בולמי בילשטיין נראים חדשים
קיבלתי מתנה משכן( שקיבל מחבר), 3 בולמי בילשטיין אם כובע כחול נראים במצב מצויין. השאלה אם הבילשטיין ניתנים לכיוון, ואם כן אולי כדאי להחליף אותם במקום הבולמים של הקיט של bds ?? שהבנתי שהם די רקים ובא לי רכב קשיח ולא מיטלטל , מקסימום תbds נעביר לרודיאו שלי.
תגובה: בולמי בילשטיין נראים חדשים
תאמת קראתי קצת באתר וראיתי פרסום של חבר בפורום ״ סופת המדבר״ שקנה סט נשבר לו אחד וקיבל יחס חרא מאספיר ... בין לבין הבנתי שלא ממש בא לי לקנות מהם בולם 4 שחסר לי , אבל גם הבנתי שבילשטיין קשיחים שזה מה שאני מחפש בדיונות/ ים נגד הטלטולים . (לקידמיים לפחות , ויש ספייר)
בולם ״קשיח״ זה ביחס לסטאפ ספציפי של קפיצים ורכב, במצב ריק ו/או עמוס.
אותו בולם יכול להיות רך לרכב אחד וקשה לרכב אחר.
תנסה ותשווה את ההרגשה האישית שלך.
הסדרה הצהובה-כחולה היא הבסיסית של בילשטיין,אבל הבעיה שלך שונה, קיבלת 3 בולמיםשעבדו על רכב (כמה ק״מ? ) וצברו את בבלאי שלהם.
ואם אני מהמר נכון, אתה גם לא תדע להגיד מי היה יחד על סרן קדמי או אחורי.
מה שאומר שאם אתה רוכש אחד חדש, יש סיכוי לא רע שהרכב לא יהיה במיטבו מבחינת עבודת מתלה.
ואז, למעט אם הם עבדו ממש מעט, הפתרון הנכון יותר להשתמש רק ב-2 על אותו הסרן.
נראים במצב ממש חדש כמעט בלי סריטה , ציינתי שבגדול גם ככה מגיעים לי 4 בולמים בקיט של bds , הבנתי שהבולמים בקיט רכים אז נחליף תקדמיים מהסט באלו שקיבלתי ככה יהיו לי קשיחים מקדימה .תאמת אם לא תיהיה ברירה נחליף לקוני האבי טראק שהיה מותקן לי בטרופר הקצר שהיה לי .
בקשר ליחס שקיבלתי מאספיר
לא טעית ..
יחס מאכזב 'חרא של יחס' כמו שאמרת
חברה כזאת ארצית/עולמית לא מסתכלת לאזרח הפשוט בעיניים
לגבי הבולמים שקיבלת אם הם במידה סטנדרטית יש לי אחד משומש תקין..
בולמים מחליפים בזוגות, בדרך כלל!
השלישי שים בצד כספייר למקרה חירום , רק תשמור אותו במצב עומד!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
בקשר ליחס שקיבלתי מאספיר
לא טעית ..
יחס מאכזב 'חרא של יחס' כמו שאמרת
חברה כזאת ארצית/עולמית לא מסתכלת לאזרח הפשוט בעיניים
מסכים - בגלל בולמים כאלה אותי הם איבדו בתור לקוח.
מה שכן הבולמים האלה עם המגף הכחול ניתנים לתיקון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
מסכים - בגלל בולמים כאלה אותי הם איבדו בתור לקוח.
מה שכן הבולמים האלה עם המגף הכחול ניתנים לתיקון
לפי מה שעלה בדיונים בעבר, אספיר לא מתקנים את הבולמים האלו.
היזהרו מבולמי קוני כמו מאש , הרכבתי על הסופה שלי ובמשך שלושה חודשים כשאני נוסע רק בסופי שבוע לא נהניתי מהם
פירקתי את הבולמים אחסנתי בארון והחזרתי את הרנצו שהיו לי לפני כן , כשמצאתי זמן נסעתי ליבואן לבדוק אולי יקבלו עליהם
אחריות אבל הם בחרו שלא לקחת אחריות בטענה שעברה שנת האחריות למרות שהם מתגאים שהבולם ברמה גבוהה ויכול להחזיק מעמד
כל חיי הרכב. אותי כלקוח הם בטוח שאיבדו וברצוני שאחרים לא יפלו כמוני .
מה רצית בעצם, לבוא אחרי יותר משנה ולקבל כסף חזרה? אתה רציני?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אמריקה ורסאנו....אמריקה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
היזהרו מבולמי קוני כמו מאש .
וברצינות, "הנאה מנהיגה" זה עניין של טעם, והתאור "לא נהניתי מהם" מאד מעורפל ולא ניתן להבין ממנו דבר.
דוגמה בפועל: לפני כ20 שנה קיבלתי סט של 4 בולמים קוני למרצדס(כמעט חדשים!) שהיה לי מהמעסיק שלי בזמנו, הוא טען שאלה בולמים של טרקטור...
הרכבתי אותם והם היו טובים פי 100(לפחות) מהבולמים סאקש האורגינליים, סוף סוף הרכרוכיות...נעלמה.
קוני זה מוצר מעולה- אולי לא מתאים לאפליקציה שלך,אולי לא לטעם, אבל לשלול מותג ככה סתם?
