צריך עזרה בבניית חנות ורטואלית
לכול מי שיכול ומוכן לעזור:
יש לי צורך בחנות עם עגלה וצ'ק אאוט, אין לי צורך בקבלת כרטיסי אשרי, זה יעבוד דרך גוגל צ'ק אאוט או פיפאל והתשתית הזאת כבר מוכנה.
לא צריך משהו פאנסי, רק שיהיה חברותי לשימוש וקל לעידכון ועריכה.
אז רעיונות ואו ו עזרה- יתקבלו בברכה.
תגובה: צריך עזרה בבניית חנות ורטואלית
אתה רוצה אתר קיים מוכן או להקים אתר משלך? כמובן לא מדובר על תכנות של אתר אלא על מערכת כמו ג'ומלה או דרופל שלתוכנה מטמיעים חנות.
באיזו שפה אגב? אנגלית הכי פשוט והכי קל.
תודה לשימי, אתר לא רע בכלל למרות שלדעתי עדיין די מסורבל לסובלי ADD כמוני (קריא: סבלנות של מרוקאי)
מיכה,
לא כזה מעניין מוכן או לא כול עוד זה קל וחברתי לשימוש ע'י כאלה שרואים תיכנות HTML כשווה ערך לאינקויזיציה הספרדית.
שלום,
אני לא מאמין שרצוי לבנות אתר באמצעות חברות חינמיות כמו WIX משום שזה פותח פתח לבעיות בעתיד (מי הבעלים של הדומין מי הבעלים של התוכן איך מעברים את התוכן לפלטפורמה אחרת....)
מה שאפשר לעשות זה לבנות אתר באמצעות פלטפורמה חינמית כמו דרופל WordPress ... עלות הקמת אתר פשוט בסביביות האילו הם 5,000 עד 10,000 כולל הקמה וגרפיקה ועלות תחזוקה 10-20 דולר לחודש.
הסליקה זה דבר לא פשוט ודורש בחינה לעמק
אם אתה רוצה אתה מוזמן לבקר באתר שלי www.ghotit.com הפלטפורמה של האתר הינה WordPress הסליקה היא ע"י Plimus ואם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אלי (אני לא מפתח אתרים)
בשורה התחתונה מה שאני למדתי זה שאתר זה דבר דינמי ומה שנראה זול בהתחלה נהיה יקר בהמשך
עצה לא רעה אבל כרגע אני בשלבי זחילה ומנסה לפתח עת העסק על תקציב של שרוך, לכן חינמי זה חיובי
בעניין הדומיין, אין לזה ערך כרגע ואפשר לשנות כול רגע למשהו אחר-חדש שזה לא נדיר במגזר.
אה שכחכתי
למיכה- באיזה שפה
אנגלית כמובן.
מציע לך לקרוא קצת על וויקס הישראלית. ולצפות בוידיאו.
עד היום בנו 30 מיליון משתמשים אתרי אינטרנט באמצעות וויקס.
תרשה לי לחלוק אליך, בו נומר שבעוד שנה אתה מגלה שהפלטפורמה שפיתחתה את האתר לא מתאימה מה אתה עושה הרי הדומין של האתר לא שלך אתה לא יכול להפנות את המבקרים לאתר החדש וכן כול העבודה של הפנית מבקרים לאתר הולכת לעיבוד ואתה צריך להתחיל מהתחלה (העבודה של הפנית מבקרים לאתר וצבירת מוניטין במנועי החיפש הינה העבודה שדורשת הכי הרבה השקעה הן של זמן והן של כסף) לכן לכול הפחות אתה צריך לבנות את האתר בסביבה שמאפשרת לך בעלות על הדומין והעברתו למקום אחר
אין צורך להיתגוננות...
ואפילו אמרתי תודה ו"לא רע"
כול מי שמכיר אותי יגיד(לך) שפירגנתי ברמה יוצאת מהכלל.
אהה, לא התגוננתי.
רציתי שתרגיש יותר בטוח לגבי הפלטפורמה הלא מוכרת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BackDoorMan
מציע לך
לקרוא קצת על וויקס הישראלית. ו
לצפות בוידיאו.
עד היום בנו 30 מיליון משתמשים אתרי אינטרנט באמצעות וויקס.
לא אמרתי wix הינו פתרון גרוע רק אמרתי שהוא לא מתאים לכול סוג של אתר (לדעתי הוא טוב לאתרי תדמית קטנים לא לחנות ) ובכול מקרה לפני שמתחילים לבנות צריך לקרוא את תנאי השימוש וב wix תגלה ש:
BY USING AND/OR VISITING THE WWW.WIX.COM WEBSITE AND/OR ANY SUB-WEBSITE OF WWW.WIX.COM (as defined below; collectively, including all content available through the Wix.com domain name and/or any sub-domain name such as www.mobile.wix.com, the "Wix Website", or "Website"), is owned, maintained and operated by Wixpress Ltd.
