קבוצת רכישה - ציליה לים/לשטח
שלום לכולם,</SPAN>
ראיתי את המוצר הבא בחוף הים</SPAN>
http://www.otentik.co.il/#!home/mainPage
ונדלקתי. </SPAN>
כל מ שהיה לאחרונה בים וניסה לתקוע את השמשיות בחול כך שלא יעופו ברוח, וניסה להצטופף תחת הצל המסכן שהן עושות כדי שהילדים לא יתבשלו בשמש בזמן שהם אוכלים צהריים – ידע להעריך את המוצר הזה. גם קל, גם קל להקמה, גם עושה צל יפה יחסית לשמשיות (כאלה שאפשר לסחוב בידיים), ולא יקר במיוחד.</SPAN>
בכל אופן, פניתי לבחור שמשווק אותם, והעליתי את האפשרות של קבוצת רכישה. אם יהיו מעל 10 רוכשים, תהיה 15% הנחה (המחיר לפני הנחה הוא 289ש"ח). אם יהיו מעל 20 איש ההנחה תהיה גדולה יותר, לא יודע כמה.</SPAN>
מי שיודע שהוא מעוניין שיגיב להודעה כאן.</SPAN>
חמי.</SPAN>
(אין לי שום קשר – לא אישי ולא עיסקי עם אף גורם שקשור במישרין או בעקיפין למוצר וכמובן שאין לי שום רווח מיוחד מכך שתהיה קבוצת רכישה, פרט לאותה הנחה שכל אחד מחברי הקבוצה יקבל).</SPAN>
תגובה: קבוצת רכישה - ציליה לים/לשטח
מעוניין גם במוצר 0526711151
נשמע מחיר בשמיים לעומת גזיבו מתקפל שעולה בערך אותו מחיר.
יוסי - שתף על איזה מוצר אתה מדבר , ומה היתרונות , אני גם מתעניין בנושא.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.א
יוסי - שתף על איזה מוצר אתה מדבר , ומה היתרונות , אני גם מתעניין בנושא.
אין לי הרבה מה להוסיף. תנסה לגלל "גזיבו מתקפל" אני מצרף דוגמא ולדעתי בחצי חינם מוכרים את זה ב-200 שקל.. הגזיבו מאלומיניום, אורכו כמטר, משקלו נמוך ופתיחתו קלילה ומהירה.מי שהיה במזרח מכיר את הגזיבו היטב,הוא משמש את מוכרי שווקי הלילה בכל דרום מזרח אסיה. שטח הגזיבו -9 מ"ר.קובץ מצורף 75062
יוסי, יש קישורים?
כל מה שמצאתי זה גזיבויים ששוקלים 18 ק"ג או עולים 350ש"ח ומעלה (במבצע) ללא הגג (כלומר רק המסגרת).
מה שכן-יש "אוהלי צל" באותו מחיר בערך של הציליה המדוברת אבל הם כרוכים ביתדות ולדעתי פחות נעימים.
חמי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
heminew
יוסי, יש קישורים?
כל מה שמצאתי זה גזיבויים ששוקלים 18 ק"ג או עולים 350ש"ח ומעלה (במבצע) ללא הגג (כלומר רק המסגרת).
מה שכן-יש "אוהלי צל" באותו מחיר בערך של הציליה המדוברת אבל הם כרוכים ביתדות ולדעתי פחות נעימים.
חמי
אהיה היום בחצי חינם וברוזנפלד, אבדוק משקל, גודל , מחיר ופרטים נוספים שיוכלו לעזור.
האינטרנט בארץ הוא ממש לא מקום זול לקניות .
אני גם מעוניין
יוסי,
המוצר שאתה מתייחס אליו ונמכר בהום סנטר וכד' הוא מוצר נחות בכל קנה מידה ופרמטר, כולל עמידות לאורך זמן,
ואת זה אני יודע היטב על בשרי. חבל על הכסף.
בכל מקרה לא מדובר על מוצר של פתיחה מהירה, אלא עיסוק של חצי שעה בהרכבה או פירוק, שלא לדבר על איכות ועמידות לאורך זמן.
אפשר גם למצוא היום גזיבו שהכל מחובר (מפרקים) לפתיחה מהירה בערך ב 400, אך להתרשמותי מדובר במוצר פשוט, בטח סיני, בלי אמא ואבא ולא יודע כמה יחזיק מעמד.
במוצרים כאלו לדעתי עדיף לקנות מוצר שאמינותו מובטחת יותר, כגון מוצרים של quickshade.
הבעיה שאז המחיר מתחיל מ 800, ומדובר במוצר יחסית גדול וכבד במצב ארוז.
בכל מקרה, במידה ומדובר במוצר איכותי ועמיד לאורך זמן, הפתרון של המוצר עליו נסוב השרשור, נראה לי פשרה טובה.
באסה שהוא יחסית נמוך.
הבא בחשבון שנסיון ליצור סככת צל עצמית, צמודה לגגון הרכב, עם מוטות טלסקופיים וחבלי מתיחה, יעבור בכיף את ה 200 ש"ח .
שוקי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוש
אני גם מעוניין
יוסי,
המוצר שאתה מתייחס אליו ונמכר בהום סנטר וכד' הוא מוצר נחות בכל קנה מידה ופרמטר, כולל עמידות לאורך זמן,
ואת זה אני יודע היטב על בשרי. חבל על הכסף.
בכל מקרה לא מדובר על מוצר של פתיחה מהירה, אלא עיסוק של חצי שעה בהרכבה או פירוק, שלא לדבר על איכות ועמידות לאורך זמן.
