היי חברים.
אני מעוניין להקים קבוצת רכישה לקיט EFS בשביל הג'ימני (2.5").
שואף שהמחיר יהיה בסביבות 4K ומטה (מניח שתלוי בהיענות כמו בכמות).
מי מעוניין?
Printable View
היי חברים.
אני מעוניין להקים קבוצת רכישה לקיט EFS בשביל הג'ימני (2.5").
שואף שהמחיר יהיה בסביבות 4K ומטה (מניח שתלוי בהיענות כמו בכמות).
מי מעוניין?
פגז.
להתעורר חברים. שבוע חדש, השמש זורחת :p
למה את ה 2.5 ? אם היתה קבוצה ל 2" אני הייתי מתעניין, (נשאר בגבול החוקי) אבל 2.5 לא בשבילי תודה
זה כמעט 2.5, יוצא 6 ס"מ אמיתיים כך שנראה לי שזה עומד במסגרת החוק.
המינימום הנדרש למחיר של 4K הוא 10 משתתפים.
זרוק איזה לינק או מפרט טכני, יש מצב שגם אני בעניין.
בגדול מדובר על קיט שהאוסטרלים אוהבים מאוד כמו גם בעלי ג'ימני בארץ.
רוב החיפושים שעשיתי בפורומים בארץ העלו המלצות חד משמעיות לגבי הקיט הנ"ל.
http://www.efsstore.com.au/jimny.html#sus
צודק, אבל שאלתי את ד"ר מורי ונאמר לי שזה מגיע ל- 6 ס"מ אמיתיים.
ד.א. יש גם שנתיים אחריות.
רוב הקיטים של 2 אינץ יתנו לך פלוס מינוס 2.5 פשוט כי הרכב שלך (או של מישהו אחר) על הקפיצים/בולמים המקוריים כבר שקע קצת ולכן אל תתרגשו. לגבי חוקי/לא חוקי. מכיוון שהקיטים האלו לא עושים שום שינוי מבנה ואין תקן גובה זה נופל בתחום האפור אבל אם תפגשו עם שוטר אולטרה מניאק שיחליט שהקפיץ הכחול של EFS (או הצהוב או האדום לא באמת משנה) לא בא לו טוב בזוית של העין ובא לו להוריד אתכם מהכביש על שינוי מבנה הוא יכול (וסביר להניח שזה לא יקרה).
אני חושב שהקיט של EFS חביב מאוד אבל היום יש אופציות זולות יותר ולא פחות טובות.
הקיט של איירון מן לא נופל לדעתי מהקיט של EFS ועולה זול יותר (למרות שכרגע חסר אותו בארץ) גם קפיצי קינג עם בןלמי מונרו זו אופציה שתספק 90% מבעלי הג'ימני בארץ ובהפרש לא גדול מהמחיר שציינת אפשר להתקין קיט עם קפיצי אולד מן שזה כבר באמת ליגה אחרת של בולם.
אני מעוניין לסגור עסקה בשבוע/שבועיים הקרובים, כך שאיירון מן לא עומד על הפרק. לגבי אולדמן, קראתי כמה תגובות של נזילות וכד׳ כך שירדתי מהעניין.
קינג ומונרו זו אופציה אבל אתה מדבר על סכום גבוה יותר מ- 4k שגם ככה קשה לאנשים לשלם. זו הסיבה למעשה שהרכישה מיועדת ל- efs, שנותן את התמורה הכי טובה לכסף ויותר.
אם הציעו לך קינג ומוהרו ביותר מארבע אז הציעו לך יקר.
תמשיך איתי את השיחה בפרטי או בטלפון ותקבל הפניה.
2 חברים יצאו לדרך בים בם בום, אחד קיבל מכה בסרן בים בם בום... (כנראה לא היה לו קיט הגבהה...)
קדימה חברים!
גם אני בפנים
צחי, לא חבל?ציטוט:
אם הציעו לך קינג ומוהרו ביותר מארבע אז הציעו לך יקר.
תמשיך איתי את השיחה בפרטי או בטלפון ותקבל הפניה.
זו הפעם הראשונה שמישהו בפורום מרים את הכפפה ומנסה לדאוג ליותר מאשר לעצמו.
למה הכל פה בהודעות פרטיות? יש מיליון שירשורים שמדברים על המלצות/מחירי בולם ונקטעים באיבם ב"דבר איתי בהודעה פרטית".
ולפחות חצי מהם שלי.
עד שמגיע מישהו, שנותן מחיר, נותן מפרט, יוזמה מבורכת, אתה מחזיר אותו לתרבות המתחת לשולחן שכל הפורומים נגועים בו?
תנו צ'אנס גם לאנשים חדשים להצטרף למועדון הזה.
אייל, האם מדובר על קיט שלם 50mm (קפיצים, בולמים, בושניגים וכו') וגם הרכבה? כי באתר המחיר בדולר אוסטרלי יוצא משהו כמו 3,800 רק לקיט...
בוא נרגע קצת, שום דבר לא מתחת לשולחן פשוט יש דברים שלא לעניין להעלות בפורום בגלל חוקי הפורום (שמוצדקים).
אין שום סודות וכמו שאייל יכול לפנות אלי כך גם אתה.
אני טוען שיש מוצר באותה רמה במחיר יותר טוב ואם תרצה עוד פרטים גם אתה יכול להרים טלפון.
מתנצל אם זה יצא מתלהם, זה נובע מתסכול של ניסיון לשאול שאלה פשוטה כבר לא מעט זמן..