וזה מאוד בעייתי לאתר שרוצה להיות עצמאי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
thebips
תרשה לי לחלוק אליך, בו נומר שבעוד שנה אתה מגלה שהפלטפורמה שפיתחתה את האתר לא מתאימה מה אתה עושה הרי הדומין של האתר לא שלך אתה לא יכול להפנות את המבקרים לאתר החדש וכן כול העבודה של הפנית מבקרים לאתר הולכת לעיבוד ואתה צריך להתחיל מהתחלה (העבודה של הפנית מבקרים לאתר וצבירת מוניטין במנועי החיפש הינה העבודה שדורשת הכי הרבה השקעה הן של זמן והן של כסף) לכן לכול הפחות אתה צריך לבנות את האתר בסביבה שמאפשרת לך בעלות על הדומין והעברתו למקום אחר
אני מעריך (אולי אני טועה) ש 30 מיליון אתרים זה 30 מיליון משתמשים שחלק מהם חשבו,שקלו ובדקו את האפשרות הזו,
אם זה עדיין מתאים/משתלם להם, רוב הסיכויים שזה גם ישתלם ל TZAGI
[QUOTE=thebips;509315] הולכת לעיבוד ואתה צריך להתחיל מהתחלה /QUOTE]
אתה בטח מתכוון " לאיבוד"
אבל יהיה מאד קטנוני מאמריקאי לתקן שגיאות כתיב של ישראלים.
בכול מקרה, דעתך לא שגויה ואפילו רלוונטית, רק שאני לא בטוח שהיא רלוונטית אלי בשלב הזה, כמו שאמרתי, אני כרגע בשלב זחילה. ואפילו זה בקושי.
אולי אני טועה.
[QUOTE=tzagi;509322]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
thebips
הולכת לעיבוד ואתה צריך להתחיל מהתחלה /QUOTE]
אתה בטח מתכוון " לאיבוד"
אבל יהיה מאד קטנוני מאמריקאי לתקן שגיאות כתיב של ישראלים.
בכול מקרה, דעתך לא שגויה ואפילו רלוונטית, רק שאני לא בטוח שהיא רלוונטית אלי בשלב הזה, כמו שאמרתי, אני כרגע בשלב זחילה. ואפילו זה בקושי.
אולי אני טועה.
אני דסלקטי אז סליחה על הכתיב.
אתה יכול לשקול להשתמש בפלטפורמה כמו http://www.bluehost.com/ שזה פשרה בין הקלות של WIX לבין אתר שנותן לך גמישות מירבית
הבעיה בחנות זה לא טכנולגיה אלה להגדיר אות הטוב וזה מתחיל בלענות לשאלות:
1. מי קהל היעד שלי (ישראלים אמרקאים קנדים אוסטרלים ...)
2. איך קהל היעד שלי מוכן לשלם כרטיס אשראי ,פייפל, העברה בנקאית, PO ....
3. איך אני מתעסק אם מע"מ לפי ארץ הקניה
4. איך אני מנהל חשבוניות
5. איך אני מבצע החזרים תשלום אם נדרש
6. איך אני מנהל affiliates
7. באיזה מטבע הלקוחות שלי משלמים
לאחר שיש תשובות לשאלות האילו אתה יכול להתקדם ולמצוא את חברת הסליקה שאיתה אתה רוצה לעבוד (חלקם נותים פתרונות לכול אחד מהבעיות)
יש מערכות כאלה חינמיות בקוד פתוח ען קישור לפייפאל, כל מה שצריך זה לבנות את הקטלוג ולהכניס את פרטי הפייפאל שלך.
היתרון הוא שהדומיין הוא שלך ואתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה.
תמיד אפשר לקנות דומיין בעלות של דולרים בודדים לשנה ולעשות re-direct מהדומיין
לאתה של WIX או Wordpress או כל אחד אחר. ביום שתחליט להחליף פלטפורמה אתה
פשוט משנה את ה MX באתר של ה DNS כמו GoDaddy או אפילו Google).
בנוסף אתה מרוויח אימייל (עד 5) עם הדומיין של העסק באותו מחיר (עם ממשק Gmail ואפילו
אפשר למשוך אותו לאאוטלוק ולסלולאר)וזה נראה הרבה יותר מקצועי.