זקוק למידע והכוונה בנושא קומפרסורים (אני לפני קניה)
אבא עשה איתי עסק - אני צובע את כל הבית, הוא קונה את כל הציוד. זה אמור לצאת הרבה יותר זול מהצעות המחיר שקיבלנו וזה יופי של תירוץ לקנות קומפרסור, פיסטולט וידית ל"א, אבל אני לא יודע כלום על המכונות האלו אז אני צריך קצת עזרה.
השימוש העיקרי שלו יהיה צביעה עם פיסטולט, הן לבית הן לרכב ולעבודות המסגרות. הוא יפעיל פטיש אוויר מדי פעם (כשמישהו יקנה לי ליומולדת או משהו, שזה יקרה אחרי שמישהו במשפחה יזכה בלוטו כדי שיהיה לו כסף לקנות לי צעצוע כזה), ינפח כמה צמיגים וכו'. לא עבודה תעשייתית.
מה שאני צריך זה:
1. קומפרסור שיהיה מסוגל לבנות מספיק לחץ במיכל מספיק גדול כדי שאני אוכל לצבוע איתו את הרכב עצמו (בחלקים, מצידי. העיקר שיעשה את כל הגג בלי בעיה, לדוגמא). משהו שיחזיק שנים, איכותי אבל לא צריך להיות BETA או SNAP ON(אני מניח שהם לא מייצרים כאלו, אבל בשביל ההקבלה). עדיף שתהיה לו יכולת שינוע נוחה, אבל אני מניח שזה גם מגביל אותי לקומפרסורים קטנים מאוד (אין לי מושג, אני מנחש), אז זה אופציונלי.
2. כמה יעלה הציוד הנלווה - צינור 15 מטר לפחות, החיבור בקצה, פיסטולט איכותי (שוב, לא מדי), ידית ל"א וכל דבר אחר שאני לא יודע שאני צריך עדיין.
3. איפה מוצאים ומה טווחי המחירים?
Re: זקוק למידע והכוונה בנושא קומפרסורים (אני לפני קניה)