תודה !!!
Printable View
תודה !!!
איזו שנה הסמוראי?
נראה לי שמעשית זה אפשרי - הכול אפשרי אם יש את האמצעים :D
חוקית זה לא אפשרי
קוד המנוע בסמוראים זה g13a/g13ba
בג'ימני זה g13bb
כלומר מנוע אחר
יש 3 סמוראים שכבר נוסעים עם מנוע כזה וחוקיים למהדרין ! מקבלים שטר מכר ומחליפים ברישיון מנוע
בוצע ואפילו חוקי (במידה והנפח נשאר זהה).
לא הועברה מערכת הזרקה וכל האלקטרוניקה, המנוע הוסב לקרבורטור (פיספוס לטעמי :roll: ).
עוד פרטים רק בה"פ (בכל אופן שינוי מבנה - תושבות ועוד).
בלי לדעת שנה, אי אפשר לתת לך הערכת עלויות. זה שזה אפשרי זה די ברור - הכל אפשרי במנועים וסמוראי, כולל מנוע 4.3 ליטר של ג'ימי.
ברק, אני לא מבין על מה אתה מתלונן - לי אין שום בעיות עם העריכה. :lol:
סתם לידע כללי מה ההבדל בכ"ס בין מנוע של ג'ימיני למנוע של סמוראי (נגיד שלשניהם יש קרבורטור)
בוקר טוב
לפי מה שקראתי
מנוע קרבורטור של סמוראי עם קרבורטור כ 64 כ"ס.
מנוע מוזרק של סמוראי כ 70 כ"ס.
מנוע מוזרק של ג'ימני כ 80 כ"ס.
וזה כאשר המנועים ללא תקלות נזילות לא ישנים מדי וכו'.
לשאלתך מנוע ג'ימני עם קרבורטור אין לי שמץ של הערכה...
דני
הסמוראי שנת 98
יש בפורום בחור ששם מנוע של סוויפט לסמוראי. אני לא יודע מה התוצאות או העלות של מנוע הסוויפט שכן הבחור שומר על סודיות תמוהה בנושא, אבל זה זול יותר בוודאות. כדאי לך לנסות לברר פרטים גם בכיוון הזה. אולי התועלת שבמנוע הג'מיני לא משתלמת מול המחיר הזול של מנוע סוויפט על ביצועיו.
אני שמתי מנוע של סוויפט בסמו
מרוצה מאוד מהתוצאות
דרך אגב אין לי מושג מה עשו אצלי בקרבורטור אבל אני הרבה יותר חזק מגימיני
בדקתי על אותה עלייה עם אותו הנהג ויש הבדל משמעותי בכח
החיסרון אצלי זה צריכת הדלק!!!!
קובי
זה נסיבתי. כמות הגורמים לתופעה שלך אינם מועטים, אתה לא יכול להוכיח משהו כך. תעלה את עצמך על דינמומטר, תראה לנו הוכחה אמיתית שאתה יותר חזק מג'ימיני.ציטוט:
אבל אני הרבה יותר חזק מגימיני
מנוע סוויפט נחות ממנוע ג'ימיני בהרבה, מה גם שהם בדר"כ מגיעים ללא הזרקה.לסמוראי 98 עלות ההסבה לא אמורה להיות גבוהה בהרבה מהחלפת מנוע רגילה. התשתית כבר שם.
נסיבתי או לא הגימיני התאמץ מאוד במקום שאני עליתי ללא בעיה
גם ההרגשה היא שונה אצלי ההרגשה היא של הרבה יותר כח מהגימיני אבל יכול להיות שזה בגלל שהוא היה אוטומט
אני יחפש אחד ידני ויעשה את ההשוואה כמו שצריך.
קובי
יכול להיות... וזו בדיוק הנקודה. אין לך מושג למה זה קרה, אין לך שום דרך להוכיח שמה שראית נכון, אבל מה - אתה ראית את זה, אז אתה מאמין בזה. במציאות, אין לך שום סיכוי להתקרב לנתונים של ג'ימיני, אבל וואלה - אתה הרגשת, אז זה נכון.