אפשר גם למצוא היום גזיבו שהכל מחובר (מפרקים) לפתיחה מהירה בערך ב 400, אך להתרשמותי מדובר במוצר פשוט, בטח סיני, בלי אמא ואבא ולא יודע כמה יחזיק מעמד.
במוצרים כאלו לדעתי עדיף לקנות מוצר שאמינותו מובטחת יותר, כגון מוצרים של quickshade.
הבעיה שאז המחיר מתחיל מ 800, ומדובר במוצר יחסית גדול וכבד במצב ארוז.
בכל מקרה, במידה ומדובר במוצר איכותי ועמיד לאורך זמן, הפתרון של המוצר עליו נסוב השרשור, נראה לי פשרה טובה.
באסה שהוא יחסית נמוך.
הבא בחשבון שנסיון ליצור סככת צל עצמית, צמודה לגגון הרכב, עם מוטות טלסקופיים וחבלי מתיחה, יעבור בכיף את ה 200 ש"ח .
שוקי
מסכים שאם לא פתיחה מהירה, אין טעם במוצר.
במזרח ראיתי את אנשי שווקי הלילה פותחים את הגזיבו תוך דקה-שתיים ומעמידים אותו "על הרגליים".. למה שלנו יקח יותר?
לא בדקתי בשוק הלילה בבנגקוק את משקלו של הגזיבו, אבל זה לא נראה כמו כמה עשרות קילו כשהיה על גבה של הגברת שנשאה אותו.
גם אם קשה להודות, העולם היום סיני.מיטב
קוצבי הלב בתעשייה העולמית מקורם בסין, ועוד לא הכרתי אדם שסירב להתקנת קוצב לב כשנדרש לה.
ויהיה נכון גם לומר שכמו בכל העולם, גם בסין יש רמות ייצור משתנות.
אבדוק מהלך היום ואעדכן אחה"צ
יום טוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eyal40
מעונין 054-4052800
איל
אייל, יוש וחברים נוספים.
כשאתם אומרים מעוניינים, לאיזה מוצר אתם מכוונים כי הפוסט הזה עוסק גם בצילייה וגם בגזיבו מתקפל.
אם בצילייה המדובא, אז העסקה מפורטת בפוסט הראשון.
אם בגזיבו מתקפל עסקינן ויהיו באמת כמה מתעניינים, נבדוק לעומק בארץ ובחו"ל ווננסה להגיע לעסקה אטרקטיבית..
אז אנא מכם, פרטו
יוסי
לפי חישוב פשוט זה עולה כ 60 ש"ח למטר מרובע
חיפוש פשוט ברשת העלה לי את האתר הנ"ל
http://www.badimnet.co.il/lycra-tent
כאן הם רוצים 18 ש"ח למ"ר ותפירה לפי מידות שאתם מחליטים
בועז
חברים,
לפני שנתיים קניתי במילגה (גן שמואל) בכ500 ש"ח יריעת ליקרה של 30 מ"ר (5X6), אבל יש גם קטנות יותר.
עמודים ניתן לקנות אצלם, אני ייצרתי לבד.
היריעה חזקה ועמידה, היתה איתי עשרות פעמים בים וגם בכמה טיולים.
לוקח כ-10 דק' בים לפרוס ולהעמיד אותה, אפשר עם עמוד מרכזי, שניים בחזית, 4 פינות או כל קומבינה שנראה לכם.
יש יצרן נוסף בב"ש - לדרומיים, מעט יותר זול.
שיטת ההעמדה - פורסים על הארץ, מותחים חזק בפינות לעוגנים (או בטיול במדבר לג'יפים) ומכניסים את העמודים.
הציליה עמידה גם ברוחות חזקות.
חבר'ה, ש דברים ששווים 250 ש"ח.
נכון, אפשר לקנות לחוד כל אחד מהמרכיבים - בד, מיתר, מוטות (או לקחת שני מוטות במבוק שזרוקים בחצר), שקי חול, ולהרים יופי של ציליה.
אבל זה מה שנחמד במוצר הזה - הוא עשוי מחומרים פשוטים ורעיון פשוט, אבל עדיין - הוא קל, קומפקטי, נראה טוב, וכן-מגיע אליי עד הבית מוכן לפעולה.
לא הכל חייבים להרכיב לבד.
כרגע רשומים בקבוצה: שגיא, יוש, אייל עופר ואני.
עוד מישהו מעוניין? (או שמישהו מאלה שנרשמו התחרט?)
רכשתי בקיץ שעבר אחד כזה , אין מילים זו המצאת המאה למי שאוהב ים .
המוצר קל מאוד מגיע ארוז בתוך שרוול , לא צריך לחפש יתדות ולא צריך לחפש אבנים , חול הים הוא המצרך הנדרש על מנת להינות מצל טוב לאורך כל היום .
העיניין הוא שהצילייה הזו פתוחה מכל הכיוונים ומתנפחת עם הרוח הנושבת , ככה שיש כל הזמן זרימת אוויר בשטח הצל .
הפיתרון מעולה ולא אכזב .
אני רוצה אדום כמו בסרטון.
במחיר כזה רק שעתיים עבודה עולים יותר.
חיפוש בגוגל מגלה שהם כנראה כבר לא ברשת, אבל יש אין ספור מתפרות ומשווקים, בכפר מונאש, עמק חפר, טל שחר ועוד...
כרגע רשומים בקבוצה: שגיא, יוש, אייל, עופר pageup ואני = 6 אנשים.
עוד 4 ויש הנחה...