במלאי: צחוק, שקט, אינטימיות. איזור דרום. לא טיולים המוניים מדי (יענו רכב אחד או שניים בלבד). אני עובדת על הרבה קפה, מצוידת במצלמה טובה, ועין טובה. גם ידיים. חסרונות בולטים- זמינות. פעם ב3-4 חודשים, לשישבת בלבד. ישנה רע בשטח אבל לא מתבכיינת על זה.
Printable View
במלאי: צחוק, שקט, אינטימיות. איזור דרום. לא טיולים המוניים מדי (יענו רכב אחד או שניים בלבד). אני עובדת על הרבה קפה, מצוידת במצלמה טובה, ועין טובה. גם ידיים. חסרונות בולטים- זמינות. פעם ב3-4 חודשים, לשישבת בלבד. ישנה רע בשטח אבל לא מתבכיינת על זה.
בנתיים ה cj המסוקס התעשת על עצמו....אם עוד פעם אחת הוא יעשה לי את הטריק הזה, יפורסמו תמונות ערום שלו באלבומים...
למה את צריכה להרחיק דרומה,
חקרת כבר את הסביבה הביתית ?
רענן
האזור שלנו עטור גדרות, גבולות ומחסומים,ואנשים במדים (לא שוטרים:)), עם סיכוי סביר ללינץ' על אופן הפקת הצילומים שלי (ע"ע מתנחלים, מוסלמים ,רועי עיזים וכו)
מעט מערבה ואת באזור יערות מנשה / חורשן.
מעט צפונה בעמק יזרעאל.
לא חסר איפה לטייל בסביבה.
חבל להסתתר מפחד מאחורי הגדר. זה הם שצריכם לפחד, לא אנחנו.
יום כיפור, טיול מדברי, קצב שמאפשר צילומים
סגנון הצילום שלך יכול להיות מעניין עם תמונה כזו... :)
קובץ מצורף 78309
אלרואי - התרשמתי עמוקות מהתמונה של שביל החלב ... חשיפה של כמה זמן זה ?
תודה אמיר, חשיפה של 30 שניות ברגישות גבוהה של 6400.
קצת קודם לכן השביל נראה הרבה יותר טוב, כמו פה:
קובץ מצורף 78310
מסכן הבחור שעמד קפוא כל כך הרבה זמן.
התמונות נהדרות!
המסכן הזה זה אני...
תמונות מדהימות. שאפו!
ביום כיפור אין לי פס. הטיול הבא יהיה מן הסתם בנובמבר...
מתה עליכם....אני צריכה מדבר, לא יזרעאל ולא כוכבים.
את ממונעת או שאת מחפשת להצטרף לגיפ?
אני מוכנה להתפשר גם על טרופר:p
מה קרה ל - CJ הלבן?
בתור חד חידות מקצועי ותחקירן בעל וותק, אני משאירה לך לפתור את השאלה. אבל דווקא יש לי חידת שטח טובה. איך מצרפים לכאן תמונה מהמחשב?
ככה מעלים תמונות
(תודה אמנון)
קובץ מצורף 78455
תודה סביון. מילה קטנה על עירום, לכל השואלים- כבר לא כפרובוקציה ולא כתרגיל סוציאלי. פשוט כי זה יפה, נעים, ומתחבר לי תמיד עם המדבר. הבוקר עלה לי הרעיון שאפשר לערוך ולשלוח את התמונה כ"שנה טובה"... :) לחמותך, נגיד. אז,לכבוד סוף החופש הגדול, חידה להורים שביננו...היכן צולמה התמונה?