אני צריך עזרה דחוף בנוגע לטרנספר 242 j היה לי טרנספר 231 והחלפתי אותו ל 242 והזנב האחורי לא תאים כי אין לי ספידומטר בגלל הציר המרכזי והדריישאפט הקדמי ארוך מידי תענו לי הכי מהר שאפשר תודה*
Printable View
אני צריך עזרה דחוף בנוגע לטרנספר 242 j היה לי טרנספר 231 והחלפתי אותו ל 242 והזנב האחורי לא תאים כי אין לי ספידומטר בגלל הציר המרכזי והדריישאפט הקדמי ארוך מידי תענו לי הכי מהר שאפשר תודה*
אני עונה הכי הכי מהר מהר שאפשר אני רץ בשיא המהירות מה אתה רוצה לדעת לגבי הטרנספר שלא מתאים לדרייבשאפט הקדמי והספידומטר אפשר גם להשתמש בסימני פיסוק נגידפסיק נקודה והכי חשוב סימן שאלה אבל כנראה בגלל שאני עונה לך מהר הכי דחוף אז שכחתי
קרוע מהריצה, חייב לנשום רגע...
בברכה,טושי
היי טושי, בטרנספר 242 הציר המרכזי השיניים שלו קצרות ולכן אין לי ספידומטר בטרנספר 231 הספידומטר היה עובד בשיניים של הציר, מה אתה מציע לי לעשות ? שמעתי שיש אנשים שמחליפים ולהם אין בעיה, בנוסף אחרי ההרכבה הדריישפט הקדמי נהיה ארוך מידי, אשמח לעצה, רעיון ועזרה תודה
רונן שלום.
משהוא נשמע לי חשוד בסיפור שלך.כשאתה אומר שהציר הקידמי קצר, אתה מתכוון לציר שנכנס לגיר? כי אם כן אז אתה בבעיה רצינית יותר - הרכב זז?
בכל מקרה לפי מה שאני זוכר , אז לא הייתי צריך לשנות משהוא בדרייב שפטים.
קראת את המאמר להתקנת טרנספר 242?
יואב
היי יואב אני שמח שאתה מגייב אני הרבה זמן קורא בפורום ורק עכשיו היצטרפתי אני הבנתי שאתה המומחה .הבעיה שלי שבציר המרכזי של ה231 יש שניים חרוטות שהספידומטר היה בנוי עלהם ו242 אין הבנתי שב242 הספידומטר הולך עים חיישן .בעיה שניה אחריי שהרכבנו את ה242 הדריישפט הקידמי ארוך מדיי*
רונן
החלפת הטרנספר ב ZJ מתחלקת ל2 סוגים
א. החלפה שאינה דורשת פירוק טרנספר
ב. כזו שכן.
במקרים נדירים תמצא טרנספר 242 או 231 או 241 שיתאימו BOLT-ON [ יעני, ללא שינויים נוספים ] לרכב שלך. למה ? ככה . כי כל שנה \ מודל \ מנוע \ גיר השתנה האורך הכולל של רכבת הכח ולכן קשה לדמיין שאחרי החלפת טרנספר, תוכל להחזיר את גלי ההניע שלך למקום ללא צורך בשינוי כזה או אחר.
מצד שני , שינוי בגל ההניע הוא הדבר האחרון שצריך להטריד אותך... שים את הרכב במנח כביש, 4 גלגלים על הרצפה ותמדוד את האורך. לך למישהו שמבין ענין ומשפץ גלי הניע [ גרינגראס בחולון, באסם בכפר קאסם , ואני בטוח שיש עוד איזה 30 כאלה בארץ ] ותבקש להתאים את שלך למה שצריך ועל הדרך יבצעו איזון, יבדקו צלבים וחופשים.
בהצלחה
יואב שלום, אני אשמח אם תוכל לעזור לי, מספר הטלפון שלי 0503728810 יש לי עוד כמה שאלות, אודה לך עם תוכל לדבר איתי ביום ראשון או במוצאי שבת, שבת שלום רונן או לחילופין שלח את המספר שלך ואני אצור איתך קשר תודה