דווקא קוני היו לי בטרופר הקצר לפני הסופה , מרוצה מהם מאוד , כיוונתי למה שנוח לי( 3 מצבים)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
1. אם היית קורא טוב מה שכתבתי היית מבין שלקחת אחריות זאת לא חובה לקבל כסף בחזרה אבל מוצר דפוק/מקולקל שנמכר כחדש חובה להתנצל בפני הלקוח ולהחליף לו במוצר חדש כולל התקנה על הרכב .
2. אני בטוח במאה אחוז שאם המקרה הזה היה קורה לך לא היית מוותר כל כך בקלות במיוחד שמדובר במוצר לא זול בכלל .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
וברצינות, "הנאה מנהיגה" זה עניין של טעם, והתאור "לא נהניתי מהם" מאד מעורפל ולא ניתן להבין ממנו דבר.
דוגמה בפועל: לפני כ20 שנה קיבלתי סט של 4 בולמים קוני למרצדס(כמעט חדשים!) שהיה לי מהמעסיק שלי בזמנו, הוא טען שאלה בולמים של טרקטור...
הרכבתי אותם והם היו טובים פי 100(לפחות) מהבולמים סאקש האורגינליים, סוף סוף הרכרוכיות...נעלמה.
קוני זה מוצר מעולה- אולי לא מתאים לאפליקציה שלך,אולי לא לטעם, אבל לשלול מותג ככה סתם?
1. אני אנסה לפזר את הערפל מהתיאור "לא נהניתי מהם"
לבולמים של קוני יש שלוש אפשרויות כוון , רך,בינוני ,וקשה , לפני ההרכבה כוונתי למצב הרך והרכבתי , אבל הנסיעה הייתה קשה ולא זה מה שרציתי
פירקתי את הבולמים על מנת לבדוק אולי לא כוונתי כמו שצריך ולאחר כמה ניסיונות ובדיוק ולפי ההסבר המצורף הסתבר לי שלא משנה מה אני אעשה
הבולם נותר במצב קשה ועם גיפ סופה לנסוע על מצב קשה תאמין לי זה לא מרצדס.
2. גם לקוני יכולים להיות פשלות רק צריך לדעת גם לקחת אחריות .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
דווקא קוני היו לי בטרופר הקצר לפני הסופה , מרוצה מהם מאוד , כיוונתי למה שנוח לי( 3 מצבים)
אני מבין שיש לך עכשיו סופה ?
תזהר להרכיב קוני חדשים
אם בכל זאת תרצה קוני אני מוכן לתת לך את שלי שהם כמו חדשים תבחן אותם ותבין למה לא כדאי קוני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
1. אם היית קורא טוב מה שכתבתי היית מבין שלקחת אחריות זאת לא חובה לקבל כסף בחזרה אבל מוצר דפוק/מקולקל שנמכר כחדש חובה להתנצל בפני הלקוח ולהחליף לו במוצר חדש כולל התקנה על הרכב .
.
לפי התיאור שלך, זה ובנוסף לגבי הכוונון, הבולם נשמע תקין, רק לא לטעמך. שזו לא תקלה.
אני חייב לציין שלפני כמה שנים כשניסיתי קוני, והם לא התאימו לרכב בגלל חוסר שיכוך מתאים לקפיצים שהיו, קיבלתי החזר מלא אחרי כמה ימים של התנסות עם המוצר-שוב, פיות משבוע שהיה ברור שסה לא זה.
אחרי שנה זה ממש לא לעניין לבקש החזר.
תמיר-שמעון
תבין, יש מערכת יחסית בין קפיצים- לבולמים -למשקל הרכב- לטעם -לסדר הכוכבים בשמיים.
רכבים עם קפיצים מיועדים לשוק האפריקאי (סופה, הילקס-סתם לדוגמה) לא יהנו מהרכבת בולם קשיח שבעיקרון מיועד(ים) להעתקים האמריקאיים (YJ, טויוטה פיקאפ)
זה לא אשמת הבולם או היצרן או המוכר, זה אשמת הקונה שלא עשה שעורי בית לפני שרוקן את החשבון בנק על מוצר שלא מתאים לריכבו.
תמיר,
בולמי קוני מתכווננים לריבאונד=שיכוך פתיחה.
כך שאם הרכב הרגיש קשה במצב רך של הבולמים זה בעיקר אומר שהם לא שיככו את ההצלפה של פתיחת המתלה.
ודוקא מצב ״קשה״ אמור לעזור לך, לא מצב ״רך״.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לפי התיאור שלך, זה ובנוסף לגבי הכוונון, הבולם נשמע תקין, רק לא לטעמך. שזו לא תקלה.
אני חייב לציין שלפני כמה שנים כשניסיתי קוני, והם לא התאימו לרכב בגלל חוסר שיכוך מתאים לקפיצים שהיו, קיבלתי החזר מלא אחרי כמה ימים של התנסות עם המוצר-שוב, פיות משבוע שהיה ברור שסה לא זה.
אחרי שנה זה ממש לא לעניין לבקש החזר.
1. דורון אני לא בקשתי החזר כספי , מה שבקשתי זה להחליף מוצר שנקנה כחדש והתגלה כפגום , מה לא מובן ?
2. אני חוזר ואומר שקוני מתהדרים בבולם שאמור להחזיק מעמד כל חיי הרכב , אני מדבר על שלושה חודשים בלבד שהיה מורכב .
3. כתבתי שלאחר כוון הבולם נשאר המצב קשה , זה נראה לך תקין ?