11/16 UNF (לא סטנדרטי, אלא עם 18 כריכות לאינץ') ימין ושמאל
מחפש להשאיל את המברזים או טל' של חרט שיש לו מברזים כאלו.
עירא
Printable View
11/16 UNF (לא סטנדרטי, אלא עם 18 כריכות לאינץ') ימין ושמאל
מחפש להשאיל את המברזים או טל' של חרט שיש לו מברזים כאלו.
עירא
היי,
אצלי רשום שהמברז צריך להיות UNS 11\16 והפסיעה 8\6.
האם אנו מדברים על אותם תפוחים?
אין אצלי כרגע את התפוחים, כך שאני לא יכול לומר מהו המספר הקטלוגי שלהם (אתמול הם עוד היו אצלי, היום נתתי אותם שוב לחרט). אם צריך, אני אוכל להתקשר אליו ולבדוק מהו המק"ט שלהם.
אביגדור
כל המידע יכול לעזור:
מחפשים חרט להברזה של מוטות הגה לCJ, תפוחים סטנדרטים שמאל וימין. המוטות מלאים בעובי 25 מ"מ (אביגדור, תקן אותי אם טעיתי).
מי שמכיר חרט שמסוגל לבצע עבודות כאלה, כלומר לא בכמויות גדולות, במחיר סביר ו/או רוצה להצטרף, מוזמן. סביר להניח שהמחיר ירד עם מס המוטות.
אז למה קיבלנו שמות שונים?ציטוט:
תפוחים סטנדרטים שמאל וימין
יכול להיות שהאותיות S ו F בטלפון נשמעות דומות...
בכל מקרה, האם 18 פסיעות לאינץ' זהה לפסיעה 8\6? לדעתי כן, אבל...
אביגדור
אצלי בטבלאות כתוב שזה UNEF, דהיינו אינצ'י עדין במיוחד.
11/16-24 מקבל קדח מוביל של 16.4 מ"מ.
תעשה לעצמך טובה ותקפוץ קלאיציא מ"אייל מתכת" בחולון. איש מדהים ומיומן עם מכונות CNC וקונבנציונאליות לרוב. הוא ממרכז את המוט על הפוטר ועושה רק מה שהוא יכול ותמיד טוב. בד"כ הוא יכול המון.
מאיזה חומר החלטת להשתמש למוט?
03-5566298. איציק או אליקי (אשתו).
פלדה 10.43.ציטוט:
מאיזה חומר החלטת להשתמש למוט?
אביגדור
אילן קירט מקרט 24 ברחובות.
עירא, אתה מכיר אותו כבר.
בכל מקרה לידיעתכם, יש מופות מן המוכן להפיכת הברגות כאלה בחנויות לחלקי חילוף, לא יקר.
לי יש 2 מופות כאלה ו4 תפוחי הגה ימניים במערכת היגוי.
מופות זה בסדר, אבל הברגה פנימית בתוך המוט בכל מקרה צריך. או שפיספסתי משהו?ציטוט:
בכל מקרה לידיעתכם, יש מופות מן המוכן להפיכת הברגות כאלה בחנויות לחלקי חילוף, לא יקר.
אביגדור
קח צינור צול וחצי, עובי דופן 3.2 יהיה מספיק טוב, אם לא- יש עד 6, ואם אתה ממש מתעקש- יש הולובר- אפילו יותר חזק. קנה שני אומים מכל סוג הברגה. עם פרס הידראולי, ועם בורג על האומים, דחוף אותם לתוך הצינור (שניים בכל צד). לצינור עובי דופן 3 מ"מ בערך, לא צריך אפילו לחרוט בפנים בשביל שהאום ייכנס. לצינור עם עובי דופן יותר גדול, צריך לחרוט. אחרי שדחפת את האומים לתוך הצינור, רתך מסביב, שלא יהיה סיכוי שהם יזוזו. זהו. יש לך מוט שפור מחוזק.
אפשרות שניה- אותו דבר רק לחרוט BUNG (אני בטוח שיש לזה שם בעברית תקנית)- מעין קונוס שנכנס בתוך הצינור, ובפנים יש את ההברגה שאתה צריך.
אסף.
גם אופציה, אבל בכל מקרה אין שום צידוק לרכוש סט מברזים לשם כך.