנה,
סביון
Co-Posted גם לאתר ה"שני".
אני בדעה שגדי צריך לפתוח חשבון בנק ולאפשר לגולשים מכאן ומאתרי ג'יפים אחרים לתרום למימון המאבק המשפטי ובמידת הצורך גם לתשלום הקנס. להזכירכם, בפרשת הסרט "שיטת השקשוקה" נתבעו יוצריו על ידי משפחת עופר, הייתה התארגנות ציבורית שנועדה לסייע במאבק המשפטי שבסופו שילמה משחת עופר בהסדר הוצאות משפט ליוצרים.
מוטלות הרבה כפפות באתר הזה והרבה יצרים מוצאים בו מקום. אני לא מכיר את כל הפרטים, ויתכן שנעשו טעויות בהתנהלויות, אבל אני חושב שהפעם מדובר במשהו שגדול מריב טיפשי, מה גם שחלק ניכר שחלק מהגולשים הם שהביעו את דעתם.
בקיצור, גדי, אם אתה מרים את הכפפה, מתחייב להעביר את מאת השקלים הראשונים. אתה במקרה הכי חמור צריך רק אלף וקצת כמוני. ואם תזכה בפיצויים כמקווה - תרום הכסף למטרה טובה.
יצחק מוגזח.
אני גם בעד ההצעה האחרונה שהועלתה ומוכן לתרום 100 ש"ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
חברים,
מחקתי חלק מההודעות שלא היו לעניין האשכול (ולא לכבודו של הפורום).
בבקשה מכם, מי שיש לו איך לעזור, סבבה, מי שלא, אז שלא יעזור, אבל שלא יגיב, בבקשה.
גדי לא ביקש עזרה ולא פנה לפה לקבל עזרה,
חבר פורום העלה את האשכול הזה ועל זה כל הכבוד לו.
אני בדרך כלל לא מתערב בניהול הפורום (בשל ניגוד אינטרסים), אבל קצת הגזמתם, אתם לא אוהבים את גדי ואת דרך ניהולו, סבבה, אבל שמחה לאיד?
מה נהיה איתנו?
נחזור שוב לבקשה המקורית,
מי שיש לו איך לעזור, שיעזור. מי שלא, שלא יגיב, בבקשה.
תודה על ההבנה,
סביון
מסכים אתך .
גם אני לא מקבל את המחיקות בהבנה ואפילו שזה אתר פרטי אתה מציג פה צד אחד של המטבע, ולא את הצד הנכון...וכן זה מתחיל להזכיר את הצהוב כל העניין הזה וחבל שגם האתר הזה יגיע לאן שהצהוב הגיע כשאנשים וותיקים וטובים התחילו לעזוב. . נכון, גדי לא ביקש עזרה אבל מן הראוי שמי שחושב לעזור יידע בדיוק לאן הוא מכניס את הראש..
בהצלחה