תעשו לי טובה (זה לא רק אליך, ידידי) ותמנעו מדברים כאלו. אם הנושא המדובר הוא מדעי לחלוטין (הספקי מנוע, עבירות רכב וכו') אל תאמרו "אני ראיתי, אז זה נכון" כי זה פשוט מאוד לא. רוצים להוכיח? תביאו הוכחה מדעית. במקרה הנ"ל, גרף מדינמומטר בלבד, אלא אם אתה במקרה נהג מקצועי שיכול בקביעות מושלמת לבצע את אותן הפעולות באותו התזמון עבור שני רכבים שונים בתכלית! כי זה מה שנדרש אם אתה רוצה לבצע כך את הניסוי. כמובן שלפני כן אתה תצטרך להשוות את המשקלים של הרכבים, את יחס ההעברה, את מקדם הגרר ואת כל השאר כדי לגלות איזה מנוע מוציא הספק יותר גבוה... בקיצור, ניסוי מיותר. סחיבה איננה מושפעת רק מהספק.
אין כאן "אולי", "בערך", "ראיתי", "הרגשתי". יש כאן נתון מאוד מאוד חד משמעי - הספק. תביא לנו אותו ויש על מה לדבר. בלעדיו אין לך כלום, גם אם אתה מאיץ פי2 יותר מהר מהג'ימיני.
ביומיים האחרונים כבר פגשתי שני סמוראים עם מנועי ג'ימיני. אחד 96 והשני 88. שניהם נראו מרוצים מאוד מהעניין, המנועים שקטים וחזקים ובעיקר - ח ד ש י ם . אחד מהם בוצע אצל אמנון מגשר מעריב. השני אני לא יודע איפה.
היום הייתי במכשירי תנועה
ג'ימני 2006 85 כ"ס
זה המנוע החדש שלהם שמשתמש בטכנולוגיית VVT (VARIABLE VALVE TIMING( מה שאומר שיש פיקוח על תזמון פתיחה וסגירה של השסתומים... דבר זה אמור להקנות יותר מומנט בטורים יותר נמוכים, יותר כוח סוס (מומנט) בטורים גבוהים וכל זאת תוך כדי מיתון גרף ההספק וכמובן צריכת דלק נמוכה יותר (הכל בסדרי גודל קטנים, אך מורגשים)... בכל מקרה, זה בסך הכל עלייה של 3 כוח סוס מהמנוע של דגמי 2004 והישנים יותר.. (נדמה לי שכבר ב-2005 נכנס המנוע החדש)ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
רמי
בכל מקרה זה טוב יותר משלנו.
כמה שאלות :
איך הוא מוזרק ? רב נקודתי/חד נקודתי ?
מה לגבי תאימות ראש ,סעפות , תושבות ?
אפשר בכלל להפעיל אותו ללא מחשב (קרוברטור) ?
כמה עולה מנוע כזה בכלל ?
המנועים של הסוויפטים החדשים מספקים אותם נתונים ?
אני מבין שזה לא אותו דגם ולכן לא בגבולות החוק -- נכון ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
לאחר קבלת רשות של דוד ממוסך "דרך השטח" (שגם מקבל כאן קצת פירסומת)אוסיף כמה פרטים:
בסמוראי שלו הושתל מנוע של ג'ימני. הסמוראי הוא שנת 1984 (מנוע 1000 במקור שהוחלף למנוע של סמוראי 1300לפני אי אילו שנים) עם מנוע 1300 ברשיונות.
לאחרונה הוחלף מנוע הסמוראי 1300 במנוע ג'ימני 1300.
גם המנוע החדש הוחלף ברשיונות.
כל התהליך בוצע באופן חוקי וכשר למהדרין וללא כל קומבינות.
המנוע הוסב לקרבורטור (דוד מציין כי השלב הבא יהיה העברת המיחשוב וההזרקה לרכב).
בוצעו שינויים בראש, בסעפות ובתושבות.
לדבריו הרכב מרגיש חזק מבעבר ומספק תגובות דוושה חדות ומהירות יותר.
לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות לדוד 052-2523449 .
היום הנענו מנוע על השולחן אצל אמנון בגשר מעריב..
המנוע עם קרב' ודיסטרביוטר אלק' -המנוע מעלה סל"ד כמו אופנוע כבד, יותר טוב בהרבה מהזרקה מבחינת תגובת מצערת
הוא הרכיב כבר 3 מנועים כאלה בסמוראים
לא צריך מחשב ולא נעליים המנוע יושב בול בגיר הסמוראי ורק סעפת יניקה עם מתאם
כל השאר אורגינלי תוצרת סוזוקי